Irriterad. Som fan. Och stressad.

.


Det blev helg den här gången också

Nu sitter jag och funderar över hur jag ska lägga upp dagen. Ska tillbaka till stan och städa lägenheten och laga maat :) Sen ska jag fixa -- lite annat också.

Ikväll kommer tjejerna på födelsedagsmiddag hos mig, hihi, ska bli så mysigt!! Sen efter det bilar vi ut till Bålsta igen och går på halloweenfest. Just jävlar. Jag måste förbi butterix! Älskar att klä ut mig :D!!!!!


Trick or -- no treat

Nu får inga utklädda barn komma hit. Jag har hittat godispåsen och jag vill inte dela med mig :P


Lara Croft bitches!

6a32d9c3df7870858257643938a2ae8b.png

Leker Lara Croft på jobbet idag. Hittade en gammal handdator när vi rensade it-rummet. Ser jag inte jäävligt cool ut?! Den hade ju hölster och allt! Vad sa vi? Blev jag ett år ÄLDRE igår? Baaahh!


En lång kort dag

Hoppas att vi får sluta klockan 13 idag. Det råkar ju faktiskt vara dag före röd dag och vi får dessutom inte ändra i systemet idag så. Eh ja. Det är inte jättemycket att sysselsätta sig med --

Tiden kommer inte direkt springa ifrån oss idag känner jag, hoppas att det inte blir för segt bara. Fick inte skorna igår men jag fick pengar så att jag kunde köpa dom själv. Så på lunchen ska jag springa iväg och hoppas att jag hittar dom :D

Renovera kök?

Nu sitter jag här hos mina föräldrar och äter man vid datorn. Det finns inget kök just nu. Där köket stod finns nu bara kaos och det ska de försöka lösa i helgen. Lycka till! Renovering av köket kallas det. Kylskåp och skafferi finns bakom mig. Frysen i förrådet. Diska gör man i tvättstugan. Brödrosten står mitt på golvet i vardagsrummet.

Haha det ser hysteriskt komiskt ut helt enkelt.

Malin leaving big city

Fick ett otroligt roligt besked idag! Lägenheten i Bålsta är min så till våren ska jag flytta in!!! Tänk att kunna spara pengar varje månad istället för att vara och norpa från sparkontot! WHAT A DREAM :D

Nu ska jag bara skicka uppsägningsmail till herr nuvarande hyresvärd. Hur gör man det?

Go Malin, It's your birthday

Ett år äldre och inte ett dugg klokare! Ska få låna tvättmaskinen hos mina föräldrar ikväll men smartass me glömde tvätten hemma, lyckligtvis kom jag på det när jag kommit till t-centralen och kunde smidigt åka hem och hämta den. Kom lite sent till jobbet men jag misstänker att under ens födelsedag är allt förlåtet ;)

Började morgonen med att vakna i panik för att jag hade en otroligt obehaglig dröm om ah.. jag tänker inte ens börja förklara! Sen ringde Anna och väckte mig igen 06.20 och sjöng en sång, hihi, tack Anna! Sen har det plingat i telefonen hela tiden här, blir så glad :D Mina Mamma ringde och sjöng också, tack  <3



Det är en underbar dag!


Pre-birthday

Det är något konstigt med födelsedagar. Som nu. Jag kan inte sova. Det kändes helt plötsligt tråkigt och onödigt? And god knows att jag kommer ångra imorgon att jag inte somnade tidigare. Men det går inte. Jag funderar över allt. Livet. När hamnade jag här? Inte för att jag är missnöjd utan av ren nyfikenhet. Vilka vägval placerade mig just här?

21 år. Ingen milstolpe. Det är slut på sådana nu. Positiva milstolpar i alla fall. Inga fler "Köra moped", "Övningsköra", "Gå ut på krogen", "Systembolaget".. Det som finns kvar att blicka fram mot är alla kriser. 30årskrisen, 40 års krisen.. You name it. Men inga positiva milstolpar. I alla fall inte baserat på ålder. Men samtidigt kan man ju föreställa sig positiva händelser i livet som man har framför sig. Shit, jag har ju knappt börjat leva än. Vi får väl se vad livet har att bjuda på! Förutom chokladtårta imorgon ;)

Godnatt och sov gott! Äldre och klokare imorgon. Probably not.

Tuff dag

Det har varit en tuff dag och jag ät helt slut... Imorgon är det en bra dag :) Då blir jag 21! hihi

Första födelsedagen då jag bor hemifrån, känns ovant! Åh.. längtar längtar längtar :)

Nu ska jag fortsätta dega framför tvn. Det blir dålig uppdatering idag men det får ni leva med. ;)

Vårdguiden är farlig

Jag har känt mig väldigt törstig på senaste tiden men jag har kommit fram på egen hand att det är för att jag dricker för dåligt. Så nu har vattenflaskan kommit tillbaka på jobbet, perfekt :)

Men innan så googlade jag mig in på vårdguiden och sökte på törstig. Och vad kommer upp? SKELETTCANCER!


Dessutom så skriver de dit symptom som ont i ben, armar och rygg utan andra förklaringar. Och jag har alltid haft ont på grund av mina leder (or so I thought?). Så helt plötsligt kände jag att ok, kul, greeeeat, perfekt, jag har skelettcancer. Men efter lite mer läsning känner jag att jag håller fast med min teori om att jag dricker för dåligt, phuuh. 

