Erotiskt kroppsspråk

0-37885d0a130850959de0edbf666eefc4.png


Här studerar vi viktiga ämnen ;)


Pocketmingel

Ikväll blir det pocketmingel hos Bonnier och Månpocket. Ska bli mysigt :) Kommer dit lite författare och pratar om sina böcker, bland andra Lapidus och Kepler! har ni någonsin sett paret bakom pseudonymen Kepler som skrivit Hypnotisören? Vilket par de är, har skrivit om det förut när de var här på kontoret tidigare i höstas. De har ett roligt sätt båda två och jag kan tänka mig att vanliga vardagssituationer har en tendens att bli lite lustiga.

    


Absolute Christmas

Gillar de skivorna med julmusik så jag tänkte unna mig själv den samlingen. Men finns den?? Nej.. bara massa konstiga andra julskivor - typ Amy Diamond. No thanks.


Where are you Absolute christmas? Why can't I find you?...


Lösning på säkring

Fick veta från min kollega att jag förmodligen har snabbsäkringar och därför bara ska flytta spaken på den från off till on. När saker och ting har så barnsligt enkla lösningar kan man känna lite "Ååååååhhhhh".. Tänk, då hade jag ju kunnat duscha ändå och dessutom sluppit leka tomte med ljus och lykta för att hitta mina saker.. Haha. Fan alltså.


Säkring

Happ, nu har det gått en säkring och jag vet inte vad jag ska göra?? Hmm.. kanske ringa numret som står på luckan? Men vadå? Måste en snubbe besöka mig för att byta säkring? Borde jag inte kunna göra det själv? Fan.. Det är alldeles svart i badrummet, köket och hallen. Vågar inte duscha i mörkret.. Så jag får gå äcklig till jobbet vilket känns sådär eftersom att vi ska på Glögg m Bonnier och Månpocket ikväll. FAN.

Jag blir så trött på sånt här och var finns det en man när man behöver en?

GuyGuide

Man kanske skulle skriva en bok om killar i alla fall?? En Guyguide? Lite research och en panel som kan svara på våra viktigaste frågor. Några förslag på frågor?! Jag har en del på lager. All though... Även om vi hade en guide så skulle vi hoppas på andra utvägar.. haha.

Where is the romance?

Nu har jag väntat hela dagen på romantiken som Aftonbladet lovade mig! Är det möjligt att praktikanterna på aftonbladet som skriver horoskopet kan ha fel??

Söndagsmys

Nu ska jag snart ta en dusch och sen bege mig in mot stan igen. Pynta fint i lägenheten 1a advent till ära :) Enligt mitt horoskop i aftonbladet skulle dagen bjuda på mycket romantik - I'm waitiiiing. Haha.

Igår var det en helmysig helt vanlig kväll med tjejerna, bara umgås liksom.. väldigt väldigt trevligt! Det blev Mc Donalds och faktiskt haglade det komiska kommentarer under kvällen. Favoriten kanske var min felsägning om Geléhollon men som ni förstår lät som.. Eh ja.

Kommer bli bökigt in till stan. Har en rullväska, träningsväska, julpyntspåse, handväska och innebandyklubba. WISH ME LUCK.

Glömde uppdatera igår efter matchen också. Hmm.. Vi vann med 3-2 men jag blev utbytt igen, Don't blame her. Jag är inte mig själv på planen just nu. Helt sjukt. Ni vet ibland när det känns som att man har fått en roll i en grupp som man inte trivs med? I innebandylaget just nu har jag lyckats få en roll som typ tystlåten och tillbakadragen. Vilket är raka motsatsen till hur jag egentligen är så det gör mig lite obekväm och besvärad. Ska försöka ändra på det, känns som ett måste, det verkar påverka mitt spel och självförtroende på planen!

Nu måste jag kila, det finns en hel dag att erövra :)


Kick ass-saturday

Igår blev det inte mycket rövsparkande för mig och Carro med pepparkakshusen. Men vi hade roligt ändå! Och några poäng tog vi ju hem faktiskt :)

Idag blir det innebandymatch och jag är ruskigt taggad. Blev satt typ halva förra matchen och det är jag inte så sugen på. Har kämpat dåligt och jag förstår inte varför. Men nu jävlar.



