Bittersweet symphony

Vilken helg det har varit. Jag har klippt mig och äntligen fått en riktigt frisyr :) Välkommet! Sedan har jag skaffat en ny mobiltelefon och det är fantastiskt krångligt att lära sig någonting nytt sådär har jag märkt. SMS tar en evighet men det går bättre och bättre :) Känns bra att den inte lägger av!

Igår var det Rickards också och det blev lite mycket att dricka. Jag frös röven av mig utomhus när kvällen var över och fick skjuts hem tack och lov :) Sen slutade kvällen i övrigt kanske inte som önskat... Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig.

Idag lämnade inte jag sängen annat än för att hämta colan och chipsen som var kvar, fram till klockan var kanske 16.30 då jag började röra mig mot garderoberna och leta kläder. Det blev donken och lite härliga skratt. Så ett bra avslut på helgen :)

Nu har jag fjärilar i magen. Nervös för om jag får veta min destionation imorgon. Hihi Åh vad jag hoppas!


I just got slapped


Tonight is the night you join me in the middle of exstasy

Känner att det kommer bli en riktigt riktigt bra dag och kväll idag. Ska snart iväg och klippa mig nu, sen blir det barkarby för att se om en ny telefon. Hoppas att jag hittar någon billig funktionell!

Ikväll blir det my place för förfest och sen blir det gamla hederliga Rickards. Men det känns som att det kommer bli en grym kväll! I can feel it ;P

Nu ska jag ta en dusch också så att Emma vågar röra mitt hår, det är en bra förutsättning känner jag. Wish me luck!


Everything is never as it seems

Jag satt på pendeltåget idag och funderade. Som vanligt hinner jag tänka ca 500 olika saker på knappt en minut...

När jag minns någonting som har hänt ser jag mina minnen som små filmer. Och helt plötsligt när jag sitter där är det som att en undanträngd film spelas upp. Först utan bild och det enda jag hör är ett högt skrik i panik "HJÄLP, HJÄLP MIG". Filmen börjar flimmra till framför ögonen på mig och jag förstår inte varför jag hör det här och vad det är för typ av minne jag har trängt så långt bak i huvudet att jag inte för mitt liv kan komma på vad det är. Så blir flimmret klarare och jag ser vår gamla altan och baksidan från radhuset där vi bodde. Min mamma och pappa står på den och mamma ser orolig ut. Pappa mest arg. Hela tiden blir jag inknuffad men jag försöker se genom altandörrsfönstret vad som händer. Skriket slutar aldrig. Ett konstant rop på hjälp. Sedan förstår jag vad det är.

Allt syns mycket tydligt nu. Hur vi ringer polisen. En tavla som går sönder men jag kommer inte ihåg hur jag vet det. För vi hör den inte, men vi vet det. Jag tror att min pappa går in där efteråt, jag tror att det är därför. Men där sviker mitt minne mig. Han som bodde granne med oss misshandlade sin fru.

Rysningarna sprider över hela min kropp. Tänk hur många som har det hemskt, men som vi inte vet om? Eller som vi förtränger?

Så dyker fler minnen upp. Vår andra granne där mannen slog handen rakt genom TV-rutan. De skilde sig inte så långt efter det och jag kan inte minnas vad det handlade om. Men han var ledsen, så otroligt ledsen, det vet jag.

Eller hon som gick i min klass, hon vars mamma hade dött av en överdos. Hon som inte kom överrens med sin styvmor. Hon som hade en pappa som misshandlade hennes familj och hamnade i fängelse. Hon som snodde saker från mig en gång när vi umgicks, jag gick dit och ville ha tillbaka mina saker. Jag fick det. På vägen hem hade jag en klump i magen, rädd för att han skulle göra illa henne för det, för att hon tagit dom. Helt plötsligt kändes mina saker inte så viktiga.


Så mycket saker som bubblade upp till ytan när jag tänkte på tåget och jag var bara tvungen att skriva av mig..