Mer vatten åt folket!


SNÖBOLLAR

Nu har jag hittat det ultimata beviset på att man kan tjäna pengar på allt. Sno-Baller som finns att köpa på CoolStuff är ett nytt must-have i snöbollskrigstider! Det roliga är att jag vet att det är fånigt. Men jag kan inte låta bli att känna att jag vill ha den. 60 snöbollar i minuten?! Snöbollskrig skulle vara en barnlek med en sån här ;)



Krasch

Ibland undrar man om domedagen är här. Först är nästan hela SL försenat. Sen när man kommer till kontoret har servern kraschat vilket innebär KAOS. Fredagen den 13e är inte här förrän om 2,5 vecka. Är detta bara ett smakprov?

Vi har fått en tröstbulle från bossen, satt fint. Men vad gör man när allt man brukar göra inte kan göras förrän klockan 13? Hmm..


Troll i tvättstugan

JA, det underlättar ju att man har bokat tid när man ska tvätta. Lyckades ta fel tid ändå så jag som trodde att jag hade idag.. har i själva verket ingen tid alls?! Fan fan faaan. Nästa fanns inte förrän typ 7e November?! Eh. Hej Mamma, får jag låna tvättmaskinen i helgen? Av allt som jag har haft lite problem med när jag har flyttathemifrån har nog tvättstugan och jag kommit absolut sämst överens!

Happ.. då målar jag naglarna ikväll istället och bara myser :) Synd? ;)

Måndagscase

Uppdrag måndag: Jobba och tvätta.

Det är en spännande dag jag blickar fram mot. Många intressanta och händelserika events. Nej verkligen inte. Men det känns ganska skönt. Den underbart härliga helgen börjar komma ikapp mig och jag känner mig faktiskt lite trött. Det är som en kollega till mig i Göteborg alltid brukar säga; "Det är bara ni yngre som är trötta i början av veckan och blir piggare och piggare ju närmare helgen ni kommer..."

Tvätta också, kan vara bra. Har försökt komma på en teknik i att tvätta lite och ofta för att slippa såna där tuffa 5 timmars pass när allt ändå inte är torrt och klart när jag måste vara ute från tvättstugan!

Stupid sunday? Inte alls.

Enda anledningen till varför det är stupid sunday idag är för att det är jobb på måndag. Annars känner jag mig faktiskt riktigt riktigt nöjd. Är glad att jag gick iväg och dansade lite nykter igår. Var riktigt roligt när man kommit in i det, man ligger ju lite efter alla andra som har lite hjälp på traven så att säga! Men stämningen lyckades berusa även mig så det blev en bra kväll, med cola och fanta :)

Idag vaknade jag av att det bankades i köket. Renovering. Hm, tell me about it. Ska bli skönt att vakna hemma utan bank imorgon! hehe. Har alla ställt om klockan förresten? Kan vara en bra idé!

Snart är det fika med Glenn och sen ska jag bege mig hemåt. Ska vara med som resurs på matchen idag - äntligen spelklar! Så jag hoppas att jag får några spelminuter i alla fall, vore riktigt kul :)

Hats off my friends. Nu kör vi sista dagen på helgen.

Väntar ut kvällen?

Tänkte precis skriva ett inlägg om beslutsångest. Men så insåg jag att det lät otroligt fånigt när jag egentligen bara har två alternativ. Följa med några ut.. Eller sitta hemma och vänta ut kvällen? Hmm.. Jag tror att jag hänger med ut va! Jag har ju saker att fira!


Högskoleprov

Äntligen är det över! Har kollat in resultaten på studera.nu och faktiskt har jag bättrat mig, men det måste fortfarande bli bättre än så! Men jag känner mig nöjd för den här gången :)

Ser precis på klockaan att jag kommer missa tåget jag hade tänkt ta.. känns inte så farligt :) Blir nästa istället. Åker ut till Bålsta ikväll och snyltar mat från föräldrarna, hihi.

Högskoleprovet imorgon

Jag känner mig lite nervös samtidigt som jag märker att jag blickar mot högskoleprovet med en viss likgiltighet, men jag förstår inte varför. Enligt undersökningar går oftast andra gången som man gör högskoleprovet sämst. Vilket innebär att allt som är bättre än dåligt är något att fira imorgon. Men jag hopas verkligen att jag tillhör den där lilla enheten som faktiskt får bättre. Ni får se till att hålla tummarna för mig!

Dark outside

Börjar bli mörkt fort nu. Känns konstigt. Men mysigt :) Kollar man ut känns det som att jag har jobbat över och ligger på klockslaget 20.00 ungefär.. Det stämmer absolut inte. Det är 15minuter kvar av arbetsdagen.

Dagen började i ganska negativ anda och har liksom blivit lite bättre och bättre.. Framförallt blev det bra när jag unnade mig själv pepparkakor. HELL YEAH! Fick höra från min syster att det inte är okej egentligen före december. Jag lyssnade inte.

Träning ikväll och efter alla pepparkakor är det exakt vad jag förtjänar! haha! Har snart tömt ett paket all by my self. Galet egentligen. Varför slutar man inte bara äta?? Har en hel 1,5 timme tillgodo hemma innan träningen börjar, känns väldigt ovant! Sen skulle ju syster egentligen komma och sova hos mig inatt men nu blir det inte så. :( Hon sa inget men jag misstänker att det kan vara för det där med pepparkakorna....