Blir i Bålsta hela helgen. Orkar inte vara själv. känns så tomt och tråkigt. Längtar efter flytten i februari faktiskt :)

Vi hörs efter matchen, LATER.

Trollkarlar har svårt att tro på magi

Är det inte ironiskt att det förmodligen är svårare för trollkarlar att tro på magi? Ironiskt ja, men inte så konstigt eftersom de vet hur det går till. Magi är inte på riktigt för den som utövar trollkonst. Kärlek är en typ av magi och inte helt förvånande vore det om trollkarlar vore kärleks-skeptiska. Istället för att vara nyfikna och villiga att undersöka känslan funderar de över tricket bakom. Hur den har uppstått och varför. Är det magi på riktigt eller är det bara ytterligare ett billigt trick?


Bra Lunch!

Nu har jag verkligen tänkt till här! Ska ge mig själv lite ljusterapi och faktiskt lämna centrumet på lunchen för lite frisk luft och sol. Good thinking Malin! Blir thaimat från stället som ligger en liten bit bort, har så gryymt god kyckling cashew. Vad härligt när man kan kombinera två goda ting :)

Nu är det snart dags! Sunshine here I come.

Fucking thurrsday

Happ, torsdag idag då. Trött som fan idag.

Nu blir det ipren och lite att äta! hehey!

Everytime

Svävar iväg längs memory lane med Britney Spears-Everytime. Jag vet. Jättefånigt. Det ska ni veta, en liten hemlighet, att jag har fällt många tårar till den låten när jag var runt 15. Tänk om man hade vetat vad man slösade gråt på. Det jag grät för då skulle jag aldrig gråta för nu.

Kom på tanken att spela låten när jag tyckte lite synd om mig själv då strömmen i tvättstugan stängde av sig en kvart för tidigt mitt framför mina ögon. Äntligen har jag fått i alla fall hittat rena torra lakan och kan sova i sängen. Såg först ut att bli en natt i soffan. Tur att jag slapp :) Synd bara att jag måste upp imorgonbitti och hämta igen skiten. Hatar tvättstugor!

Shit, känner mig som att jag vore i den åldern igen när jag lyssnar på låten. Bekymmerslöst såhär i efterhand. Oj vad seriöst det blev nu helt plötsligt. Must be the song? Haha driver jag eller?? GODNATT för fan. Besök imorn :)


Ohohonsdag

Jahopp, tvättid ikväll igen då. Börjar bli en rutin. Tvätta onsdag och se greys. Så skönt med löning också, jag unnade mig själv lite färgglada smycken faktiskt! Lovely!

Ville hitta en skön tröja att ha till jeans.. I didn't. Eller jag hittade den sköna tröjan men jag passade inte i den.

Jag har en viktig fråga. Var är snön? Kan vi åtminstone få litegrann?! Jag skulle faktiskt till och med kunna tänka mig lite slask bara för att få komma i närheten av vinter! (Kommer säkert få ångra att jag sagt så) Nu vill jag googla på nya snowboarprylar som jag inte har råd med. Men ganska snäll har jag ju faktiskt varit iår.

"Snälla tomten... :)"


Klirr i kassan!

OOOH så uppskattat med Lön idag!!

He is just not that into you

En film och bok som förklarar för alla oss tjejer att om han inte hör av sig så är det inte för att han har fel på telefonen, var tvungen att åka till ett ställe utan mottagning eller andra fåniga ursäkter. Han är bara helt enkelt inte intresserad.

Men så vad är det vi funderar över egentligen? Jag skulle nog inte säga att det är särskilt mycket OM dom vill, för det brukar visa sig relativt tydligt. Jag tror att problemet vi tjejer har är att veta VAD dom vill! Är det bara i sovrummet eller tycker han om mig i de andra rummen med kläderna på också? Eller så är de otroligt tydliga med det också -  vi behöver bara en ny film eller en ny bok som talar om det!


Tagga måndag!

Ja nä, inte jättetaggad egentligen kanske. Helg är ju som vi alla vet jävligt behagligt! Dagen har börjat med en rivstart och det känns redan som att klockan borde vara 10,30. It's not.

