Vad hände med nacken?..

Krämpor. Nacken gör ont idag. Känner att det egentligen sitter vid skulderbladet men det går upp i nacken.. :( Ska sno med mig min gamla vetevärme från päronen till lägenheten! hihi mysa med den när jag kommer hem från mötet.

Har kollat på microvågsugnar också. Vill ju leva mer ekonomiskt och lite nyttigare. Men det vore så mycket lättare om man hade möjlighet att göra storkok och ha matlådor i frysen!! Men eftersom jag inte har någon micro hemma så vet jag inte något smidigt sätt att värma upp maten på.. Jag vet, i-lands problem, men inte mindre viktigt för det tycker jag! Tror att jag har hittat en schysst på OnOff för 559:-. Heja billiga microvågsugnar!

Roslund och Hellström hade rätt

När jag träffade dom på en signering som vi hade pratade vi om att jag skulle flytta in i lägenheten där de skrev sin senaste bok. Och jag minns tydligt att de sa att lägenheten var en inspirationskälla, man blev sugen på att skriva när man var där. Vad det stämmer! Det var längesen jag var så sugen på att skriva som nu.. och inte nog med det. Jag har en sån bra Story!! Författarskap nästa kanske? haha.. hmm..

Nä.. Blir nog lunch nästa va?

Helgen går för fort...

Måndag igen och det känns som att jag aldrig varit ledig.. Tycker att helgen går för fort ibland. Eller är det för att jag har fått smak på det här med att vara ledig bara..?

Idag är det ingen träning utan bara möte, ska bli intressant att höra vad som sägs. Vet inte riktigt vad som har gjort att detta möte har blivit kallat!

Har hittat ett författarnamn som får mig att fnissa lite Katarina Holmqvist Brunk.. hehe.. Brunk..

Följ alltid recept..

Jag är helt enkelt sämst på att laga mat ibland.. varför lär jag mig aldrig att följa recept?? Nu blir det glass som tröst för att jag är så dålig på matlagning.. låter rättvist eller hur?

Film ikväll.. slits mellan en lättstam komedi och Män som hatar kvinnor.. får se vad det blir!

Matchen idag gick inte så bra. Förlustjävel!

Inget vin

Jaa, det blev inget vin men en mysig kväll ändå! :) Känns verkligen konstigt nu när alla åker iväg på olika håll... Själv är jag fortfarande kvar lite i det här med att mina vardagliga rutiner inte riktigt intresserar mig just nu. Ibland önskar jag att jag bara kunde släppa allt och upptäcka världen. Ut och resa utan fasta mål. Leta ströjobb och träffa spännande människor i nya kulturer. Men någonting håller mig tillbaka och jag kan inte sätta fingret på vad det är...

Match imorgon och just nu är jag inte så taggad. Kanske är för trött? Ska nog sova nu och skaffa mig energi till imorgon!

Missade förresten två pendeltåg på vägen till Bålsta - ganska skickligt eller hur?? Och vem fan bestämmer att det ska vara igloo temperatur på tågen?!!

Min mamma har köpt Män som hatar kvinnor till mig, tror att jag ska se den imorgon kväll när jag är back in my place! ;)

Fresh and clean och sen blir det viin

Ja nu är det fräscht och rent här! UNDERBART!!

Sitter och ser på Du blir vad du äter reprisen.. Och känner att det kanske vore något att ändra på vissa vanor? Bli lite piggare? Men så slår det mig, hur många gånger har jag inte misslyckats att hålla det där? Det funkar jättebra i början och faktiskt så märker jag en skillnad på en gång! Meeeen, det går liksom inte. Varför?

Jaja skitsamma.. :)) Nu måste jag bege mig till tåget så att jag kommer mig till Bålsta någon gång.. Vin ikväll, mysigt :)

Städning aaiiiight???