Å andra sidan känns det lite skönt. Då slipper jag visa upp mitt tomma kylskåp! Men imorgon blir det till att handla mat! Ica, here I come.

Simmar med pirayor

Det känns som att man simmar med pirayor just nu. De hugger på allt. Känner lukten av blod och slukar. Sliter och drar. Skiter i vilket. Det gäller att akta sig. Gå fram varsamt, eller kanske inte alls. Ingen vågar röra sig eller ta initiativ. Pajkastning och vi slutar skydda varandra. Kastar ut någon annan för att inte bli sönderslitna själva. Försöker desperat hålla huvudet över ytan - men vi sjunker under! Kommer ha ihjäl varandra om vi inte slutar. Det är inte varje man för sig själv, we're in this together.




Jag pluggade in el-gitarren igår. Saknar min aukustiska så himla mycket. Men att jag inte kopplat in Elisen tidigare? It felt like heaven.

Det lilla extra

Jag började bläddra i den där boken och den kändes ganska vettig några sidor, mycket om att man ska försöka spara 10% till sig själv, smart tycker jag, bra bok tänkte jag. Så kom jag till frågor och svar delen.

Fråga: Totalt får jag 16 000kr efter skatt på mitt lönekonto och när hyran är betald har jag kvar 11 000kr. Om jag skulle spara 1 100kr i månaden skulle jag aldrig kunna göra det lilla extra som gör livet värt att leva?

Mitt svar: Dra åt helvete, om du inte kan "göra det lilla extra som gör livet värt att leva" med 9 900kr kvar per månad då är det något fel! Vad fan gör ditt liv värt att leva egentligen?!

Marabou på 50-talet


Så här kan alla svenskar bli miljonärer

En bok som jag hittade på jobbet, kan nog vara någonting för mig ;)


Jag har fått en strålande idé!


Money Money Money

So it's settled. Jag kan inte bo kvar i min lägenhet för länge. Jag älskar den. Den är helt underbar och jag sprids av ett lugn och välbefinnande när jag kommer innanför dörrarna. Den är mig. Men jag har inte råd. Inte om jag vill fortsätta min livsstil, vilket jag vill. Jag vill inte behöva prioritera bort roligheter för att kunna äta veckan efter. Men jag kan inte heller finansiera mig via mina ihopsparade pengar på kontot. Sparat ska sparas.

Letar nytt för fullt nu så får vi väl se hur det går. Något som inte kostar mig halva min lön! Önska mig lycka till :)

Ingen träning ikväll så nu har jag helt plötsligt ledigt ikväll det hade jag ju inte räknat med. Känns rätt okej men vad ska jag göra av den tiden? Något produktivt? Förmodligen inte :)

Tillbaka på kontoret

Så är vi tillbaka på kontoret efter en hel dag med värdefull utbildning. Vi sitter och diskuterar det nya systemet lite och faktiskt börjar jag känna mig lite nervös. Det är inte det att jag inte förstår hur det ska fungera, det är bara det att jag tycker att det verkar onöigt omständigt vissa delar. Orderläggning kommer vara jättejobbigt och det är ju vad vi gör hela förmiddagen.. Hmm.. eller är det en vanesak? Åh, det är så svårt att veta!

Vad händer idag då? Måste kolla med min tränare om vi har träning idag eller på torsdag. För på hemsidan står det idag men i smset som jag fick igår står det torsdag. Känns som att jag har terroriserat den stackaren senaste dagarna här men det blir ju så när man är ny och inte vet vad som är upp eller ner..

Glömde matlåda idag. Det är ÅT HELVETE. Jag har inte råd att köpa lunch :( eller jag har råd men då måste jag ta av mina sparade pengar och jag vill verkligen inte det!


Datorsnille och uppoffringar

Jag är nog helt klart lite utav ett datorgeni efter idag. Massor av olika termet och knappar och ikoner. Lite klick där och lite klick här! Imponerade? I figured!

Skulle egentligen ha gått på spinning med laget men jag hann inte dit så jag gick ut och sprang istället. Djurgården är lite läskigt såhär på kvällen. Det är kolsvart och nästan inga lampor. Tror att jag får välja en annan runda om jag ska springa på kvällen faktiskt. Å andra sidan.. Det gick ju jävligt fort när jag kände mig skraj. Så kanske inte?

Måste köpa batterier.. suck. Har fått offra andra batterier för att kontrollen till dvdn ska fungera.

Snart ska jag nog unna mig lite glass, det förtjänar jag efter springrundan, I did real good :) Hoppas att alla har haft en skön dag! Min har varit helt okej faktiskt!

Hyllning till modiga

Sitter och ser på Sex and the city-filmen och börjar tänka på det här med kärlek och hur svårt det är. Hur många som blir sårade men hur många som faktiskt lever lyckliga i alla sina dagar. Men att lita på någon som är så viktigt är svårt! Det är som att kasta sig ut för ett stup och hoppas på att någon ska fånga en.

Så jag vill egentligen bara hylla alla som vågar kasta sig ut, ni är modiga!


Mycket att tänka på!

Jag står inför ett tufft val. Det är dyrt att bo här och nästan varje månad har jag gått över lönen i utgifter. Inte bra alls. Så nu måste jag svara innan onsdag på en lägenhet i Bålsta som kostar hälften så mycket som den här.. Vad göra???