Igår var det julfika. Åh, det är lika underbart varje år. Härlig mysig julstämning, gott fika, goa människor.. Riktigt riktigt nice. Älskar julfika at Bäcklunds! Jag blev så inspirerad att jag åkte hem till mig och fortsatte i christmas spirit! KNÄCK blev det :)) Tror att den kanske blev lite hård, men ack så god! Ikväll blir det pepparkakor också, tihi.

Nu är det jul här i vårt hus.. lalala...

Så har en lördag passerat

Jag passade på att ta en cykeltur till fotbollsträningen för att säga hej idag. Passade utmärkt i det finfina vädret :) Lovely! Tyvärr var träningen inställd men det var iaf 4 personer där att säga hej till! Sen blev det dags att cykla vidare. lev hemåt och till bilen för att besöka Barkarby. Tänkte köpa en massa julsaker men när allt jag egentligen ville ha var en lite för dyr ljusstake på ikea så blev det inte så mycket shopping utan jag unnade mig den och några bordsunderlägg. That's it. Haha.

Ikväll blir det en lugn kväll. Jag är helt sjukt trött och dessutom väldigt pank.. tror att jag ska sitta med Carro och se på bowling, kanske :P

Imorgon är det julfika chez Bäcklunds! Som jag har längtat!!!

Dinner :)

Nu sitter jag bara och väntar ut tiden. vill att klockan ska bli 18 så att jag får träffa carro och anna! SOM jag har längtat idag! haha det är helt maaaad. Det har liksom känts i hela kroppen. En glad känsla har liksom borrat sig in i minsta lilla vrå och vet knappt var den ska ta vägen!!!

Det är synd att Angelica inte kunde den här helgen men vi hinner ju iaf träffa henne innan jul, det är ett måste!

Lalala.. åh.. tiden går så långsamt när man väntar på något. As you all know. Den som väntar på något gott-väntar alltid för länge!

New Outfit

Jag speed-shoppade på lunchen! Så nu har jag en ny outfit på mig :D JÄTTENÖJD!! Blev linnet på bilden i strl XXL, slappt och skönt! :D


Art of farting var en lögn

Happ, det jag hade så otroligt roligt åt igår visade sig vara ett skämt. Ibland kanske man ska läsa hela allt på reklamen och inte bara titeln? Jag tyckte att det var konstigt att den inte gick å Googla. Haha. Jaja. Det bjuder jag på. Den var fortfarande rolig dock.

Nu är det i alla fall efterlängtad fredag och jag ska äta middag med Anna och Carro ikväll, ska bli hur underbart som helst! Bara prata av sig och höra om allt! Carro precis hemkommen från London och Anna från Lund.

Packade resväskan i panik imorse. Orkade inte packa igårkväll för att jag var så trött. Men imorse hade jag glömt att jag inte gjorde det igår. Dessutom skulle jag försöka locka håret idag men det blev elchock-stuket så nu har jag fått sätta upp det. Har fått höra på kontoret att jag är fin i håret idag. Själv känner jag mig lite som ett pretto i denna frisyr. Suck. Hur som. Jag vet inte riktigt om jag är helt nöjd med kläderna som jag slängde ner i resväskan så det blir väl någon komplettering med något från HM för pengar som jag har men inte vill spendera.

Hat off my friends, nu kör vi sista arbetsdagen på veckan!

Imorgon är det fredag!

Nu har jag duschat efter träningen och filar på vilka kläder som ska med i helgen. Tycker att sånt är extremt svårt. Man vet ju aldrig vad man känner för vilken dag! I'm a mood dresser.

Hittade en så otroligt komisk titel på en bok när jag väntade på tunnelbanan efter träningen! Man kan verkligen skriva böcker om allt! Haha

Den är skriven av någon gammal man och heter:

"The art of farting - the complete guide to the perfect sound"


Google: Funny

Happ, just nu googlar jag på Funny och hittade den här bilden som faktiskt var riktigt funny. Haha. Eller är det jag som börjar bli uttråkad?


Jag vet inte om ni hört?

Men imorgon är det fredag! Shit vad skönt och vad fort veckan har gått. Det blir en helg med girls nights, skitsnack, updates, bowling, julfika, underbara människor, bäddsoffan.. Ah you name it.

Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska packa med för kläder? Det gäller alltså en hel helg med olika bestyr. Mja. Det blir spännande att se vad jag packar ner i resväskan.

Unnade mig själv en lussebulle imorse, himmelskt god :) Längtar jättemycket till Julfikan at Bäcklunds på söndag! Känns tråkigt att jag missar tjejkvällen ikväll men ibland kan man inte vara med på allt :/ Surt. Det blir träning istället för min del ikväll. Och det gick ju sådär förra träningen, jag gjorde bra på fysen men ah.. Man ska ju spela snyggt också. Men ikväll känner jag på mig att det kommer gå strålande. Tror på mig själv! Hehey!

Moments of dispair

Nu har de varit här och kollat på lägenheten. Fan va vemodigt det är.. Höra hur bra och fin den är.. Ja, jag vet. Den är helt totalt jävla underbar. Men den är alldeles för dyr. Det är såna här tillfällen som jag önskar att jag var tillsammans med någon. Jag hade tvingat honom att flytta in här och betala halva hyran. Bara för att kunna bo kvar. Jaja, kanske var vi aldrig menade för varandra. Jag och himlen på karlavägen.



Mina varningslampor blinkar, jag vill ignorera dem. Men så hör jag det i huvudet igen.
People always leave...


PostSecret

Har två fina PostSecret böcker som tittar på mig från bokhyllan på jobbet! Innehåller bekännelser m.m. som folk postat in på olika sätt. Dessa har plockats ihop i fina inbundna böcker. Börjar man väl bläddra så är man fast!








Los Rubrikos

Ikväll ska det komma två stycken och se på lägenheten som jag måste ge ifrån mig i februari! Måste kanske plocka upp smutstvätten från golvet och diska då? Fan, jag gjorde ju det här i söndags! När blev det sådär igen??

Känns i alla fall lite tråkigt att någon ska se på lägenheten.. haha If I can't have it, no one can! :P

Tänkte baka pepparkakor ikväll, men frågan är om det känns lite overdoing it när folk ska komma dit? Typ: "Ja här luktar det iaf alltid nybakat"


Tankar om tv

Jag har blivit presenterad för en helt ny syn på tv. Och funderare som jag är har jag ju inte kunnat låta bli att tänka en del på det där med tv och hur beroende vi är av den. För mig är tv mer än bara program. Det är en vän. Det är rätt tråkigt att vara själv men lite ansikten och röster från tvn gör att det känns mindre ensamt! Å andra sidan har vi problemet att jag undviker att göra saker jag borde göra bara för att jag har fastnat framför skärmen. Hmm.. Ja, det är en intressant tanke i alla fall, det där med att inte se på tv.

Dancing in the rain


"Anyone who says sunshine brings happiness has never danced in the rain"



Eftermiddag

Jaaa.. då var det eftermiddag! Känns som att dagen går både fort och långsamt på en och samma gång. På ett sätt vill jag att den ska gå fort och på ett sätt vill jag att den ska fortsätta gå långsamt! Jag har en bra känsla idag, riktigt bra känsla.

Grattis Anna så himla mycket till lägenheten! Vilket lyckorus jag fick när jag hörde att ni fick den :D Så himla roligt!

Tror minsann att vissa Londonresenärer har skickat hit deras väder. De har fint, men vi har Londonväder som fan här! Bläk.

Mer då? Träning ja.. fan hoppas verkligen att det går bra! Har mycket energi trots total sömnbrist!

En dag närmare fredag!

Hade en riktigt bra kväll igår! Nu är det ny dag och jag hade gärna bara legat kvar i sängen idag men icket. Up we go. Ikväll blir det träning och jag är taggad. Nu jävlar. Nobody puts Malin on bänken.

Imorgon blir det till att baka pepparkakor och se på greys anatomy. Vilka härliga dagar som väntar! :) Anna kommer hem också! Var så himla längesen man såg henne nu! Hihi Can't wait!

---


Fotoman?

Jag undrade om det blixtrade ute för det blinkade så konstigt. Så efter några funderingar i köket förstår jag att det är en kamera blixt och ser ut genom fönstret för att se var den kommer från. Då ser jag en man någon meter utanför mitt köksfönster med en kamera i handen. Han verkade fota en cykel på marken.