Nu blir det fredagsmys istället för Fredags-tänkare :)

Fantastiska regn

Så regnade det imorse när jag väntade på bussen och gissa vad? Det kändes otroligt bra!! Äntligen kanske lite av den här vintern börjar töa bort? Jag gillar vinter rent generellt, när jag har möjlighet att njuta fullt ut och åka snowboard m.m. Men nu har jag inte råd med det -- alltså inte lika kul.

Fredag idag, känn så otroligt skönt :) Imorgon ska jag hem till Emma på förmiddagen och fixa till håret, shit va skönt att få lite ordning på barret!

I just wanna

Nu vill jag bara veta var jag ska åka någonstans. Fly utomlands till värmen. Var, när, hur? Maila, ring. Vad som helst! Jag vill verkligen veta NU!

Mobilen är nära break-down och jag tror på allvar att det är dags att se om en ny. På lördag kanske? :)

Ingen semi och irritationsmoment

Sverige är alltså inte vidare i semi-final för er som missat matchen mot Slovakien för en stund sedan. Själv hann jag bara se första perioden och fick ta de andra två på radio. Vilken besvikelse. Det man ska tänka på också är att om vi är besvikna, undra då hur det känns för spelarna?? Hm. Tråkig start på något som annars kändes som en sån bra dag :)

Hamnade framför snor-mannen idag. Låten här nedanför dök upp i mitt huvud - "drar in snor så du hör att jag sväljer." Bläk. Inte heller var det bara en gång utan hur många som helst.



Checklista: Onsdag - Klar!

Så var onsdagen snart över och jag är nu helt slut! Ser framemot en tupplur på tåget på vägen hem och mat hos föräldrarna som jag bjudit in mig på :) Men allra mest ser jag framemot något som inträffar imorgon. Något fantastiskt och underbart som jag väntat på så länge nu.

IMORGON ÄR DET LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!



Åtminstone får det kännas såhär i några timmar ;)


Många fiskar i vattnet

Ska nog simma med KFC herr ikväll.. Inte fan är man sådär snygg och vältränad, men vill man bli det så måste jag ju börja. ;)


She fucking hates me

Känner mig trött idag. Kan jag fortfarande ligga back i sovtimmar? Måste nästan vara så. Har faktiskt köpt godis idag. Jag vet -- tekniskt sett smäll på fingrarna jag vet. Men jag sitter här helt själv och tyckte synd om mig efter en ganska hektisk förmiddag :)

Nu är det lite lugnare iaf, peppar peppar!

Ring ring ring, jag vill veta var jag ska åka nu. NU.

Potatisjävlar

Bestämde mig av någon anledning för att ha potatis till maten idag. Det var riktigt gott men det tog ju en sån jääääääääävla tid!

Nu ska jag snart gå och sova, bort med mascara och borsta tänderna bara sen är jag reeeedo!! :)

Akta er för magsjuka, jag börjar tro att dessa människor förökar sig och skapar en armé för att förinta hela världen! BE WARE!!!

I will be right here waiting..


 


Längtar efter det där beskedet. Vilket land, vilken ort, vilket datum. Kan inte mailat trilla in i min inbox snart? :) Så förväntansfull! Paradise or dump?


-24 och Radiosporten

Idag är det sviiiinkallt! Kändes väldigt uppmuntrande när man stod och väntade på det försenade exremt kalla pendeltåget och löpsedlarna sa:



Jag va väldigt nära att lyda rådet.. Men icket, här sitter jag! Missade ju mestadelen av hockeyn på tv men fick lyssna på radio istället :) Tack för radio!! 3-0 till Sverige och kvart på onsdag! Faan va härligt ;)

Doing some laundry


Matplan

Sitter och försöker planera mina inköp för veckan. Det är så otroligt svårt att fundera ut vad man ska äta men det är ju så man måste göra för att inte spendera hela hela heeeela tiden. Framförallt när jag har så litet kylskåp och frysfack krävs enorm planering!!