I helgen blir det högskoleprov, det känns sådär. Bläk. Hoppas att det går bra!

Syrran va med på jobbet idag och skulle lära sig lite grejor inför imorgon då jag ska sätta mig i lärobänken igen. Det gick strålande så nu är det min inlärning jag har att fokusera på! Nytt system att plugga in efter 1,5 år. Känns som en rejäl utmaning, men 1,5 år är inget mot dom som har jobbat i systemet längre.. så jag ska väl inte säga så mycket. Ska bli spännande i alla fall! :)

Lite sovmorgon imorgon också ;) NICE

Skön dag

Rena kläder, lita fika och mycket avslappning.. Så härligt :)


Carro var snygg som alltid ;)


Tvätta och fika

Jobbar på tvätten just nu. Det var en proppfull ikea kasse och min enorma tvättpåse full med smutstvätt! Det var längesedan jag tvättade sist.. Och då hann jag inte med särskilt mycket eftersom jag spelade träningsmatch. Men nuuuuså! Synd bara att torktumlaren är trasig, hur klarade man sig utan torktumlare? Skämt åsido. Det som är mest jobbigt med att den är trasig är att det tar längre tid för allt får inte plats i torkskåpet. Lakanet måste bli torrt i alla fall! Annars blir det tråkigt i natt! Älskar nya fräscha lakan :)

Snart är Carro här och ska fika och hålla mig sällskap! Hon är helt underbar som åker hela vägen till mig :) <3 Det blir lite våfflor och bullar, hihi!


Det är så man överlever

Gårdagen var jätterolig och lite skratt, presentöppning och en flaska "vargöga" senare stod vi i regnet utanför Club Nype på Lästmakargatan. Vi var inte ensamma där och fler stod skrivna på den där nedrans listan.. haha.. Listan var förmodligen bara bull, men whatever.

Vi kunde inte låta bli att tjaffsa med några tjejer i kön. Cathi tog hand om dom som stod bakom oss och jag om dom som trängde sig före. Tror att det gick bra för Cathi, men jag var så upptagen med mitt eget. Tjejerna var jättedryga när de trängde sig och sa "ursäkta men jag känner faktiskt personalen". Så vi svarade ironiskt men orkade inte bråka - just då. Sen när vi kom fram till vakten och dessa tre tjejer står framför oss och det blir väääldigt tydligt att de inte alls känner någon där och vakten verkar dessutom tveksam till att släppa in dom så kunde jag inte hålla mig. "Ni verkar jävligt tajta i alla fall" sa jag och blickade mot vakten. Då blev hon lite förnärmad och säger kaxigt "Det är så man måste göra för att överleva" och jag svarar: "Genom att vara dryg?" Hon svarar ett nöjt ja och de tre tjejerna kliver innanför bandet.

Vi kommer fram och det är inga problem, alla visar leg och sen är det dags att gå in. Men vad nu? Där står tre tjejer längre fram vid dörren och KOMMER INTE IN för att de inte har några pengar med sig. Och är det inte tjejerna som stod framför oss i kön, som "kände personalen"?! Haha, det ända jag har att säga till dom är att få ordning på era jävla liv, skaffa er ett jobb så att ni har en plånbok att ta med. 

DET ÄR SÅ MAN ÖVERLEVER.

Lunchförslag

Jag är hungrig. Jättehungrig faktiskt! Men det finns ett några små problem.

1. Jag har inte lunch förrän om 1 timme
2. Jag vet inte vad jag är sugen på...

Kom gärna med förslag för här står det stilla. Men inge veggo-skit i alla fall. Jag vill ha något typ av kött. Är sjukt sugen på kyckling men det har jag ätit 3 ggr bara den här veckan :O Man kanske ska variera sig? Skinka på pizza kanske?

Hittade en härlig bild på min idol som jag försöker efterlikna!


Finally Friday

Soooom vi har väntat på helg denna vecka :) Tycker den har gått ovanligt långsamt faktiskt. Men så är det ju som de säger. "Den som väntar på något gott väntar alltid för länge.." Eller hur var det nu?!

Själv på work idag eftersom min kontorskollega är sjuk. Hoppas att hon inte har smittat mig bara, jag tänker vara frisk ett tag framöver nu faktiskt! Peppar peppar. Har köpt lite förmiddagssnask att trösta mig med i min ensamhet också. Typ första gången jag lyckats hålla mig under 20-lappen när jag handlar lösviktsgodis. Haha!

Grattis till Cathi som blir 18 idag! Den här dagen har hon väntat på länge, nu blir det mesta som hon redan gör faktiskt lagligt! Hihi ;)

Hej Muskler och hej fest imorgon!

Imorgon blir allas våran Cathi äntligen 18! och oooooom det ska firas :) Tror att det kommer bli en grym kväll! Hmm... undra vad jag ska dricka? Vin tror jag minsann.

Haft träning nu och då passade jag på att springa vilse på uppvärmningen.. Inte ett stolt ögonblick och för en stund undrade jag på allvar om jag någonsin skulle hitta tillbaka utan mobiltelefon eller karta. Men efter några förvirrade joggingturer runt runt runt runt runt runt runt å såg jag laget igen och skyndade mig dit! Jag har upptäckt att jag har muskler någonstans där inne också. Coolt.

Massage, ja tack!

massage.jpg image by EssentialsMassage

Skulle inte tacka nej till massage just nu. Mmhh.. Ljuva tanke.