Men ni kanske håller med om att det verkar lite skumt?

Panikstäd

Så helt oplanerat får jag besök imorgon! Väldigt kul men nu måste jag panikstäda lite! Diskberget som jag tänkte ignorera blev väldigt synligt och klädhögarna som ligger ÖVERALLT kanske också ska plockas undan lite.. Oj, vilken svinstia det här är när man slutar ignorera städbehovet!

 


Sundae Sunday

Ja, dagen blev ju helt klart bättre igår med lite vin och utgång! Fick träffa en person som jag smsade med i somras under roadtripen utan att veta vem det var! Haha riktigt kul :)

På pendeln på vägen hem satt jag mittemot vääärldens äckel. Stank sprit, cigaretter och hade gylfen öppen. Större delen av resan satt han också och tryckte en tidning mot den öppna gylfen. Jag tror inte ens att jag vill veta :S

Nu orkar jag inte röra en fena! Funderar på att gå ut och springa senare ikväll. Maybe.

PMS-kärring

Har precis haft värsta skitmatchen och jag är så besviken och på så dåligt humör. FY FAN! Hatar när jag har PMS.. får så jäävla dåligt självförtroende under den perioden av månaden. Ibland skulle man va kille alltså.

Fan bara bita ihop. Ikväll ska jag tröstkröka på rilles. Blir gratisvin på förfesten som jag fick i födelsedagspresent av jobbet. Gratis är gott! Hade tänkt bjuda in mig själv på förfest med Glenn och grabbarna men där får jag inge svar så jag blev lite pms-irriterad och jag snackade m min vän Emma istället som också ska ut så jag och mitt gratisvin drar dit istället! :)

Nu ska jag lista ut vad jag ska ha på mig för att bli riktigt läcker pms kärring ;) Don't mess with me tonight.


Dans om cancer

Det här är förmodligen den finaste dansen någonsin! Det är en dans om en kvinna med cancer. Åh, jag blir nästan lite tårögd. Rysningarna sprider sig genom hela kroppen. Det är obeskrivligt vackert.


ALLA FÅR LIGGA

0-5cd4a857b0ddc360b780cbb987c62894.png












Har fått en underbar start på dagen, nyponsoppa, pepparkakor och den underbara boken ALLA FÅR LIGGA!!!

Mensvärk

Fan nu ska jag åka och träna. Brukar inte ha mensvärk direkt men idag känns det. Kan vara för att jag hoppasde över några gånger? jaja. Vill lägga mig med vetekudden men det blir innebandy istället!

Början

Det kändes som en rätt bra dag..
Sen vaknade jag och tunnelbanan var jättesen..

God hates the world??!!

Min kollega såg en dokumentär om denna sjuka sekt igår. Jag vet inte vad jag ska säga. Finner inga ord. Visste knappt att människor kunde tänka så?

Jag har aldrig haft en religiös tro. Jag tror inte att det finns högre makter som på något sätt styr, ser eller har tankar och åsikter om oss här på jorden. Det låter ologiskt i mina öron, men alla har rätt till sin tro. Att inte tro på gud är ju på sitt sätt min. 

Men jag har så svårt att förstå hur någon som tror på en gud kan tro att den guden inte värnar om alla? Att den guden favoriserar folkslag eller människor med specifika åsikter? Hur man kan tro att den guden är mer negativt inställd till någon som är homosexuell än de som häcklar homosexuella?

God Hates The World

Vill du veta hur dessa människor resonerar? På God Hates the world finns sektens åsikter. Där kan du klicka på ett land och läsa om varför gud hatar just det landet. Varför hatar han Sverige? Läs och förundras, idioti har aldrig varit så påtagligt som på denna hemsida.


Boring update

haha jag har varit så dålig på att uppdatera idag. Usch. Har iaf provat en hel del jackor. Lögn. Jag hann prova 2st. Haha. En som jag känner mig lite sugen på. Men frågan är ju: Nöja sig? Eller prova fler?

Tänk om man köper den bara för att och så hittar man en mycket bättre typ imorgon? Nä. Jag ska nog kika lite efter jobbet idag också.