Ska bege mig till Ica nu och handla sen blir det tvättstugan. Är så sugen på att boka om tiden. orkar fan inte tvätta idag.. kanske blir så istället? Tisdag kan jag tvätta.

Fika på åbergs var sjukt trevligt som vanligt :) Riktigt bra söndags-tradition. Jaja, nu blir det ut i kylan - Mot ica!!


Oh boy! Vilket vackert väder!

Hur det här dagen har börjat på ett ovanligt, men bra sätt! För det första är det sol och den har vi inte sett på väldigt väldigt länge, välkommen!! Blev väckt imorse på ett ovanligt trevligt sätt om än jävligt tidigt. Nu ska jag snart ta en dusch och välja ut lite kläder..

Vid 14 blir det brunch på åbergs, very nice :) Längtar efter att komma ut i det fina vädret! Solen, här kommer jag!!!


Bilputtning AB

Från och med nu har vi skapat ett nytt företag tycker jag. Bilputtning AB för fyfan vad bra vi gör det! Vi ger inte upp, vi är starka och kort och gott -- BÄST helt enkelt!

Vilket avslut på en sån härlig kväll, nu ska jag duscha av mina ben i varmt vatten, dricka te, kanske diska lite.. Jag vaknade verkligen till av att kämpa sådär med bilen! Skänker en tanke till dom som sitter fast på tåg också, hoppas att vädergudarna är med er.. eller åtminstone rälsgudarna.. Lycka till!

Ni som är ute på vägen. KÖR FÖRSIKTIGT, it's madness! Imorgon tänker jag bara röra mig utanför huset när det är dags för brunch på åbergs och tvättning på kvällen. Annars är soffan min bästa vän.

Cykeljävel och mysmorgon

Imorse vaknade jag tidigt. Men jag kollade på klockan och förklarade för mig sjäv att jag behöver sova mer än så-- and so I did. Så för lite me rän 1 timme sedan öpnade jag ögonen och kände mig faktiskt utvilad, för första gången på länge! Wooaaahh!

Igårkväll va en helt underbart mysig hockeykväll hos mooi :) Alltid så himla trevligt när folk kommer förbi, synd att syrran inte kunde komma dock. Med tanke på syster så hade jag en helvetes dag rent generellt igår och inte blev den bätte när jag skulle hämta henne, Noooooooo... Jag cyklade som ett djur till mina föräldrar "lite lätt irriterad" över att jag skulle tillbaka till solna igen när jag precis kommit hem för att SL är fucked pga av vädret.

När jag kom fram till mina föräldrars hus slet jag åt mig nyckeln och sprang till bilen, slängde upp cykeln på cykelhållaren och sen bar det av (efter att jag hade varit tvungen att tanka.. suck, hej då pengar) Jag kom inte särskilt långt för på E18 mellan Bålsta och Bro kommer ett litet gupp som orsakar att främre delen av cykeln hoppar av cykelhållaren och nu hänger den endast kvar i bakdelen och styret som fastnat lite lätt mot bilen.

PANIK!!!!! Tänkte jag och sänkte värmen till 14grader i bilen, men det var fortfarande för varmt. Sänkte hastigheten til 50, på E18! och drog igång varningsblinkers om den skulle lossna helt tänkte jag... bara väntade på att få svänga av mot Bro, vägen har aldrig kännts så lång. Allt löste ju sig tillslut men svetten la sig inte förrän jag kom hem :P Cykeljävel.

Nu har jag precis ätit klart min frukost, mumsig havregrynsgröt. Väldigt nyttigt och duktigt kan man tänka, men det är egentligen bara ett resultat av att jag har lite mat hemma. Äh ;) Ska träna lite idag tänkte jag också och var faktiskt sugen på att ta mig iväg och sola, men vi får se hur det blir med det. ^^

When I think about...