Marabou sensation

Ska ner på Ica nu på lunchen och spana i chokladhyllorna! Känner mig sugen på att smaka Marabous nya med Toffee och Valnöt!!


Hungrig som en varg

Det knorrar i magen.. Jag vill ha mat! Är komiskt nog sugen på samma mat som jag åt igår. Men det har jag inte råd att äta två dagar i rad. Haha. Det blir något smarrigt ur frysdisken på ica. Kanske en liten socker-kick för att peppa mig själv idag?

Stretchade lite igårkväll. Välbehövt och jag trodde imorse att det hade hjälpt. Men varje gång jag ställer mig upp från stolen inser jag att jag är minst lika stel idag. Blir en tung träning ikväll om inte det här släpper snart, haha. Ska hitta till Gubbängshallen också. Hur ska detta gå för Fröken vilse? Ms No sence of direction.

Värme i köket

Imorse satt jag och huttrade i köket när jag skulle äta frukost. Tillslut bestämde jag mig för att gå och sätta mig i soffan med en filt istället för att i köket höll man ju på att frysa ihjäl. När frukosten var klar gick jag på upptäcksfärd och letade efter orsaken till kylan. Först konstaterade jag att fönstrena drar in väldigt mycket kaöö luft. Och några suckar och funderingar senare så insåg jag också att elementet var avslaget. Så fort man vred på handtaget kom elementet igång.. Det kan ju göra en viss skillnad?

En annan konstig sak hände imorse. När klockan ringde stängde jag av den och gick upp - på en gång! Whaaat liksom?!

The Gift

Nu har äntligen lite höstläsning kommit till mig. Det blir The gift med Cecelia Ahern. Hon som skrivit Ps. I love you ni vet.. Åh den är så fin! Har höga förväntningar på den här, ska nog börja på den innan fotbollen idag!


Materiell förälskelse

Blev lite pirrig i magen. Hittade den här underbara uuuuunderbara halsduken! Den måste bli min!


Fotboll ikväll!

Ikväll är det fotbollsmatch. Sverige - Albanien. Jag både vill och vill inte se matchen för faktum är att svenska landslaget har några ruskigt dåliga insatser i bakfickan. Men känner jag mig själv rätt kommer jag sitta bänkad framför 6an idag vid 20.00 och som vanligt hoppas på en bra insats!



Det slog mig precis att de faktiskt spelar på Råsunda. Fan då måste man ju piffa till sig, man vet ju aldrig vilka personer som rör sig i krokarna när jag är ute på lunch. Haha! ;)


Snön är med mig!

Nu är det riktigt snöoväder utanför mitt fönster på kontoret och jag är helt överlycklig. Det är något med snöfall som gör att jag blir som ett litet barn igen. Jag vill ut och fånga flingorna på tungan och bara känna hur de landar på mina kinder.

Helt underbart!


I don't get it..

Ni vet Judith och Judith reklamen med Comhem när de battlar mot varandra? Någon som förstår vad det är som är så roligt med "Tv large, sitter du ner eller står du upp?" Jag har aldrig fattat den.

Vuxna bebisar

Man tror att folk växer upp från bebisstadiet och börjat ta ansvar för sina handlingar. Att människan mognar och börjar se orsak och verkan, förstå sina handlingar. Men jag börjar förstå att jag har haft fel. Den som aldrig förstått ansvar kommer aldrig göra det heller.

Det är tydligen helt omöjligt att få vuxna bebisar att sluta kasta sitt eget bajs på andra.


Min B-day närmar sig

Födelsedagen kommer närmare. Jag har tjatat på mina föräldrar om pengar och en gitarr.. det är väl i princip det jag har önskat mig. Till idag! Hittade ett par väldigt vanliga men toksköna låga stövlar som jag vill ha. Har inga låga höstskor vilket är ganska smärtsamt.

Så snälla mami och papi, tänk på mina fötter.


SNÖ?

Hela statuslistan på facebook var full av snö. "Jag ser den snöar", "Jag vet inte vad jag tycker om snö", "Det är kallt och snö idag", "det är så fint med snöflingor". Så jag ställer mig frågan; VAR FAN SER ALLA SNÖ?!

Har inte sett en snöflinga och jag sitter och tittar maniskt ut genom fönstret ungefär varannan sekund nu. Älskar snö, men varför är den inte hos mig?


Kudde och täcke..

Det är ju egentligen inte särskilt jobbigt att vakna. Det jobbiga är ju att vakna och inse att man är trött, att det är mörkt ute, och att det är dags att gå upp och åka till jobbet..

Jag lyckades bryta mitt försök att gå och lägga mig i tid en hel vecka redan första dagen. Fastnade framför Roast, fan vad vissa är tråkiga alltså :) Sen har jag inte förstått mig på Svenska Hollywood fruar programmet.. Jag har aldrig lyckats följa det men har vid tillfällen tänkt att "ja men jag kan ju se vad det är sån uppståndelse över". Men de verkar ju visa samma klipp hela tiden?! Hur många gånger har de visat hon som köper det där jävla kylskåpet och "stylar" ett hus och säger ooh my goosh? Är det allt hon gör då eller?

Singel-nederlag!

Singeltjejer! Stockholm stad en måndag eftermiddag är en riktig nitlott! Måndageftermiddagar är tydligen en tid för handhållning och alla snygga killar hade antingen någon i handen eller fick frågan "Är du singel?" och svarade Nej.

