Stora och svåra beslut

Jag har fattat en del stora och svåra beslut och ordnat och fixat och donat. So it's settled. Men fan vad bökigt allt ska vara? Första februari ska jag flytta till nya lägenheten i Bålsta -- och säga upp den. För hur tänkte jag egentligen när jag tänkte ha kvar den och hyra ut den i andra hand?? Jag har ju ändå inget jobb som betalar för hyran när jag kommer tillbaka. Bläh. This sucks.

Hoppas att någon kan tänka sig att flytta in tidigare också.. Annars åker jag på att betala en hyra extra på 3500. Massa pengar som bara kastas i sjön hej vilt här känner jag :(

Garderobthinking

Jag skulle vilja totalrensa i garderoben. Alltså verkligen bara inte behålla nästan någonting. All gammal skit som tar plats -- BORT. Har så himla mycket kläder som jag inte vill använda för att det är helt enkelt inte jag längre.. Man byter ju stil lite nu och då.. Och ah.. mina kläder som jag köpte för kanske 1-2 år sedan kommer inte överens med mig längre.

Dessutom så var jag än går i butikerna hänger det såna här lappar som på bilden på alldeles för många plagg.. Synd att jag är pank. Hello old clothes..



Today it's Sälen baby yeeaaaahh!

Happ, så var det bara att släpa den stora trunken i rusningstrafik imorse! Tur att det inte var exakt lika mycket människor som det brukar då hade jag ju blivit galen. De också för den delen. Med trunken blir jag svår att köra om så att säga :P Men något jag blev riktigt frustrerad över (förutom att väskan inte riktigt behärskade svängar m.m. på ett lika bra sätt som jag hela tiden antog..) det var att många har så dålig respekt. För att komma ner till blåa linjen måste man gå ner för två trappor. Och med den här väskan på axeln är det rätt tungt ska jag säga. Kan man inte som medmänniska då åtminstone försöka att inte knuffa till mig hela tiden??



SÄLEN BABY, SÄÄLEN!!!


Rånarluva - CHECK!


Nu har jag varit och införskaffat rånarluvor till mig och Carro! Ryktet säger ju -25grader när vi är i Sälen över nyår. Och faktum är att jag typ inte hinner åka något mer/har inte råd förutom den här helgen så -25grader eller inte.. JAG ÅKER. Bara en lustig tanke som slagit mig nu; Har man mössa ovanpå rånarluvan? :D haha



Avatar









GRYM FILM!!

Jag är numera helt övertygad om att det finns liv på andra planeter i form av blå stora människor med svans. Avatar var klockren. Se den!!


Stor störning

Jag kan störa mig mycket på folk som uppdaterar sin status på facebook för varje månad de lyckats hålla ihop med sin partner. "5 månader med älsklingen" *puss puss gulligull snutt* Komiskt nog är detta samma människor som efter några månader och dagar uppdaterar oförstående att det tagit slut och någon form av ledsen gubbe. Konstigt att det tar slut om du bara sitter och räknar år, månader dagar, minuter och sekunder hela tiden?! Jag skulle inte heller vilja umgås med en sån person som aldrig blickade framåt utan hela tiden räknade alla dagar som ligger bakom.

MEN om vi nu ska vara såna som räknar dagar och månader och år har jag känt mina 3 närmsta vänner i ungefär 5 år 4 månader och några dagar. *PUSS PUSS GULLIGULL SNUTT* :)

..fortsättning civilisation!

Sådärja! Nu har jag möjlighet att skriva lite till! Sov alltså NADA inatt känns det som. Plockade hem 4 timmar totalt tror jag och det känns i ögonen idag! Tur att det är rätt lugnt :) Sen ikväll ska jag börja packa inför sälen och gå på bio. Blir blå gubbar i filmen Avatar som så många pratar om. What's the fuzz about? Får se ikväll helt enkelt!

Insåg efter många timmar att fundera på i bilen igår att jag kommer hamna på dubbelhyra nästa månad. Det svider riktigt rejält att behöva hosta upp 9500:-! Så ingen mat eller social verksamhet i februari alltså?! Kul. Det här med att flytta hemifrån har hittills inte betytt någonting bra för min ekonomi. Jag ska vara sträng mot mig själv också och jag får härmed inte köpa någonting jag är sugen på till hemmet. Finns det inte hemma? Mh, då får det vara! Här ska tömmas alla skåp in i det sista. FÖR JAG ÄR PAAANK!

