VÅFFELDAGEN

Det är en fantastisk dag idag!


It's a new girl in town

Nya tjejen som ska ersätta mig kommer idag. Ska bli spännande :) Känns så himla skönt att det är sista personen jag lär upp nu. Ta det inte på fel sätt, men det är ganska ansträngande att se folk komma och gå och hela tiden få pumpa sig själv på information till who ever is replacing. Mja.. men samtidigt känns det ju tråkigt.. det innebär att jag faktiskt kommer sluta här. Jag har trivts här :)

Well well! Wish us luck. Vankas Halmstad till påsk kanske? får se får se!

Bakom uniformen

Beställde uniformen igår. Shit vad svårt det är att beställa storlekar efter lite mått. Hoppas att det blir bra i alla fall. :) Kommer bli så sjukt snygg i randig piké.. haha



En helt annan uniform.


Omtumlande kväll

Åh jag tappade bort mitt pass ikväll. Or so I thought! Efter att jag hade rivit ut allt i alla pärmar mappar och dylikt som fanns i lägenheten slog det mig. Passet är inte här. Det är i en låda i förrådet. Tack och lov kom alltså passet till rätta. Surt bara att jag har papper över hela golvet och ingen inspiration att plocka upp det. :/

Flyttandet is oon for real nu!

Det löser sig, det gör det alltid

Jag hittade bikiniunderdelen på HM i solna igår och nu väntar jag bara på överdelen som kommer nästa vecka :D Åh så himla nice! Miiiin bikini.

och förresten.. GRATTIS GLENN TILL JOBBET! :D

 

 


Åh nej så surt.

Satt med en beställning till HM före lunchen. Skulle äntligen beställa den där bikinin som jag tittat på så länge. Men vad fan är problemet? Storleken i underdelen är slut. JÄVLA SKIT.

1,5 vecka

Det känns som någon form av nedräkning till min sista arbetsdag. Jag tror att det är för att arbetsinspirationen tryter ordentligt när man vet att man inte blir kvar länge till. Känns både kul och tråkigt att sluta, jag har trivts otroligt bra här även om alla arbetsplatser har sina ups and downs ibland :)

Nä, nu ska jag börja jobba. Snart börjar telefonen ringa. :) Måndag igen, you know.

SIDE

Sunwing Resort & Spa Side Beach

Side


SIDE, TURKIET

NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT MITT BESKED OCH DET BLIR SIDE I TURKIET FÖR MIG MELLAN 20 APRIL OCH 30 OKTOBER!!!! KÄNNS SÅ HIMLA BRA :D


Lite mat senare

Nu kan jag faktiskt skriva lite. Rekryteraren är inte på semester. Men ändå har jag inte fått något svar på mitt mail från i måndags. Jag testade ringa kontoret och då satt han i möte till 13,00. Har också räknat ut att jag i princip är den enda som inte vet nu?
Och jag förstår inte vad problemet är.

Skulle det här skita sig köper jag en backpacker-ryggsäck och cyklar genom Sverige. Kanske genom Europa?


Ingenting alls

Jag har ingenting att skriva idag. Det snöade igen imorse. Jag är hungrig. Rekryteraren är nog på semester till nästa måndag. Fuck fuckeli fuck fuck. Helt enkelt.

Fuckface





Känns som att jag är ensam om att inte veta min destination.
Är jag bortglömd? Vad händer? Varför får jag inget svar på mitt mail?
Det här ska ju vara en kul grej men nu är jag bara trött på det. 
Ge mig ett besked. NU.


Back with a black

Happ, Blackeye Malin. Ser förjääävligt ut. Fick en boll på ögat igår när vi hade fotbollsmatch. Bollarna blir som stora isklumpar när det blir minusgrader. Så jag tänkte. Varför inte ta en på ögat?? :( Höll dessutom på att få gult kort för att jag sa "Jävla anus" när det hände. Sjukt.

Dessutom har min vänstra stortå bestämt sig för att inte passa i skor längre. Jag har så sjuukt ont och den är alldeles uppsvullen. Vad gör man en sån gång liksom? Enligt kontakter är detta ett tecken på att jag kommer vara tvungen att tömma nageln på blod. FY FAN VA ÄCKLIGT. Jag hatar min tå just nu.

Nu ska jag rodda med grejjor. Sen längtar jag hem :) Ska se om jag kanske lyckas laga lite god mat. Sen får vi se om foten går ner i fotbollsskorna. Annars blir jag väl åskådare på kvällens träning istället. :( Skit också.

tomorrow tomorrow

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Det har jag bestämt mig för. Va ute och gick med Tessie och då gick temperaturen upp lite men så otroligt lite.. ingenting som inte lite ipren kan stoppa ;) Orkar inte vara hemma längre. Efter 1,5 dag utan något speciellt att göra håller jag på att go bananas!!! Framförallt också eftersom att jag fortfarande väntar på mitt speciella mail :)

Ska bli spännande att se hur jag hanterar mina troligtvis kommande arbetslösa dagar när jag är mellan mina jobb. Kommer jag att klara det? Vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu väntar jag på att familjen ska komma hem. Jag har ju bott här de senaste två dagarna för att inte behöva göra allt själv :) Skulle lagas något väldigt -- spännande. Och jag tänker helt enkelt inte försöka mig på det.