Alltså, efter två timmar idag hade jag inte hittat en enda singel. PANIK!! Men jag ger inte upp än, de finns därute. På onsdag, lillördag, då jävlar.

Vinyl

Har lyssnat på goa låtar på vinyl hela dagen idag. Underbar radiokanal när man behöver vila öronen lite från låtarna som andra radiokanaler totalt spelar sönder! Alla gamla godingar från 50,60,70 och 80tal. Lovely :)


New Moon


Hoppas på att jag får följa med på förhandsvisningen av New Moon!
Hoppas hoppas hoppas.


You belong with me


FEJK VECKANS FRÅGA

Veckans fråga denna vecka är faktiskt en fråga som besvaras av en person. Här har ni min panel:



Ja precis - ME!

Så jag frågade mig själv varför jag alltid ger mig in på saker och ting som jag har svårt att få att fungera? Varför startar jag projekt hela tiden när jag vet att jag har lite tid?!

Svar:
Inte en blekaste aning. Veckans fråga är en sjukt rolig grej som jag hoppas att kunna forsätta med så länge det går bara det att det har gått trögt nu i början. Men vad jag kan lova är att i morgon kommer en riktig veckans fråga. Jag och min kamera ska ge oss ut på upptäcksfärd! Jag får två timmar på mig att hitta så många snygga singelkillar som möjligt i den stora staden för veckans fråga lyder:

Hur lätt är det att hitta snygga singelkillar i Stockholm? Och var ska man leta?

One Two Three

Det har varit en påfrestande helg och den är inte över än. Jag är helt sliten och sitter och stirrar på klockan. Tiden springer iväg och snart måste jag se presentabel ut för att gå på födelsedagsmiddag. Angelica baby blir 21 :)

Avslutningsfesten i fredags var klockren, vilken härlig stämning! Alla var på topp och ah, det var bara så kul! Jag hade en ny outfit också, klänning med rosett från Ginatricot, kändes super! :D

Igår var det födelsedagsfika och 50års middag. Båda var helt underbara. Synd bara att jag blev så kortvarig på Klaras fika eftersom jag skulle köra bil till stan, hoppas hon hade en bra dag!. 50årsmiddagen var på Golden Hits med show och grejer. Riktigt roligt! Men höjdpunkterna var nog när våran 50års-tjej fick ett svettband och en saftig kyss från en man i trikåer! Haha!

Allt som allt en väldigt härlig helg hittils!

Tråkiga inköpslistan




Jag har börjat använda upp sådant som man inte köper så ofta vilket är tur för det är rätt tråkigt att lägga ut pengar på. Så på inköpslistan idag efter jobbet står saker som:

-Rakhyvlar
-Toalettpapper
-Glödlampor
       

Fler saker som är tråkiga att lägga ut pengar på men som man måste köpa ibland:

-Alla typer av tvätt, disk och rengöringsmedel
-Plastfolie, Ugnsfolie
-Fryspåsar
(det beror på om det är rent allmänt eller för att frysa in exempelvis extremt goda bullar som man bakat)

Jag måste köpa en mopp också. Men det känns faktiskt kul, eller kanske mest utmanande? Vill hitta en snygg mopp! Hur som helst, hittar jag inte en snygg så får det bli vilken som helst. Börjar känna hårspray på mitt fina golv och det blir man inte glad av! Problemet är att jag har en mopp, men när jag testade den blev golvet äckligare än det var innan. Den släpper ifrån sig mer skit än vad den tar upp nämligen.

Big inhandling på gång alltså idag. Kanske inte moppen i och för sig. Kan bli bökigt på tunnelbanan.


Iv'e got a feeling - That tonight's gonna be a good night!

Laddad inför ikväll! Tror att det kommer bli riktigt riktigt roligt! Bara härliga människor som samlas på ett och samma ställe och har skitkuuuuul! Me like :D

Det hänger tvätt i hela lägenheten nu. Kändes verkligen ovant att springa ner dit en morgon för att hämta igen tvätten som varit inlåst. Hoppas att jag inte gör om det här igen :)

Har fått prioritera om i min planering och måste faktiskt hoppa över Chokladmässan som öppnar idag. Känns sjukt tråkigt men jag håller alla tummar jag har för att jag kan ta mig dit på söndag innan jag ska ut till Bålsta för Angelicas Födelsedag :) Men som det ser ut idag - no time. Saker och ting tar längre tid än man tror så jag gör ett försök i att vara realistisk idag, hehe.

På lunchen ska jag söka efter en till partyoutfit. Om inte annat kanske något av det jag har tvättat hinner torka?? Time will tell. Annars, vad blir det för lunch idag? Jag tror på tacobar!

Inlåst tvätt

Det är lurigt att bo själv i stan och ha tvättstuga.. Som ni vet hade jag lyckats boka in tvättid idag och dessutom tackade jag ja till att spela träningsmatch idag. Så jag stressade igång två maskiner efter jobbet och gav mig iväg. Tänkte att jag kunde hänga upp tvätten efter matchen. Men nu när jag kom ner i tvättstugan insåg jag varför tvättiderna är begränsade till 22 på kvällen.. STRÖMMEN STÄNGS AV DÅ. Så min tvätt är nu inlåst i tvättmaskinen eftersom att luckan öppnas via en knapp som kräver vad? Ströööööm.