Okej, jag är inte pank. jag bara har så mycket som jag vill lägga pengar påååå att skiten inte räcker till. Sitter just nu och drömmer mig bort till nya täckbyxor m.m. kanske rean har något att bjuda på? Hmm.. annars får det väl räcka med en mössa -- det behöver jag i alla fall.

Hatar pengar. Drömmen om utopi lever kvar.

Hej Civilisationen!

Tillbaka från norra delarna av Sverige och även avhållsamhet från dator och tv. Har gått förvånansvärt bra faktiskt (att inte se på tv och sitta vid datorn alltså). Släkten har fått sig en del skratt. Bland annat när jag och syrran febrilt sprungit omkring och letat mottagning till vårt kära tele2. Haha.

Hmm.. need to work.


Driving "home" for christmas..

Nu blir det norra sverige ett tag :) Vi ser väl om jag får tillgång till en dator, annars: GOD JUL!

Konstig i kroppen

Känner mig konstig i kroppen just nu! Jag är både trött och pigg samtidigt. Både glad och ledsen. Väldigt förvirrande! Så förvirrande att jag inte ens vet vad jag ska skriva. Gick in hit och trodde mig ha något vettigt att dela med mig av! Haha I was wrong. Återkommer ;)

Vad trodde jag?

Det är skönt att det är sista arbetsdagen innan julledigt. Bara idag alltså sen imorgon är jag ledig och ska sitta i bilen hela dagen. Det är riktigt skönt faktiskt!





Jag visste ju att det skulle komma till det här. Men ändå känns det inte som att det händer på riktigt.

Choklad i alla former!

Älskar att det är juletider. Det kommer en del presenter till kontoret -- olika form av choklad. Allt från Twist-mix till chokladaskar m.m. I love it :) Har smugit förbi den enorma chokladasken några gånger. Men vem har ätit alla trillingnötter? :/ Det är precis som hos släkten på julafton här! Det gäller att roffa åt sig av de goaste annars blir man fanimej utan ;)


Typical Monday

Försov mig idag. Vaknade med ett ryck och förstod på en gång att klockan var mer än den borde. Anledningen? Min mobil som jag egentligen laddar på soffan varje natt låg på bordet vid sängen. Vilket innebär att raketen ringt tidigare och jag har använt mobilen för att Snooza. Måste ha hämtat den i sömnen för jag har inget minne av att jag har lämnat sängen imorse :)

Olyckan kommer ju sällan ensam så det var förseningar på tunnelbanan och när jag kom till jobbet fungerade inte telefonerna. Men det är väl som det ska vara en måndag? ;) Är lite lättretlig idag också, hann inte äta någon frukost och eh ja, när jag är hungrig blir jag väääldigt grinig. försöker hålla humöret uppe de sista 5min nu! LUUUUNCH!

Imorgon är det måndag!

Har haft en sjukt härlig helg med alla olika bestyr! Jag och Anna satte oss på pulkan idag bland annat efter en härlig fika med vänner!!

Här kommer en gammal goding med Oasis, perfekt söndagslåt! :)


Magnus Betnér - Livets ord

Han pratade om att recensioner i många fall är onödiga så jag ska inte försöka mig på att göra en nödvändig recension utan helt enkelt bara säga att såg ni inte honom ikväll måste ni boka till någon av de andra showerna! Klockren. En härlig blandning av humor och allvar. Plus det bästa, massor av bitterhet!


Är han inte lite snygg också? (Kanske valde fel bild för det dock...) Eller är det bara the taste of bitterness som lockar?

Nyligen hemkommen!

Jag orkar inte ens förklara. Men efter 1,5 timme är jag i alla fall äntligen hemma. Nu ska jag bara få tillbaka lite värme i kroppen så att jag kan slappna av och sova. Tvättid imorgon 07.00. Hm.

And it's a lovely weather!

Hade skrivit ett bittert inlägg tidigare idag men jag blev bitter igen av att se det där så jag tog bort det! Away bitterness, hello sunshine. Vilket underbart väder det är ute idag! Synd bara att man sitter på kontoret. Hade gärna spenderat en del timmar ute i solen idag. Kanske åkt lite pulka och druckit varm choklad? :) Ah.. ljuva tanke.



Min personliga favorit i backen är nog tefatet! Hmm. Åka lite i helgen kanske? Någon? ;)


Vinterstad Stockholm







 

Det blev en promenad i vitklädda Stockholm.. Snö är såå vackert!