Två svenskar till

Nu har ytterligare två svenskar fått veta var de ska åka. 4 down. 12 to go. Nu måste jag ju få veta snart? Stop teasing me.

Hemma och är sjuk idag också, känns som att jag kan jobba imorn tror jag.. men det kan vara herr ipren som talar. Nu ska jag ta en liten nap i soffan. Tänker helt klart vila ut den här förkylningen. Sen är ju frågan var man kan köpa sig bättre imunförsvar? Mitt har svikit mig den här vintern.

Joråsattebilengårhalvknackigt

Gick hem idag ja. Feberhelvete..  hoppas att det släpper imorgon. Har bestämt mig för att vara hemma imorgon också och bli frisk. normalt sett brukar jag vara dum nog att jobba trots att jag mår piss. Men det tar en jävla tid att bli frisk då så den här gången tänkte jag vara smart!

Tycker synd om Jossan som kom till simhallen och ingen va där idag. Tråkigt att det är så få som dyker upp. Själv var jag helt överlycklig för att jag skulle slippa tävla mot ovetande gubbar och tanter i banorna bredvid men så kommer den här febern. WTF liksom? Hoppas att Jossan håller hoppet uppe och att alla andra dyker upp nästa gång :)

Kiwibuss

Vet inte riktigt hur jag mår idag. Ibland skulle jag kunna tro att jag har feber. Känner mig både frusen och varm på en och samma gång. Eftersom jag ska till Lund på torsdag vill jag absolut inte bli sjuk. Skit också. Vi får se.. blir jag inte piggare snart så kanske jag går hem för dagen och kurerar mig istället..

Bålsta -- Nya kops?

Är Bålsta nya Kops?
Ibland känns det ju faktiskt som att det skapas intriger för att inte Bålsta ska "läggas ner". 



Nu ska jag gå och sova :) Hoppas att alla har haft en bra helg. Det har i alla fall jag trots två KFC förluster. Ny vecka.. nya mail-uppdateringar. Kanske får jag veta imorgon??
Who knows :)


Offside

Sitter här helt slut efter matchen som inte gick så himla bra :) Ser på Offside och fnissar lite för mig själv. Ska nog hänga med grabbarna ikväll om dom kan bestämma sig för vad de ska göra?!

Se offside iaf, så kul :)


KFC hade domaren mot sig idag

Det är inte lätt att spela match mot domaren. Så efter att domaren hade blåst sönder matchen blev slutresultatet 2-3 till Håbo FF. Surt. Riktigt surt.

Men det ska vi i damlaget ta igen imorgon mot Vallentuna. Fan heller två förluster för KFC på en helg!!!

Börjar få oroväckande ont i halsen dock :S What is that about?


Nu har jag svitat om till något fräscht casual eftersom jag ska vara nykter ikväll och förmodligen inte så långvarig.. men det ska bli kul iaf :) ser mest framemot matchen imorn. Träffade ju Sanna idag också, åh, hoppas det går bra för henne imorgon när hon flyger till Australien <3

tröttöga

Eftersom mitt hår ser ut som det gör idag med flätor och allt har jag gett mig själv ett indiannamn såhär på kvällskvisten. Tröttöga. Nu ska jag gå och lägga mig :) Vill vila upp mig inför denna helg! Kommer inte få någon ordentlig sovmorgon heller så då känns det extra viktigt! Ska börja dagen med att åka in till stan och möta upp Sanna :)

Sen blir det tillbaka ut till B-town igen för att se på fotbollsderby! Kommer bli ett hett möte mellan Knarrbacken och Håbo FF i detta kalla vinterväder. Ska tydligen bli strålande sol och vi kommer ha matsäck med oss. En alldeles utmärkt lördag dag med andra ord.

Sedan var tanken att det skulle firas 20-års dag. Nu meddelas dock att det finns magsjuka hos blivande 20-åringen och öppet hus får helt enkelt vänta. Om inte smittan evakueras.

På kvällen blir det firande men ändå ganska lugnt. Match på söndag. Ja, jag återkommer helt enkelt :D

Endorfiner och klubbhus

Haha å vad min kropp frigjorde endorfiner igårkväll! Först blev det ett stort skrattkalas när fotbollsplanen var en isbana och vi var 6st tappra där som skulle försöka spela fotboll. Det gick inte att springa utan man fick mer guppa fram som en pingvin. Efter ett tag fick vi ge upp fotbollen och övergick till grisig doppboll som slutade med ett antal högar av människor och en boll någonstans i mitten. Otroligt roligt hade vi i alla fall! Konstaterade också att våra träningar skulle kunna göras till en reality-serie.. haha

Sen skulle jag få skjuts hem av min snälla tränare som bara skulle stanna vid klubbhuset och lämna fotbollarna. Jag satt snällt kvar i den varma bilen och väntade. Efter ett tag började jag tycka att det hade gått lite lång tid och jag förstod inte var som drog ut på det? Så ringde telefonen. Fantastiskt rolig som jag är säger jag "Haha, är du inlåst eller?!". rösten på andra sidan luren suckar.. "Jaa.. jag gör ju det..."

