Citat från en facebookstatus!

"Sometimes you got to make the mistake even though you know it's a mistake, cause otherwise u'll never know if it truly was a mistake, and you will think that not doing that mistake was an even bigger mistake"


Ok, vad hände med layouten?

Helt plötsligt har jag svårt att förstå var jag ska klicka mig fram här på blogg.se. Vad är det med alla och ändra layout hela tiden?? Ibland kan man faktiskt hålla sig till grunderna. Det är inget fel med det!

Drömmer så skumma drömmar hela tiden nu. Inatt var en person jättearg på mig. Jag har skickat sms och talat om för personen att den får lov att sluta vara arg på mig i mina drömmar. Jag blir så förvirrad när jag vaknar!

Ganska seg dag dag.. såå.. hm.. ja.

Varför hade Lena egentligen ont?

såhär på eftermiddagen kommer ju en hel del funderingar! Ska jag klippa mig? var finns det godis? När ska jag åka? Går jorden under 2012? Och varför hade egentligen Lena PH så ont?



Har du någon fundering på vad det var som gjorde att Lena har ont och varför det bara var på natten och inte på dagen? Feel free to dela med dig av dina tankar och funderingar!


Freaky wednesday

Har börjat dagen bra rent detox-mässigt! Körde lite mackor till frukost och kiwi! Börjar dock bli lite hungrig men det är bara för att jag är så van att konstant småäta på något.. kakor, chips, godis.. har laddat med apelsin och en till kiwi om det skulle bli riktigt jobbigt.

Annars är jag för övrigt riktigt stolt för att ha fixat en sån goood middag till mig själv ;D Sen gick jag och My ut på en kvällsprommis i staden! Uppfriskande och kallt! Riktigt härligt iaf, synd bara att jag ska flytta nu när jag precis hittat någon som bor så nära mig som är schysst! well well!

Ikväll ska jag börja packa ner lite saker i lådorna och kanske städa undan lite av det värsta så att morsan inte förstår riktig hur illa det har sett ut i lägenheten när hon ska hjälpa mig att flyttstäda i helgen ;) hahah!

Nu ska jag fortsätta jobba och kämpa mot sockersug! GO MALIN!!



Jag vet att jag inte blir så bra på bild, här försökte jag verkligen men icket.. ;)


Appealing sweets!

Jag är så sjukt sugen på socker just nu! Det är ju helt otroligt. Vill ha godis, glass, vad som helst egentligen! Tror att mycket kommer från att det är en lite smådryg dag på jobbet också.

I övrigt rullar allt på och helt plötsligt ringer det folk från höger och vänster som vill komma och ta sig en titt på lägenheten som jag ska flytta in i på måndag men har sagt upp omg. haha. "Ja jo alltså.. jag kanske kan återkomma på måndag? Jag har nämligen inte flyttat in där ännu så det blir lite svårt att visa den.."

Well well ;)

Är himla sugen på smoothies också. Så pass sugen faktiskt att jag funderar på att köpa en billig mixer efter jobbet idag och go wild med den ikväll!


Vilken skit dag, haha!

Ja nä dagen är ju fullkomligt utom kontroll! Och om den har börjat såhär - hur ska den då sluta??

Nä. Bäst att tänka något roligt istället. Som den här bilden som vi tog före fotbollsmatchen Reseledare vs norska fotbollspojkar! Den matchen är i och för sig anledningen till att jag är förkyld nu eftersom förlorarna skulle bada i havet. So we did. Men det var så värt det och en grymt kul match :)



Eller oss i matchtröjorna vi fick låna ;)


I'm home, home home home.

Så sjuuuukt intensiva två veckor har jag haft med lektioner hela dagarna från 9-19 och med uppgifter på kvällarna! Men kul har vi haft :)) Bagaget försvann i madrid och vi svenskar fick spendera 3 dagar i samma kläder, alla förutom en som för övrigt blev kallad för "Jonas med väskan" resten av utbildningen - ni kanske förstår varför. Sedan var det utgång, sola, plugga, kackerlackor, utelåst på balkong, fotboll, show, roliga människor, ..jobbiga människor - ALLT!

Helt fantastiska veckor alltså :) Och här ser ni hela gänget!


Godnatt.


Soon enough

Jag har nog inte riktigt fattat att jag ska åka på utbildningen på måndag. Allt går så sakta och jag kan inte riktigt planera packning eller något annat för att det bara inte klickar i mitt lilla huvud att det bara är några dagar kvar!! Helt sjukt!!

Pallrade mig till Kista idag och handlade lite nytt inför resan. Har även plockat ut lite gammalt och slitet från garderoben. Hoppas på att kunna ge den ett litet lyft iaf :) Hittade 3st klänningar, alla från indiska! Helt underbart snygga!! Ni får se dom på bilder från Mallis sen! De var dessutom på rea! Gick på en hundring styck. Jag brukar ju aldrig hitta kläder på rea. Så det känns också helt otroligt :)

Nä nu ska jag köra lite sit-ups och sen är det sova som gäller! Börjar bli trött nu.