När jag tänker på vädret dyker en låt upp i mitt huvud. Vad tycker ni, något som passar eran sinnesstämning till detta väder?


Framförallt speglar den här låten väldigt bra min sinnesstämning imorse när jag försökte cykla till pendeltåget men hamnade i någon slags Day of tomorrow storm och såg ut som tjejen i The ring när jag kom fram till perrongen -- bara för att se tåget åka utan mig.  Jag passade på att totalt lacka ur på cykeln för dåligt samarbete också innan jag kom fram till tåget, jag tror att det hjälpte.

Körde en "looking good from behind" när jag sprang upp för trapporna mot tåghelvetet också.. Antog att jag såg förjävlig ut, men visste inte riktigt att jag hade mascara i hela fejjan och vad som såg ut som tuperad is-toffs stickandes ut från mössan brevid ansiktet. Så när jag kutar upp för trappen tappar jag nyckeln och några längre ner ropade snällt efter mig "Ursäkta!" Jag vänder mig om och ser henne hålla i min nyckel och säger "Tack, jävla skiit!!!!!!" Tar nyckeln och fortsätter springa.. (helt i onödan). Trots min stress hann jag uppfatta att hon blev förvånad över hur jag såg ut och jag hörde ett skratt från personen brevid henne, jag förstod dem när jag plockade upp fickspegeln..!

Tillslut kom jag fram ändå och här är jag. Fredag och allt. Trots den hemska morgonen känner jag mig ändå på ganska bra humör nu. Det kan vara för att helgen lurar bakom hörnet och jag är så redo för den!


Alice in Wonderland

Jag bara måste se Alice i Underlandet när den kommer ut på Bio nu! Första dagen den visas är 3/3. Och visst måste man se den i 3D? Vilken fantastisk saga det är, ska bli spännande att se hur dom har lyckats med den :)

Gå in på SF och spana in lite mer tycker jag!



Jag svek mig själv!

Jag kämpade tappert igår, men på något konstigt sätt lyckades jag somna utan att jag märkte det när jag satte mig i soffan för att se när Tre Kronor vann över Tyskland. Så arg jag blev på mig själv när jag vaknade till strax efter 04,00 och insåg vad som hade hänt-- jag hade missat allt!

För er som inte såg Anja Pärsons krasch måste jag säga att det såg oerhörd otäckt ut. Hoppas att hon kan vara med och tävla mer i OS, men man vet ju aldrig. Efter den kraschlandningen ska man vara glad att hon inte ligger på sjukhus!!

Läs om kraschen i DN


Waiting..

Bara 1,5 timme kvar nu. Suck. :) Den som väntar på något gott väntar alltid för länge...

Hej, Passa mej!!

Sverige möter Tyskland inatt och jag ska självklart sitta bänkad framför tv:n trots att dom spelar väldigt sent. Haha sportnörd som vissa skulle sagt - Hej, Passa mig ;) 
Undrar var jag la min Tre Kronor halsduk? Go sweeden!!

 


FETTISDAGEN




För fortsättningen på det här eller mer härliga recept på semlor kan ni klicka på bilden!



I klorna på ett psyco.

Det blev en sjukt intressant helg med många spännande och icke-spännande inslag! Lördagen var spännande! Det började med en mysig förfest hos mig där folk på grund av brist på sittplatser satt i klumpar på golv och stolar omvartannat! Lite närhet har väl ingen dött av? ;)

Senare på kvällen begav vi oss till lokalstället och hamnade i klorna på någon Amazonkvinna.. Bokstavligt talat! Kolla in min arm -- det är hennes naglars fel. Haha. Väldigt lustigt bråk och jag hoppas verkligen att hon fick något ut av det. Annars känns det ju helt värdelöst att min arm ser så ful ut och att Martinas tröja eventuellt inte går att rädda!