Jag såg en snöflinga falla

Det kom ett kort snöfall för en stund sedan. Jag hoppas att det kommer tillbaka. :)

Idag ska jag leta efter en jacka. Hoppas hoppas.

No to make-up

Min hud hatar smink. Det visar den tydligt. Fasiken. Jag fattar inte varför man inte bara kan få ha snygg retuscherad hy hela tiden?

Det där med att lägga ner mjöken fungerar faktiskt. Men nu totalsabbade jag ju hyn i helgen igen med min härliga foundation som döljer ALLT.

Vaknade sent imorse också. Riktigt riktigt sent!! Så just nu har jag håret i en fläta och jag bara längtar till lunchen då jag ska gå och köpa mig en mössa istället. Ja, det är en sån dag! Haha


Vad mer? Jag vill åka jorden runt. Någon som kan bjussa på ca.. 70 000?? SCHYSST!

GRATTIS SYSTER 19ÅR


@ Work



Vi har gjort ett litet altare för Naked Guy.
Vad tycks? ;)

 


Jag vill bara känna mig trygg

Helgen är helt plötsligt slut! Herregud vad fort det går. Jag är lite trött men ändå inte. Kan vara för att jag sov till halv 1 idag?

I fredags blev det ikea-besök. Underbart men kungens kurva är nästan lite stort för min smak. Efter inte ens halva butiken började jag känna hur blodsockret behövde en kick så det blev en bulle och en julmust i cafeterian. Jag hittade massa fint och fick ett saftigt kvitto när jag åkte därifrån. Det komiska var väl bara att jag innan ikea hade stannat på stockholme och köpt rosa toalettpapper till klara i inflyttningspresent. Men för att slippa bära på det på ikea låste jag in det i ett av värdeskåpen. GLÖMDE dock toapappret där och åkte hem med deras nyckel. Så jag var faktiskt på ikea även på lördag morgonen vid öppningstid efter överrenskommelse med deras kundservice.. så att jag kunde hämta presenten.

På lördagmorgonen när klockan ringde vid 8 var jag SLITEN. Kvällen innan kollade jag på andra avsnittet av Flash forward och kunde inte sova. Jag var livrädd rent ut sagt! Så för första gången i denna lägenheten var jag tvungen att dra ner för fönstret.. Sen satt jag och såg på glada filmer till ca 02.00 innan jag var mogen nog att sova.

Efter ikea-besöker på lördagen också så blev det lite stressigt eftersom det skulle spelas match mot Farsta. Jag fick spela hela matchen! YEY! Riktigt kul att få spela och visa lite fighting spirit. Det kunde såklart ha gått bättre, men det kunde definitivt ha gått mycket mycket värre så jag är nöjd :) Tråkigt att vi förlorade dock. Skitdåliga domare.

På kvällen blev det dags för lagfest och jag gick vilse för andra gången. Första gången var på vägen till matchen när jag helt plötsligt möter min lagkompis som frågar vart jag är påväg eftersom att jag går åt motsatt håll. Hur som helst hittade jag till förfesten tillslut där jag värmde lite plättar och drack en hel del. Aspackad rumlade jag hem efter utgången på Grodan. Jag ringde rutinerat till Kimby som pratade mig genom promenaden. Jag hann också besöka mc donalds och tappa väskan. Återfann den dock efter en springtur tillbaka samma väg so jag kom ifrån! Tur - annars hade det blivit en natt på gatan.

Idag var vi på inflyttningsfika hos Klara och Jocke. Supertrevligt och en väldigt avslappnad lägenhet :) Mys. Och jag har varit såååååååååå sliten idag!!! Det är sådana dagar det är tur att man bor själv. Orkade inte kommunicera med någon före 14.00. Haha.

Nu ska jag nog äta något. Är sugen på något salt. Pommes frites.. Riskakor.. Hmm.. har inget av det. Jaja, det löser sig.

IKEA today

Idag är jag trött. Men idag ska jag till IKEA så det lyfter mig lite. För mig framåt, tog mig ur sängen :) Känner mig nästan lite nervös att hoppa på IKEA-bussen som går från regeringsgatan. Dit jag tror att jag hittar nu faktiskt! Kanske?