Pride and Prejudice



Jag fullkomligt älskar den här filmen. Det finns ingenting som går upp mot en riktigt härlig klassisk kärlekssaga. Säg inte att du missade den på 3an ikväll? Framöver blir det grävande i Antikvariat. Tänk va kul att hitta Pride and prejudice i äldre format och sliten pärm någonstans i bokhyllorna.. Åh..

Jane Austen.
Helt fantastisk.



Fetus in fetu

Nu ska ni få lära er någonting gott folk! Av någon anledning kom detta ämne upp på jobbet och man är ju inte sämre än att man vill ha mer information om fenomenet och googlar hej vilt!

Fetus in Fetu; när en tvilling börjar växa inuti den andra under graviditeten. Detta är något som beräknas ske på ungefär 1 av 500 000graviditeter. Förvånansvärt många ändå måste jag säga. En man exempelvis hade burit på sin tvillingbror i 36år och magen var stor som ett hus. Det som man först då trodde var en tumör visade sig alltså vara ett 36 år gammalt foster.

Ett foster under Fetus in fetu blir aldrig riktigt färdigutvecklat och har ingen hjärnaktivitet. Det är alltså inte en tänkande varelse utan den lever endast genom att blodet pumpas ut och genom näringen från värdkroppen. Så kroppen kan fortsätta att växa! Man skulle kunna kalla det lite för en parasit, och faktiskt kallas fenomenet även för "parasitic twin"

Det här behöver inte alltid betyda att man alltid hittar ett helt foster vid Fetus in fetu utan det kan gälla endast kroppsdelar. Exempelvis opererades en man för hjärntumör -- en hjärntumör som vid operationen visade sig innehöll en fot och andra kroppsdelar.

Hur SJUKT är inte det här?? Det är läskigt och fascinerande på en och samma gång. Vill ni veta mer eller räcker det bra så? För nyfikna finns det massor av information på nätet. Googla bara på Fetus in fetu eller Parasitic twin.

Sanju Bhagat
Mannen på bilden är han som burit sin bror i magen i 36 år, till de kunde operera ut tvillingen. Bilden är även en länk till en artikel om hans fall!


Fat cat!

Haha helt sjukt! Googlade Fat Cat på google-bilder. (Fråga inte varför) Men för guds skull gör det!! Hur kan katter bli så feta??!!! Haha


Coola pengar

Så kan vi ju ifrågasätta varför jag tyckte att det var en bra idé att lägga plånboken i kylskåpet på jobbet idag? Upptäckte det som tur var när jag var på väg hem, man vet ju aldrig, pengar kan vara bra att ha! Ibland är man verkligen förvirrad. Some days more than others. Imorgon blir det Bålsta för att fixa med papper och sånt. Hade hoppats att någon var ledig för fika men tråkigt nog kunde ingen :( Jaja, då sparar jag ju lite pengar i alla fall, rika jag :P

Halvdag imorgon alltså, skööönt! Sen på onsdag är det ledigt! Ska tvätta den dagen och pyssla på lite, vila upp mig inför de kommande två veckorna!!

Nu? Liten work-out och sen blir det sängen. Känner mig inte alls särskilt trött dock :S

En vecka kvar

Om en vecka är jag på väg till Alcudia, Mallorca för utbildning till mitt framtida jobb!!! Sjukt spännande och nervöst! Undrar hur utbildningen går till och vad vi får göra? Hur människorna är? Shit shit shit. Bara en vecka kvar till D-day alltså. Huh, nu blev jag ännu mer nervös och spänd :D






Trött + mössa

Jag har aldrig riktigt förstått hur jag tänker på morgonen när jag låter mig själv sova förbi den tiden jag vet att jag MÅSTE gå upp. Det gjorde jag även den här morgonen. Klockan ringde som vanligt och jag snoozade länge och väl.. Tillsist somnade jag om utan snooz och vaknade halv 8. Efter mycket panik hittade jag lite kläder och drog mössan över huvudet. Usch. Känner mig så äcklig idag. Har redan fått en del kommentarer från folk på kontoret om mössan. (Inte så vanligt att folk har det på sig här.. I wonder why..) Men tro mig, de ska vara glada att den är på. Det mössan döljer är inte vackert!

Tog tag i mitt gamla diskberg igår när jag kom hem till lägenheten och jag kollade igenom kylen och planerade lite middagar. Ikväll blir det lax m potatismos och broccoli. Jag har bestämt mig helt enkelt för att jag inte får köpa något mer hem nu bara för att jag är sugen på något annat än det som finns i kyl, frys och skafferi.

Skumt att de här helgerna är över. No more småätande. FAN!


RSS 2.0