Tur som jag har (?) så hade ingen bokat morgontiden imorgon så jag skyndade mig och satte dit min grunk så jag kan springa ner och hämta tvätten innan jobbet.. fan så mycket jobb för lite rena kläder. Resten som inte är klart följer med mig till Bålsta imorgon. That's what parents are for, right?

Fan ibland lyckas man verkligen.

Little bit of heaven in a cookie!

Nu har jag ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN hittat Ballerina pepparkaka och den är himmelsk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Spring iväg och skaffa er en laddning, när folk får smak på det här kan det ta slut fort i hyllorna!


Grattis Syster och Müller

Grattis syster till körkortet!!!!! Det gjorde du jäävligt bra! Då har man några innestående skjutsar hos dig då ;)

Och Grattis Herta Müller till Nobelpriset i litteratur som tillkännagavs för 8 minuter sedan. Det verkar ha varit en ganska tippad seger och ett välvalt foto på första sidan till DN-kultur imorse. Lite tråkigt tycker jag. Frågan är när eller om en riktigt kommerciell författare någonsin kommer att vinna Nobelpriset?

Man mår som man förtjänar..

När man inte går och lägger sig i tid brukar det sluta såhär. Trött. Riktigt jävla toktrött! Vilket har bidragit till en liten idé, en utmaning till mig själv. Hela nästa vecka ska jag sova före 22.30!

Måste sätta 22.30 eftersom att jag tränar två ggr i veckan och då är jag inte hemma förrän 21.45 eller något så då blir det så tight att säga 22. :)

Idag då? Träningsmatch med Djurgården ikväll. Blir nog mycket värma bänk men det är kul att dom frågade efter bara en träning ändå tycker jag! Synd att jag var så otroligt ignorant och gick och la mig bajssent igår och är galet trött idag. Det hade ju varit roligt att vara pigg... Well well.

Letade partyoutfits och klubblad igår på stan. Hittade NADA! Alla outfits som jag ville ha fanns inte i min storlek. Totalt urplockat. Och klubbladen.. hallå? Fat Pipe sökes? Var jag än gick hade dom bara Exel och Unihoc! Värdelöst. Får spela med min gamla klubba ikväll då och hoppas på det bästa. Men outfitsen? Vad gör jag?! Får springa lite på lunchen här i centrumet och se om jag hittar något! Om inte annat något snyggt linne att ha till en kjol eller något. Men something måste de ju ha i alla fall!

Åh, jag orkar inte ens skriva som att jag bryr mig på riktigt, men jag gör det.. Denna sega trötthet.. Kill me now.

Stupid

Varför går man aldrig och lägger sig när man borde?...


Back to life

Det är precis så det känns just nu. Som att jag har kommit tillbaka till livet. Magen och jag samarbetar mer, det känns bra!

Jag har fått visitkort också. Haha kul :)

Träningen igår med djurgården gick dåligt i början. Jag har ju inte hållt i en innebandyklubba sedan maj ungefär. Men efter ett tag kom jag in i det mer och mer och stundtals kändes det riktigt bra! Allt som allt var jag väldigt nöjd när träningen var slut. Sen fick jag med mig ett tjusigt matchställ hem som jag ska ha imorgon när det är träningsmatch. Kommer nog inte bli så mycket speltid för min del för de möter ett tufft lag, men det känns kul att få vara med i alla fall! Träningsvääärk är ett ord som passar bra idag! Fan längesen man tränade så hårt och i det tempot, shiit! Kanske man kommer i form också ;)

Typiskt att det är lugnare på jobbet idag när vi är två. hade gärna tagit det här tempot igår när jag satt själv här. Well well!

Provträning

Nu håller jag på och svitar om till träningsoutfit! Känner mig nervösöver många saker! Kommer magen funka? Kommer spelet funka?

Jag vet att jag har för hårt blad på klubban och det stör mig.. varför har jag inte byt ut det?? Åh..

Önska mig lycka till! Snart är det provträning med Djurgården :)

Decoding Love

Oj oj oj, Amerikanska forskare och sina uttalanden! Hör och häpna gott folk men här är nästa man som skriver om relationer och som gör uttalanden i tv! Där fick vi lära oss en del svar på frågor, vetenskapliga svar enligt Andrew Trees som skrivit boken Decoding Love. Jag har valt ut fyra frågor:

1. Om din kille får sms mitt i natten, vad bör du göra?
      -Läsa!      -Konfrontera honom      -Ignorera det
Svar: Konfrontera honom. Utan att läsa sms:et ska du konfrontera killen om varför det kommer ett sms mitt i natten och från vem. Läser man är det lätt att man hamnar i en dålig ovana att alltid läsa och det tär på förhållandet. Ignorerar man det kan det vara svårt att sluta tänka på sms:et.


2. Om du kommer på din kille med att se på porr, vad bör du göra?
     -Stänga av   -Kolla tillsammans med honom    -Prata om det
Svar: Prata om det. Om en man kollar på porr innebär det att han på något sätt inte blir tillfredsställd. Fråga honom vad det är, ni kanske kan lösa det.


3. Om han en natt vill ha sex men inte du, vad bör du göra?
       -Bita ihop och köra     -Somna om      -Förhandla
Svar: Förhandla. Förhandla innebär att du kan be honom ta hand om disken i en vecka eller städa huset mot att du har sex med honom då. Det lyfter din egen arbetsbörda och kan faktiskt öka din lust.