Det är inte särskilt kul men det behövs verkligen! Jag är snart klar och ska fixa sista med tvätten.. sen ska jag duscha och besöka systemet vid fältöversten som råkar vara ett ganska mysigt centrum om jag får säga det själv! Ska se om lite saker till lägenheten också.. Tavla och mer ljuslyktor kanske? För dom som inte vet det så älskar jag ljus och de finns överallt!!! Thumbs up!

I alla fall, ikväll blir det lite dricka med tjejerna men måste ändå ta det ganska lugnt eftersom att jag har match imorgn *tagga tagga*! Men frågan är... vad ska man ha på sig idag??


Kepler på besök

Pseudonymen Lars Kepler kom på besök! Paret som skrivit boken hypnotisören under det namnet måste ha väldigt spännande vardagssituationer. Båda två verkar så knasiga och knäppa så det skulle förvåna mig och allt gick "helt normalt till" om man nu kan uttrycka sig så! Verkar vara härliga människor :)

Ser ut som att det blir till att åka ut till bålsta ikväll! Kommer inte sova där inatt i alla fall, orkar fan inte packa en väska till alltså...... Inte för att åka fram och tillbaka från stan. Dessutom ska jag städa imorgon, det  är ett måste!!!

Jag har fått The Bro Code av Henkovich idag! WOHOO!! Typ den roligaste boken ever. Komiskt är ju också att han som spelar How I met your mother-seriens största mansgris är gay.

Dagen efter Wallmans

Det blev Wallmans igår som sagt! Riktigt nice och ens eget jobb verkar helt plötsligt inte alls lika stressigt och stimulerande! Alla var jätteduktiga och bjöd på en skön show, får se hur länge det dröjer innan vi ser några av dessa ansikten på annan scen :)

Vissa vid bordet bjöd på raggningsknep och teorier som skulle kunna skriva en ny "The Game" och försöka konkurrera med Neil Strauss om vem som är mest mansgris. Andra tog tillfället i akt att inte prata om sina kunskaper i området utan jobbade på att använda dem, utan större framgång - Helsinborg jagade lammkött.

Sjukt trött idag i alla fall! Kom i säng vid 1 efter en panikartad promenad hem! Skönt som sagt att jag bor nära, men dumt att jag inte besökte toaletten innan jag gick. Jag var så kissnödig att jag blev alldeles panikslagen och fick svettningar! När jag kunde se porten till huset började jag springa för att komma fram fortare!! Ett av mina bästa toabesök måste jag säga...

Vad händer ikväll då? Sista kvällen med tjejerna innan dom åker!

Snitsnygg

Idag har vi konferens på jobbet och förtillfället är det jag som vaktar telefonerna vilket inte är en särskilt krävande syssla då de flesta som brukar ringa sitter på konferensen! Senaste timmen satt jag med och lyssnade på otroligt intressanta siffror och blinkade hårt för att inte dåsa till...

Dagen till ära då man träffar folk som man normalt sett inte ser i person vill man ju vara extra tjusig! Och jag börjar misstänka att jag är skitsnygg idag för jag har fått två visslingar från två stycken på jobbet! Haha! Ikväll blir det Wallmans salonger för middag och fest! Blir säkert jättetrevligt och jag måste erkänna att det är oerhört skönt att jag bor i stan nu och inte i Bålsta. Nu kan man ju faktiskt vara med ett tag utan att tänka på när pendlarna går och att det tar en timme till innan man är hemma...


Outfiten


Vad mer? Jo! Jag kan tvätta nu! Den där härliga cylindern låg i ett kuvert nedanför brevinkastet när jag kom hem igår, Heeey rena kläder, not baaad! Filmkväll och pizza blev det ju också! Otroligt mysigt men det kändes lite som att jag kastade ut sällskapet efter filmens slut.. Men jag hoppas att dom förstår att jag älskar dom ändå :)

Imorgon är det en stor och ganska tung kväll.. sista ordentliga kvällen innan mina två sista närmaste åker iväg. Känns skumt. Återigen kan man tacka fan för internet, det är ju bra till ALLT!