Hej mitt vinterland!


Jag bara älskar vintern. Längtar efter väder som ser ut som på bilden. Soligt och kyligt med snö som knarrar under skorna! Vill ställa mig på brädan och susa ner för backarna! Åh. Längtar längtar längtar :)

Det kommer mycket skit av att det snöar -- men allt det positiva väger så mycket tyngre! GO SNÖ!

Hoppas att alla har en bra dag :)


Är det såhär det känns?

Igår somnade jag vid 21.00!! Och före jag gick och la mig hade jag sovit ca 2timmar på soffan. Vad kan vi konstatera?? Jag va sjukt trött igår -- och jag är GALET utvilad idag :D Tummen upp för sömn!!

Om jag var miljardär skulle jag...

  • RESA en hel massa!! Bara kunna åka iväg helt spontant.
  • Anställa någon som lagade god mat åt mig vid behov.
  • Jobba när jag hade lust och inte för att jag behövde!
  • Köpa mer julklappar :)
  • Donera
  • Byta ut en hel del grejor i garderoben.



Glenn hade ett bra förslag på vad han skulle göra:
"jag skulle ligga i en soppa.. varmt o gott på samma gång"


Onsdagstrött

Det är i princip inte en själ på kontoret idag men det känns helt ok, jag är såå trött! Men det gör ingenting. Snart är det lunch och jag är såg glad att jag har matlåda idag! Way to go ME!






I <3 SNÖ



Det är helt underbart väder ute just nu!! I alla fall för oss som kan titta ut på det innifrån! Till de som jobbar utomhus -- I salute you!

Längtar jättemycket efter att åka snowboard nu. Tur att Sälen inte är så långt bort, Nyår så är vi där ;)

Gjorde massor av julgodis som står i köket på jobbet idag! Mest knäck och rischoklad nu! Men det blir mer :D Står och väljer mellan typ fudge eller chokladtryffel.. Hmm.. Vad tror ni?


Cozy Boots

Mysiga härliga vetevärmarstrumpor. Man värmer dom i micron, hihi..
Ah, vore perfekt till mina kalla fötter
:)


Walking in a winter wonderland

Det snöar ute. Helt underbart!! Mer och mer julkänsla sprider sig i kroppen :)

Imorse var jag så trött efter mina få sovtimmar under helgen och gråtfilm igår. Såg Pay it Forward. Det är en sån otroligt fin film och man blir inte bara lite ledsen i ögat. Jag mer eller mindre hulkade fram genom filmen. Kunde till och med börja gråta lite före vissa scener bara för att jag visste att de skulle komma. Hm. Hur som helst ledde den här tröttheten till att jag satte mig på fel tunnelbanetåg vilket jag inte upptäckte i första taget utan jag blev sen till jobbet efter att jag fick åka tillbaka och ta RÄTT tåg. :/ Som Carro brukar säga.. Tröttmössa :O

Det blir pizza till lunch idag! Hell yeah! Tror att jag kanske ska unna mig en chokladtomte också??

Har förresten fått en finne under hakan. WTF?

Fabolus weekend

Har haft en relativt händelserik helg. Och trots en del tråkiga inslag har den varit så himla bra. Massa mys!

Några reflektioner: Det är jobbigt när man befinner sig i en situation som man inte kan påverka särskilt mycket.



Gammal goding med Ted Gärdestad. Underbar.


Zero Work-ethics

Har tappat all motivering för jobb och är helt inställd på smink, hår och outfits! Haha, Det är komiskt vad våra fester blir fokuserade på sånt här! Jag har hittat en väska och örhängen, hoppas det blir bra!! Kär rosett-tema all the way idag! Får se hur det ser ut, snyggt I hope ;)

Haha gott skratt åt att Drottning Silvia nickade till på Nobelfesten igår ;) Det är inte lätt med tråkiga tal i så många timmar - Giiiirl helt ok att somna, jag förstår dig och är imponerad att det inte hänt tidigare!

Christmas table?

Julbord direktöversatt låter fånigt. Googlade översättningen och tyvärr heter det nästan så på det engelska språket. 

Svenskt uppslagsord
          jul|bord -bordet -bord -borden subst.
          smörgåsbord med julmat

Engelsk översättning
          Christmas smorgasbord, Christmas dinner (table)


Jag är helt ofixad nu inför Julbordet ikväll. Ska fixa mig här efter lunch! Heheeey! Måste springa lite i butikerna på lunchen och komplettera med örhängen och kanske en lite clutchväska? Om inte annat bara en jävla hårborste.. Den jag har hemma har i princip inga tänder kvar. Jag undrar om det säger mer om mitt hår än om hårborsten? Hmm...