Efter massa sparkar, knuffar, svordomar, pulsande i snö, asgarv(mest från mig) Kom min tränare på att det nog finns en annan nyckel så efter 20 minuter kom en riddare i nöden med nyckeln och kunde låsa upp. Som sagt. En helt sjukt rolig kväll, jag vet inte om jag och min tränare delar den åsikten, men det skiter jag i! haha :D

Helt ställd

Känner mig helt ställd efter att nästan blivit utskälld för något som inte var någonting. Jag vet aldrig vad jag ska säga en sådan gång? "Oj vad arg du blev, vad onödigt." Vad det jag ville säga men jag blev tyst och förvånad.

Eye Candy ;)

Såg en snygg kille när jag satt på en plats där jag inte normalt sätt brukar sitta. Shit.. Tror jag ska sätta mig där imorgon också. Lite ögongodis sådär påväg in till jobbet är ju inte helt fel ;p Grrr ;)

Innan klockan var 9 hade jag redan fått frågan 4 gånger "Vet du var du ska än?" Jag säger som jag alltid har sagt men som de vägrar lyssna på -- NÄR JAG VET SÄGER JAG TILL. Så idag vill jag inte tänka mer på det. För jag blir galen.

Så vi pratar om något annat. Vädret-var tog solen vägen? Faktumet att jag har köpt två äpplen. Att jag fortfarande inte förstår mig på hur man stänger av knappljudet på nya mobilen. 

Här kommer lite med ögongodis.. Eller? Jag stör mig på någonting med hans mun. Så täck för den så har ni något att fantisera åt.. Haha

ryanreynolds

 


Greys Greys Greys

Nu har jag varit hos föräldrarna och sett greys anatomi, första avsnittet av nya säsongen. Hm. Kan bli spännande :)

Ska sova nu. En timme senare än mina två tidigare dagar. Hur ska detta gå? Kommer jag vara människa ens imorgon? Tiden får visa resultatet. Godnatt :)

100 % Choklad

100 % choklad

Hittade den här fantastiska boken i hyllorna på jobbet. Underbart. Den slank ner i väskan på en gång och följer med mig hem. Chokladglass med daim? Varför har inte jag tänkt på det förut?? :)


Why do pancakes hate me

Efter ett extremt misslyckat försök att göra pannkakor igår beger jag mig till mina föräldrar ikväll för att få lite mat i magen. Pannkakssmeten blev fel, värmen va alltid fel på plattan och pannkakorna som ska vara platta och runda blev mest som stora och små klumpar av deg. Riktigt äcklig konsistens. Smaken var det ju iofs inget fel på...

suck. Jag har tillsvidare tänkt att skylla det hela på spisen.

Nu blir det massa varm choklad. Jag fryser som en chihuahua på nordpolen!


Matinspiration??

Jag känner mig liksom inte sugen på någon typ av mat.. massa annat dock.. onyttiga saker. Eller så kommer flyktiga bilder, lukter och smaker av någon maträtt som jag är sugen på men som jag absolut inte är kapabel att göra, varken rent tekniskt eller köksmässigt. there's only so much mina två kokplattor kan göra :P

Blev mycket korv förra veckan och det känner jag mig ju inte jättesugen på. Tror att det blir soppa ikväll faktiskt.. Tänkte lyxa till det med kött. Men jag blev trött igen. Kör eventuellt en tidig kväll ikväll också, om inte annat blir det väl desperate :) så vi får la seeee :) ska känna efter nu vad min kropp behöver!

Pigg och trött

Piggare idag än igår -- super skönt.

Men trött på att folk konstant frågar om jag har hört när jag ska åka. SLUTA FRÅGA. Jag vet inte!!!! Jag säger till när jag vet. End of discussion.

Sleeping pig

Nu går jag och lägger mig. Ska sova som en gris. Är såååå trött! GODNATT!



Bara jag som tycker att det är hysteriskt roligt att det som ut som att grisen ligger och juckar mot kudden?? Maybe so. Men så är jag ju väldigt trött också...


Man vet aldrig vad dagen har att erbjuda

Ledsen att jag tjatar så mycket om det.. Men tyvärr är det bland det enda som snurrar runt i mitt huvud. VAR OCH NÄR SKA JAG ÅKA?? Jag vill veta min destination nu!

Inte nog med att jag själv går och undrar hela tiden så får jag frågan konstant från alla andra. "Vet du när du ska åka?" "Har du fått något besked ännu?"

Tro mig. När jag vet så VET NI ;)


RSS 2.0