4. Vad ska man på lyssna  under sex?
      -Jazz      -Hårdrock     -Tystnaden
Svar: Hårdrock. Undersökningar visar enligt Andrew Trees att kvinnor attraheras mer av män när hårdrockmusik spelas.



Det här visar ju bara att det går att förvandla skit till guld.

Med tanke på skit så gick ju min alternativa veckans fråga rakt åt H-vete. Det är tråkigt att folk är så dåliga att kommentera, har några riktigt bra dock. Tappert av er :) Men jag ser ju på statistiken att det är fler än 2 som läst så det var lite tråkigt. Jaja, man lär sig av sina misstag!

Har käkat tabletter för magen idag och de har hjälp väldigt mycket! Vilket förmodligen innebär att vi kan konstatera följande. Jag har magkatarr. Och jag hoppas att det blir bättre för att tobak, kaffe och alkohol är påfrestande vid magkatarr. De första två är ju lätta, I don't do those things. Men alkohol? Jag tänkte ju röja i helgen!

Proviva smakar förresten inte så gott men det hjälper också.


Tack Carro för de mysiga stunderna i helgen:)


VECKANS FRÅGA

Det blir en alternativ veckans fråga denna gång eftersom att jag inte har hunnit ta mig ut och fråga människor någonting. Så därför frågar jag er, ni är min panel denna vecka!

Tidigare i veckan hade jag planerat en helt annan fråga, men inspirerad av filmen Allt för min syster och en het debattfråga så kände jag att jag var tvungen att ta upp ämnet här också och helt enkelt byta fråga. Jag är själv väldigt kluven i ämnet och det ska bli spännande att höra vad ni tycker, så va inte tråkig nu och lämna bloggen omärkt.

Scenario: Ni har ett sjukt barn. För att kunna rädda ditt barn behövs exempelvis/bland annat en benmärgsdonator som matchar. Väntelistan är lång och det kan ta allt från några månader till flera år innan en bra donator hittas, dessutom är risken för avstötning större om donatorn är en främling. Men ni har ett annat alternativ. Genetikens värld har kommit så långt att vi till viss mån kan skräddarsy våra barn. Du kan välja att genom provrörsbefruktning skapa ett syskon till ditt sjuka barn. En perfekt donator.

Fråga: Hur skulle ni göra och varför? Skulle ni skapa hjälp eller vänta och hoppas på att någon annan dyker upp? Lämna en kommentar om vad du skulle gjort och vad du tycker!





Är du intresserad av ämnet och vill veta mer föreslår jag att du läser Rädda Felix. En bok av en svensk familj som använt sig av just detta. De har genom provrörsbefruktning format en donator, en lillasyster som ska hjälpa sin sjuke storebror Felix.

veckans veckans fråga

Som ni kanske förstår har det blivit lite försenat eftersom jag har spenderat en hel del av min tid i fosterställning i soffan framför någon chickflick. Men jag hoppas på att kunna publicera redan ikväll.

Kommer bege mig ut till päronen ikväll och vara där. Känner att jag vill bli lite ompysslad och det känns tryggt om magen skulle bli värre så har jag någon där som kan hjälpa mig. Här känner jag mig lite förvirrad och hjälplös just nu. Detär svårt att veta var man ska vända sig i en ny stad. Hade det varit vardag hade man ju kunnat gå till cityakuten, det vet jag var det ligger i alla fall.. alltid något.

Nä nu blir det film och och vila igen. Skulle gått på Hem och Villa mässan idag men det verkar inte som att min krop känner för det. :/

Åh så pinsamt

Såg inte själva utröstningen igår men den här pinsamma händelsen hände. Vad tänker man när man råkat höra fel namn och tror att man har gått vidare och sedan efter jublet får höra att det var fel?


Magont

Jag har konstigt ont i övre delen av magen. Det känns jobbigare när jag anstränger mig och jag vill inget hellre än att bara slappna av och ligga helt tanklös i fosterställning.. då känns det ok. Normalt sett är jag inte en magonts person. Fan jag har ju knappt haft mensvärk liksom! Men det här känns konstigt, ovant och annorlunda. Framförallt eftersom att det känns som att det sitter i mellangärdet nästan.. högt upp. Inte nere i magen. Jag känner mig öm där och det gör ont när jag trycket eller lägger mig på mage.

Måste kolla upp vad det är i morgon. Jag har aldrig sett mig som en hypokondriker men just nu har jag både det ena och det andra har jag inbillat mig! Magcancer who knows??

Fick avboka provträningen idag också. Åh, känns jättedrygt. Men vad ska man göra? På en provträning vill man ju prestera bra och inte springa dubbelvikt... Får komma dit på tisdag i alla fall så det känns bra, då jävlar ska det här var över! Förstår min mage det??

MAn läser så mycket om att magont är relaterat till stress också.. Och visst känner jag mig allmänt lite stressad. Jag vill göra någonting av mitt liv men jag vet inte vad. Det är stressande. Men är det stressande nog? Det tror jag inte.

Ska fortsätta tycka synd om mig själv framför tvn nu. Sen ikväll kommer min syster och sover här, känns bra.. Måste ringa till jobbet och säga att jag inte kommer imorgon heller. This sucks. Två sjukdagar och halva lönen försvinner typ!

RSS 2.0