Jag har i princip haft inneboende hela helgen :) Älskar det!
Allt som allt en good week-end!


Knutsson fix

Nu ska jag bege mig till Knutsson at Bålsta Musik! Hoppas att han kan lista ut vad som är fel på min baby.. Annars måste jag köpa en ny när jag har mer pengar :(


And time ran away...

Tiden bara springer iväg från mig idag :) Men det känns helt okej, den springer närmare helgen!

Om några timmar ska jag träffa några som va på samma utbildning som jag på Mallis! Härligt härligt! Blir lite goa drinkar på fridays och kanske en matbit?? Jag kommer inte bli jättelångvarig dock eftersom jag ska till Bålsta och ha myskväll med brudarna sen :D Men det känns sååå skönt med filmkväll! Måste tagga inför imorgon ;)

Imorgon smäller det, big week-end!

Underbara Mamma

Grattis Mamma på födelsedagen! Snart blir det god middag och Tårta <3


Dåliga bortförklaringar

Om det är något jag tycker illa om så är det dåliga bortförklaringar. Om någon tänker ljuga för mig - gör det riktigt bra så att jag aldrig kan lista ut det. Det värsta som finns är att veta att någon ljuger och att förstå att dom tror att man inte förstår det.



Nu är det snart lunch! ÄNTLIGEN! Jag är så himla hungrig :)


Imorgon är det fredag!


På torsdag äts det (inte) ärtsoppa på lördag är det FEST!!
Om det blir, som det blir! Längtar så otroligt mycket till lördag!



Hur mycket är din mobil värd?


Fireflies <3


Det finns ett läskträd i Skokloster

Såg den här bilden som jag tog på en fantastisk picknick utanför Skokloster slott förra våren...
JAG VILL HA VÅR!




To the sweat that's on my balls!

Tisdag mina vänner och lite träningsvärk i armarna I might add! Var och simmade med Cathi igår! 45minuter Way to go!! Kändes riktigt bra faktiskt och otroligt tränade blev vi på en gång :P haha

Hur som helst känner jag mig på strålande humör idag och jag tror att det är träningen faktiskt faktiskt! För er som är lite bittrare har jag letat fram lite roliga serier att fnissa åt! Hoppas alla har en fantastisk tisdag :D







To the window, to the window, to the wall, to the wall,
to the sweat that's on my balls!

(Från filmen The Proposal, kan inte sluta nynna på den)


Teknisk shut-down

Det känns som det. Allt slutar att fungera. Faxen bråkar servern fuckar sig. Vad är det med tekniken och vad kan man göra för att få den att sluta krångla? INGENTING!

På torsdag fyller min mama år :) Skulle till en butik för att köpa utvald present idag. Men tro på fan att butiken stängt ner! Haha vad är oddsen?

Som jag frågade en igår. Vad har jag gjort för fel mot universum? :P

Adrenalin

Såg att träningsmatcherna för fotbollen kommit ut på schema! Vilken adrenalinkick det blev!! Saknar fotbollen men i helgen har jag möjlighet att vara med och träna! NICE!!


Uppsägning

Tänk att det skulle vara så svårt att klämma fram en mening på ett papper och skriva under. Formuleringen på den meningen är så steril och formell. Inte alls vad man egentligen skulle vilja säga. Men å andra sidan är det ju inte ett avskedstal man ska hålla utan bara ett datum på ett papper för juridiska orsaker.

Jag är själv resten av eftermiddagen igen och funderar faktiskt på att lyxa med lite godis idag. Det är ju trots allt fredag. Men samtidigt känner jag att jag kanske ska vänta till imorgon när jag ändå ska vara Tessie-vakt? (hundvakt alltså)

Sockersuget går ruskigt bra just nu! Heja heja!