Dom har fått in massor med julsaker och det ska bli så kul att kolla :) Sen får man ju faktiskt börja pynta snart också! Om två veckor tycker jag att det börjar bli OK. hihi

Jobba då?

Breathe Slow

Tycker att tiden går långsamt idag.



Mandariner till folket!

Vilken c-vitaminkur den här tiden på året är. Jag ääääälskar mandariner! Har snart ätit tre stycken bara idag :)

 



Lite onödig intressant fakta om mandariner:
Det äldre namnet mandarin kommer troligen från färgen på de traditionella orange dräkterna som bars av de kinesiska ämbetsmännen som kallades mandariner. Mandarin har använts som ett samlingsnamn på alla småcitrus. Men det finns i själva verket en del olika grupper:
Satsuma
Clementin
Medelhavsmandarin
Tangerin

Jag har aldrig förstått skillnaden om jag ska vara ärlig :)

 


Panik i trappen

Jag ser väldigt sällan på deckare eller liknande filmer för att jag är så lättskrämd. Men ändå verkar jag ha väldigt livlig fantasi. När jag i panik sprang och hämtade tvätten för att inte missa slutet på Greys Anatomy kom jag på mig själv med att vara rädd på vägen upp från tvättstugan. Helt plötsligt var jag övertygad om att någon skulle ta tag i min tvättpåse och dra ner mig ner för trappen igen. Man är bra konstig alltså?!

Men fort gick det så nu ska jag hänga tvätt i lägenheten för allt hann nog inte torka :) Sjukt att det redan är torsdag imorgon.


Problem

Problem är en fiende. Man kan inte uttala sig högt om att Problem är borta. För då står han där. Stirrar en i ögonen och hånler. Du vet att du måste hålla honom i shack. Men efter att han har flinat åt dig hoppar och springer han iväg. Tar omöjliga stigar och vägar och innan du vet ordet av är han utom synhåll. Allt du hör är ekot av hans hånskratt i huvudet. Vilka vägar tog han och varför?

Hur lätt tror du att det är? Jag hatar problem ibland.

    

Time to panic


Snygga datorer, tröga huvuden

Precis som rubriken. Vet inte hur mycket mer som behöver förklaras. Helt mosig i huvudet idag igen och jag bara hoppas att jag kan fokusera på träningen ikväll. Just nu är hjärnan överallt kan jag ju säga.

Slitet

Det är en trött dag idag. Det är tur att man inte byter system så ofta. hjärnan var som mos när det var dags att gå hem. Shit.

Jag ska testa en grej. Jag ska försöka dricka mindre mjölk och se om det hjälper mot min dåliga hy. Jag som är en riktig stordrickare av mjölk. Haha blir spännande. Känner redan abstinensen. Hoppas faaan att det hjälper nu!

Nu ska jag.. hmm.. dricka vatten? Juice? Saft? gaaaaaaaaahhhhhhhh

Sova i soffan.


Fredrik Johansson

Du har lärt oss att kämpa
Du har lärt oss att tro
Att inte klaga över liten krämpa
Att över varje bäck finns det en bro

Din styrka kommer vi att minnas
En gnista utan dess like
I våra hjärtan ska du för alltid finnas
Ta hand om dig i himmelrike



Idag läste de upp Fredriks namn i kyrkan. Det känns så overkligt.


Tomatreflektion

Det har varit en underbar kväll :) Jättemysigt när tjejerna var hemma hos mig. Längtar inte efter att städa imorgon dock. Men när jag stod där och hackade tomater innan tjejerna hade kommit så reflekterade jag över saker och ting och kom fram till en klok sak.

Många gånger har man ju, eller i alla fall jag, undrat varför personerna som man faller för inte faller för en tillbaka. Och många gånger tycker man synd om sig själv och tänker att ingen tycker om en och undrar varför. Så kom min tanke; det är ju inte så att ingen tycker om en, man bara faller för fel personer.

Så får man ju välja hur stor tröst det är. Men jag tycker i alla fall att det är skönt att veta att det inte är något fel på mig ;)


Nu ska den här tjackhoran gå och lägga sig. Jag har varit så snygg ikväll. He he. Ganska skönt. Enda gången man känner sig riktigt nöjd när sminket inte sitter på plats längre. God I love halloween.


RSS 2.0