Nu ska jag fortsätta vakta telefonen och äta resterna från fikat.. mhhh..

Tacka fan för internet!

Nu är jag inte orolig längre för jag har hittat att jag kan ändra avgångar om det skulle vara något problem. Tack min smarta hjärna och tack internet som finner det jag söker!!

Tagga match ikväll. Är mest sugen på att använda mina nya dojjor! Thumbs up!


Detaljer att tänka på kanske..

Ibland finns det vissa små detaljer som man glömmer bort. I mitt fall så reflekterade jag inte särskilt mycket i om jag kan vara ledig de dagar som jag och syster har bokat resa till London. Tänkte att jag hade valt klockrena dagar och att det nog inte skulle vara något problem. Men nu börjar jag bli uppriktigt nervös. Jessica skulle kolla upp det i alla fall och jag hoppas verkligen att det går igenom, annars har jag ett problem.

Jag ligger en dag före

Igår skaffade jag mig ett par nya fotbollsskor direkt från en baklucka! Bra köp! Och nej, inte så illegalt som det låter..

På vägen hem lyckades jag av ren vana hoppa av vid Fridhemsplan men där skulle jag ju såklart inte av.. jag skulle ju till T-centralen. Det upptäckte jag precis när dörrarna på tunnelbanan stängdes och jag fick snällt vänta på nästa tåg.

Eftersom jag hade blivit bjuden på kakor och cola av en av tränarna innan jag lämnade Bålsta kände jag mig trots allt ändå ganska nöjd och den lilla missen retade inte upp mig lika mycket som den kunde ha gjort! Match idag och jag ska testa spela den i mina nya skor.. spännande!

På torsdag är det konferens och Wallmans med jobbet på kvällen, vad ska man ha på sig gott folk? Det får bli min stora funderare. Löning idag iaf! Det kändes bra, även om allt i princip försvinner på en gång nu.. jävla utgifter den här månaden!

Ska bli skönt faktiskt att inte behöva åka ut till Bålsta imorgon, har blivit lite för mycket åkande nu... istället blir det filmkväll - Me like! :)

Tror hela tiden att det är onsdag idag förresten??

Slutet på veckans första arbetsdag

Börjar närma sig slutet på veckans första arbetsdag! Det är som mitt horoskop säger, mina vardagsrutiner lockar mig inte särskilt mycket just nu och en kortare resa kanske vore på sin plats? Så sant så! London baby, London!

Känns lite jobbigt att åka ut på träningen i Bålsta ikväll, har blivit lite mycket flängande fram och tillbaka nu och det är rätt så påfrestande måste jag erkänna! Ska bli skönt att ta en break med pendlandet några dagar efter imorgon. :)

Har fixat en del med kommande betalningar. Lagt in dom så att när det är dags för att slänga ut pengarna så går det per automatik, väldigt skönt! Då vet man att man inte glömmer bort det! Sjukt mycket pengar som försvinner just nu, lite tråkigt på ett sätt, jag gillade när jag kände mig lite tät! haha

Sen att jag blev återbetalningskyldig ca 3000:- istället för att få 4000:- tillbaka på deklarationen nu bidrar ju en del till ekot i kassan! Tightare budget ska det bli och god know att jag önskar mig en Microvågsugn i födelsedagspresent! Jag kommer aldrig komma igång ordentligt med storkok om jag inte har en microvågsugn för jag vet inte hur man värmer maten annars.. :S Skadad av tekniken? Tror så.

Galen

Dagen började fel. Eller natten till och med. Hade jättesvårt att sova och låg bara och grubblade, drömde konstiga drömmar och vaknade hela tiden. Det var tungt när klockan ringde och det var på gränsen att jag hann upp ur sängen när raketen sköts iväg (har ju en sån där high-tech väckarklocka)

Tunnelbanan gick inte som den skulle och jag experimenterade med bussar till odenplan och frågade mig själv när jag skulle bli riktigt haj på sl-trafiken? Någonting säger mig att man aldrig blir det. Men alla såg lite mer vana och o-förvirrade ut jämförelse med mig.