Lunch blir det nu också.. gröt idag igen kanske?? Gröt på tub är faaaasligt billigt och let's face it, rätt gott :P

Bluebox.se ger upp hoppet om monogami

Bluebox.se har förlikat sig med tanken på att monogami kan vara svårt för väldigt många och har därför kommit på den smarta idén med akutgåva till alla er som har mer än en älskling. Det är alltså 2pack "Min älskling"-böcker där man fyller om ens relation.

Undrar just, kommer den med varningstext?
VARNING: Blanda för fan inte ihop böckerna.


Hypokondriker

Man ska aldrig googla omkring på vårdguiden när man har lite mindre att göra. Jag har precis insett att jag har ALLT och är alltså en fara för både mig själv och allmänheten! Skämt åsido ;) Men faktiskt blir man lite nojig. Så gör INTE det!



Anledningen egentligen till varför jag gick in på vårdguiden var för att jag börjar misstänka bihåleinflamation. Tråkigt och jobbigt! Har sånt tryck vid ögonen och i pannan och snuvan.. ja.. den vill ju helt enkelt inte bara släppa. För att inte tala om den här härliga hostan som drar med alldeles för många blickar som säger "shiit hon har TBC!!!!"

Det står egentligen att man bör uppsöka läkare för att få medicin.. Men jag funderar på om inte Huskurer fungerar minst lika bra? :S

Nu vill jag sluta jobbet för dagen och åka till ikea :) Ska köpa lite färgglatt! Sen blir det väl till att rensa näsan ikväll. Wish me luck ;)


Självförtroendeboost

Gå in på Urban Dictionary och skriv in ditt namn i Search längst upp till höger och se vad den säger om dig. Själv fick jag en liten självförtroendeboost och egokick på morgonkvisten! Haha

Malin;

a swedish sex goddess who can make anyone pulsate
"oh ya, give me a malin baby!"

Person who is smart, clever, foxy, wicked, super cool, really hot or just amazingly attractive.
"Oh man, she's such a malin!"


Damsugaren på bilden

Jag skulle vilja ge ett plus till Metro idag som inte hängde ut den stackars dammsugaren på bilden tillhörande en artikel om knark. Vi som arbetar för Dammsugarnas Rätt I Samhället tackar så hemskt mycket för visad respekt.





Tänk vad en sån här grej kan göra en på bra humör på morgonen.
Höll på att fnissa ihjäl mig när jag såg den här i Metro imorse! Haha!


Lösenordsbus

Nu har jag bytt lösenord till något extremt roligt! Bara för att lyfta dagen lite ytterligare. Haha. Åh, jag bara längtar till någon måste komma in på min dator om jag är sjuk eller ledig. Hihi. Det har något med bakdelen att göra i alla fall! BUSIGT!

Jag tror att det all the little things som räknas. Så för att det ska bli lite roligare tror jag att man kan behöva skoja till lösenordet ibland. Can't wait till nästa gång jag ska logga in ;D


Blogg-brejk

Blev en liten bloggpaus! Jag visste helt enkelt inte hur jag skulle beskriva min olycka! Skulle flyttat in i måndags men hamnade i totalt chocktillstånd när jag möttes av vad som i mina ögon liknade ett råtthål. Drömmen krossades och jag fick panik. Freakade ut totalt och kände mig motarbetad av hyresföreningen som inte tänkte hjälpa mig med de trasiga fula rosa tapeterna som satt som spya på väggarna..

Men allt har förändrats och faktiskt kommer målarfirman redan imorgon och börjar spackla så blir sista tapetseringen på fredag så till helgen är jag helt inflyttad! SKÖNT! :D Vitt och fint ska det bli igen! Vem kan bo i den där färgen som är nu undrar jag?? Huuuuuh :S

Min gitarr pajade igår också så det känns lite bittert just nu. Inte nog med min vanliga otur så har jag lite pms också. Allt blir ju lite jobbigare då. ^^

Lunch snart, det känns däremot inte särskilt jobbigt! Wohoo! MAAAAAAAAAAT

RSS 2.0