Tack Alla för den härliga supporten inför mitt beslut om reseledare :) Det betyder jättemycket för mig att ni tror på mitt val <3

Ha en underbar dag! Nu ska jag öppna lucka 11, äta lussebulle och jobba tills det är dags för parteeeejj!

Malin goes abroad

Nu har jag bestämt mig. Hej världen, här kommer jag! Det blir reseledare för min del! Sticker på utbildning mellan 11-24 januari och ska lära mig allt som ingår i yrket! Sen till våren drar arbetet igång :) Ska bli så spännande!

Ska göra högskoleprovet i mars igen och försöka höja mig ytterligare så att jag har större chans att komma in igen när jag är tillbaka! Annars har jag resonerat som så; reseledare bör man ju åka som i den här åldern - sen har jag resten av livet på mig att vara sjukgymnast :)



What would you do?

 


Beslutsångest BIG time!

För några veckor sedan var mitt största dilemma vad jag skulle äta till lunch och ha på mig om dagarna.. Allt har ändrats drastiskt på två veckor. För två veckor sedan fick jag besked att jag var välkommen på intervju till Ving för jobbet som reseledare. Förra tisdagen var jag där och förra torsdagen fick jag beskedet att jobbet var mitt och firandet började!! Så igår gick jag in och spanade på Studera.nu.

Jag vill bli sjukgymmast, det är min framtid. Och vad har hänt? Jo -- jag har kommit in på sjukgymnast. Trodde aldrig att det skulle hända för tidigare när jag har sökt har jag hamnat som typ 200e reserv.. Men med min höjning av högskoleprovet förändrade min status och ja - I'm in.

Så nu är frågan?? Resa eller plugga?! RESA ELLER PLUGGA???

Macy Gray - Santa Baby


Om du har spotify måste du klicka på bilden och lyssna på Macy Grays version av Santa Baby som är med i den fina filmen Mona Lisas Leende! Den är underbar.

 


Fairyland

Jag har varit hemma från jobbet idag och hoppas på att den här dagen har hjälpt mig att bli friskare.. suck, hur länge kan en förkylning hålla på?

Hur som helst så fick jag en underbar idé idag till en julsaga för barn, åh den är så fin. En döende pojke ställer en viktig fråga till sin mamma, vad skulle du svarat? Vad tror du händer med själen när vi dör?

Här är Princess Joy, prinsessan av Fairyland.


Helgen tog slut igen

Ibland, vissa gånger mer än andra, känns det liksom lite.. vad ska man säga? Lite tomt när en helg lämnar en. Det är tråkigt att vara tvungen att lämna den bakom sig. Men det är väl bara blicka framåt? Nästa fredag är det dags för Julbord¨på fjäderholmarna som toppas med utgång! Hoppas att folk är taggade iår, för det här året har jag faktiskt inte match dagen efter och jag behöver inte passa någon pendel heller. Så ja, jag tänker väl helt enkelt tvinga folk att festa :O


Ingen bränd bock

Jag lyckas bränna såser men ingen bränd bock här inte. Han står kvar. Och vad stor den är?!! Nu ska Carro ta en dusch och jag ska passa på att hosta lungorna av mig när hon står i duschen så slipper hon höra så mycket, stackarn! Har iaf sovit rätt bra på hennes bäddis :) Vaknade bara varannan time istället för varje timme :O Alltid något, känner mig utvilad idag - NICE! Och det behövs, det kommer bli en hård kväll!

Gårdagen var supermysig, tacopaj, mumsiga efterrätter (men vid det laget hade smaksinnet lämnat mig så jag kan egentligen bara tänka mig att dom var goda), glögg och sällskapsspel! Jag och Carro ääääääägde på "Med andra ord". Det blev lite hetsigt from time to time men ah, hehe, sånt som händer :P

Nu ska vi äta frulle, tror att det blir tacopaj? Sen beger vi oss av mot Bålsta, men first stop, Systembolaget. Ska nog passa på att göra lite inhandlingar inför Sälen över nyår. Hell yeah. Är så taggad för det! SÅ taggad!!

Det händer massa andra stora grejjor nu. Tell u more about them later ;)

Hej hopp Bocken!