Sen har det liksom suttit kvar i mig. Den sömnlösa natten och den förvirrade morgonen. Skumt väder är det idag också. Jag körde barbent eftersom att det ser ut att bli en riktigt het dag men så himla varmt var det ju inte! Det märks att hösten närmar sig, jag känner mig ändå ganska tillfreds med det.. har alltid gillat höst :)


What a week-end!

Bröllopet var helt underbart. Glatt och lättsamt och bara underbar stämning! Jag kände mig skitsnygg i min nya klänning, det var nog bra att jag hittade den, fick massor beröm för den också :)) Tänk vad mycket ett litet besök på vero moda kan göra!

Idag hade vi match, riktigt derby var det. Jag va sådär, hade mina stunder men kom fel väldigt ofta, men laget var superbra! Vi vann och det var så jävla skönt! Viktig match och nu ligger vi trea i serien. Match sen på tisdag igen, ska ladda och va riktigt bra då!

Har bokat resa med min syster ikväll! Den 14september bär det av till London om inte jobbet tycker annorlunda! Ska bli otroligt spännande :)

Måste sova snart men vill bara få ur mig en grej till..
Hatar folk som plankar.. men idag hände ändå det värsta.. en kille knuffade mig genom spärren på t-centralen så att han kunde hoppa igenom innan glasdörrarna stängdes.. DVS killen snålåkte i princip på min biljett. JÄVLA ARSEL! Tycker att det var så jävla lågt. Önskar att jag hade smällt till honom!

Klänning till Bröllop

Jag hade egentligen redan en klänning.. Men så på lunchen idag gick jag förbi en butik och såg hur ett ögongodis hängde där inne. Provat och klart, så hade jag en annan klänning att ha på bröllopet imorgon. Det är en kollega till mig som ska gifta sig. Det kommer bli så fint! Hoppas bara att vädret håller upp. (!!)

Ikväll måste jag säga Hej då till Sanna som har bott hos mig sen onsdags då hon kom hem från USA! Känns tråkigt när man inte vet när vi ses igen. Men jag ska verkligen försöka ta mig uppåt i höst, besöka rötterna lite.

Vad händer mer i helgen då? Carro har lyckats sneaka sig tillbaka till Bålsta från Gävle, haha. Men för coldplay så förstår jag henne! Lite avundsjuk måste jag erkänna! På söndag är det Derby också, hoppas att det inte regnar då heller, vore så tråkigt. Gillar inte riktigt att spela i spöregn!

Fika? Snart? Någon? Jag är så sötsugen.


Vad kan vara mer spännande?

Höjden av spänning har nått oss gott folk. Äntligen har jag tagit mig innanför tullarna efter att ha bott i Bålsta en pendeltågsresa utanför. På ett bananskal halkade jag in i en riktigt Juicy lägenhet på Östermalm med en ännu saftigare hyra! Men det känns det värt just nu när jag inte vet vad jag sparar pengarna till ändå.

Efter att ha bott där i 1,5 månad har jag äntligen både tv-kanaler och internet. Det var ganska nyligen då jag ringde upprörd till Comhem, för att jag inte lyckades förstå mig på deras hemsida, som jag fick veta att jag haft kanaler sedan dag 1 om jag bara kopplat sladdarna rätt och valt rätt inställningar! Internet kom i onsdags till min förtjusning - hej omvärlden!

Det är första gången jag flyttar hemifrån och det är mycket man inte har tänkt på. Exempelvis höll jag på att missa inbetalningen av första hyran och jag förstår mig inte på tvättstugan m.m. Småsaker right??

Posten är mer spännande i den stora staden och jag har hunnit få min första VIP-inbjudning till en nattklubb som öppnar. Jag har en bra känsla i magen.

Det blir nog ett bra år i huvudstaden.

RSS 2.0