Idag sticker jag och min förkylning till Gävle för att träffa vissa tjockisar och andra vänner :D Ska bli supermysigt! Hoppas bara att jag inte blir så trött och att jag inte är en smittohärd!

Tomorrow blir det partajj, shit va kul, men what to wear?

Kände mig riktigt misslyckad igår när jag skulle göra gräddsås till mina köttbullar. Hade köpt pulversås och det skulle bara vispas ner i vatten och mjölk och kokas upp. Men på något underligt sätt lyckas jag totalt fucka till såsen och det slutar med vädring, tända vaniljdoftljus och ihärdigt gnuggande med svinto för att få bort såsen från kastrullen. Hi my name is Master of disaster.

Även homosexuella kan få lämna blod

Hittade en artikel från gud, jag vet inte vilket årtal, tyckte det var lite fascinerande.. Tänk att man tänkte så förr? Eller vänta nu? Det här var ju tisdagens tidning? Även homosexuella kan få lämna blod? Låter som en rubrik som inte alls hör hemma i nutidens tidningar. Jag trodde att vi hade kommit längre faktiskt. Bilden är en länk för att komma till artikeln på dn.se.

Enligt restriktioner får inte homosexuella män i dagsläget lämna blod. Men hör och häpna, det kan bli ändring på saker och ting! Snart kan de få lämna blod - OM DE INTE HAR SEX PÅ ETT ÅR (Om kondom användes eller inte spelar ingen roll). Jag har så svårt att förstå hur vi fortfarande kan sitta kvar i det gamla träsket? Att inte låta homosexuella män lämna blod får det att låta som att deras blod på något sätt är smutsigare än någon annans?!

Hur som helst måste allt blod gå igenom en del tester, för man kan ju aldrig anta att det är ett tipp topp blod man får av en blodgivare. Så som sagt, allt blod testas, varför duger inte det? Om man ändå testar allt blod, varför utesluter man då en grupp människor?? Menar man att det inte ens behövs, alla homosexuella män har aids? Inte nog med det så sitter man och klagar på att det är för få som donerar, även där uppstår frågan; varför utesluter man då en grupp människor?!

Något bra som kommit av det hela är en ny cockblock-replik på gayklubbar. "Nej tack, jag är inte så sugen ikväll, jag ska lämna blod nästa år."


 


Size does matter

Läste nyss en annan bloggares smarta åsikt om att storleken på killar har betydelse. Ja, det är sant. Och precis som hon skriver där så behöver det uttrycket inte innebära större=bättre. Det kan verkligen bli fööör mycket också. Hoppas att den här stackars tjejen återhämtar sig snart efter natten med -- större...

Låter som jag gråter

Haha låter som att jag gråter på telefon eftersom jag snörvlar så mycket. Kära kunder och medarbetare som ringer, jag är inte ledsen, bara förkyld! :)

Är själv på rummet idag, min kollega var tvungen att vabba.. tråkigt.. och lite jobbigt.. jag hade nog också kunnat tänka mig att stanna hemma och vila. Men vi får la se hur det går. Känner mig redan väldigt trött.


Vill bara lägga mig ner...

Jag vill bara lägga mig ner och sova just nu. Suck. Men det är några timmar kvar på arbetsdagen. Lugnt är det idag också. Tråkigt. Då går tiden så långsamt!

Kul med så fint väder idag i alla fall, synd på att man sitter inomhus och våndas.. Jag ska handla efter jobbet sen blir det hem till den kära soffan och där tänker jag ligga resten av kvällen. Punkt.

Tampongnäsa

happ, förkyld som få idag då.. Hatar att vara förkyld. Känner mig i alla fall piggare idag än vad jag gjorde igår. Igår blev det dubbla ipren för att orka med :) Sen gjorde jag rischoklad igår också när jag fortfarande var pigg på ipren.. Toppade med nudlar till middag, ett kapitel ur infiltratören framför fejkbrasan som följde med när jag köpte absolute christmas, och däckade sen i soffan!




Gick och la mig strax efter 21 igår för att jag va så slut, men kunde jag sova?? Neeeeej. Det gick hur bra som helst att sova på soffan men när jag anslöt mig till täcket och kuddarnas sällskap gick det bara inte. Vid 23 var jag upp och snöt mig och sedan fortsatte det bara så. Måste ha slumrat till en del gånger eftersom jag vaknade en hel del. Bläk.


RSS 2.0