Känner du igen honom?



Den otroligt charmiga och nervösa killen gör comeback!! I Nezerils nya reklam! Kolla in den här!


Mögligt bröd.

Kände redan imorse att jag mådde lite konstigt men tänkte att det var för att jag var hungrig eller nåt.. så jag proppade i mig mackoroch sen yougurt på jobbet. Men jag tror att jag har hittat problemet... Mackorna.

Appearently så har jag ätit mögligt bröd upptäckte jag nu. Inte konstigt att jag har mått weird. Nu ska jag unna mig lite glass och en vetekudde och tycka synd om mig själv framför Idol och GREYS ANATOMY :)

BUSY

Jag lever, men det är knappt! Det är skitmycket att göra på jobbet idag. Inte ödsla tid här!!


Plats för hösten

Nu har jag städat ur garderoberna inför hösten, jag är redo! Har även köpt lite nya strumpbyxor och ett par ballerina. Fina små lila sådana. Mina blommiga börjar ha gjort sitt :/

   
 
Jag var på väg från ena tåget till det andra vid Fridhemsplan och befann mig på ett sån där rullband (eller vad det heter). Hur som helst.. När jag går på ett sånt så ser jag precis framför mig någon som faktiskt står still - hela vägen. Personen känns lugn och sansad och visar inga tecken på att skynda fram. Min tanke är "Oj, det där måste vara en riktig livsnjutare!". Så fort jag tänkt tanken rynkar jag näsan åt den. Är jag så dålig på att njuta av livet själv att jag ser en person som står still på rullbandet som en livsnjutare, en som tar sig tid att inte stressa??

En viss njutning är det i alla fall i att ha städat i garderoben och vem vet, kanske ska jag till och med stå still på rullbandet imorgon? Carpe diem liksom. Haha


Garderobsrensning

Jag har bestämt mig för vad jag ska göra ikväll! Det blir till att rensa igenom garderoben. Se vad jag har och vad jag absolut inte använder längre. Känns som att jag bara använder samma saker nu och jag vet inte om det handlar om att jag inte vet vad jag har i garderoben eller om det bara är så att sakerna börjar bli lite gamla?

Vet att det är mycket saker och jag känner ändå att jag har rätt bra koll på vilka typer av kläder som finns där inne. Men rätt bra koll kan ju aldrig mäta sig med superkoll!

Allas dröm är väl en Walkin.. eller? Mh, min med. Och faktiskt en som jag tycker väldigt mycket om trots att den egentligen är väldigt opraktisk är den som Carrie Bradshaw har i serien Sex and the city.




Har fått massor av visdomsord från Kenny idag. Bland andra:
"Hellre majskex på hyllan än bajs-sex på fyllan"
Tack Kenny, good to know!

Nu är det back to woork :)


Lunchlängtan

I mitt horoskop idag står det att jag är väldigt impulsiv just nu och att det kan skapa problem för mig. Känns ju sådär. Kul med impulsivitet, men problem? No thank you!

Hungrig är jag i dag också! Plus att jag vill hinna gå lite i affärer. Har två fester som jag vill köpa lite nya partykläder till. Båda infaller samma helg dessutom! En avslutningsfest med Knarrbacken - helt klart värt en ny outfit! Och en 50-års fest med utgång med alla youngsters.. också det helt klart värt en sprillans outfit! Så här gäller det att fördela sina 45 minuters lunch väl.

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, hade hoppats på afterwork med en bekant som jag ska ha träffat ganska många gånger nu men våra scheman klickar inte alls, haha. Men what to do? Borde städa.. Men det kändes inte så roligt.

sömn är ett mirakel

Igår gick jag och la mig vid 22 helt slut. Ni vet sådär jag-orkar-inte-vara-trevlig-eller-hålla-ögonen-uppe-trött. Även om det tog ett tag att somna eftersom att min kropp inte är van att sova vid den tiden och att det ösregnade och smattrade hårt mot fönstrena.. Så mådde jag så mycket bättre när jag vaknade idag. Ska testa den här underbara grejen med mer sömn inatt också.

Jag känner att jag i och med detta har insett något revolutionerande. Ungefär som de som fortfarande publicerar artiklar om att rökning är skadligt och att om man äter 500påsar chips per dag ökar risken för fetma. Sömn är bra för dig.

Känner mig lite fräschare idag också. Det kan vara för att jag orkade ta mig ur sängen i tid för att duscha idag. Älskar att duscha, eller snarare att vara nyduschad. Eller ja, duschen också i och för sig. Det sjungs mycket "These four walls" där just nu. Passande nog eftersom jag har "duschkabin" hihi.


Blir en snabbis

Japp. Ett kort inlägg. Hej, jag lever! Men jag är helt slut så nu ska jag slacka i soffan framför Idol. Sen väntar ett diskberg sen matlagningen. Köket ser alltid ut som ett kaos efter att jag har fixat käk! haha

Simma lugnt!

Devils day

Vilken skitdag. Försov mig och allt bara känns blä. Jag är jätteäcklig och skulle gärna duschat 500 timmar imorse men icket. Oduschad. Ofräsch. Hungrig. Trött. Grinig.

Orsaken och gitarrlängtan

Fan vad jag saknar min gitarr alltså! Måste skaffa en snarast!! Hade jag haft en hade jag spelat den här låten som en galning nu. Jävligt skön låt att bara sitta och plinga på och sjunga till.. ah.. I miss it :)



Jag har listat ut orsaken till varför jag har haft en relativt dålig dag - för att det är en dålig dag! Idag för 24år sedan föddes AB. Jag tror att vi alla har en sån person i våra liv som den här personen är för mig. Den där som jag önskar att jag kunde skriva "Grattis på hela världens otursdag ditt rövhål, jag har lyckats så jävla bra sedan vi pratade sist!" till.. Men det kommer jag inte göra. För det spelar ingen roll om jag har lyckats eller mår bättre.
För jag spelade aldrig någon roll.


Abrupt slut på säsongen

Nu är fotbollssäsongen officiellt över. Men det finns fortfarande ett steg kvar i alla fall! Avslutningsfesten den 9e oktober! Vilken helg den helgen kommer att vara.. Busy om något. Chokladmässa, tre födelsedagar, avslutningsfest. phuuh! :)

Nu har ringt Djurgården och bokat provträning på torsdag, känns riktigt spännande och kul! Hoppas att det går bra med tanke på att jag inte har hållt i en innebandyklubba på hela sommaren ;) haha. Nä håll tummarna för mig! Det behöver jag!

Vad mer? Inte så mycket mer faktiskt. Nu ska jag slacka i soffan med lite glass och se om det fins något på tv.

Ingen Gossip Girl

Vi kämpade och slet som djur. Verkligen värda den här segern! Svetten rann.. blodet droppade.. Sigtuna lämnade W-O. Ingen match idag alltså. Det suger. jävligt billigt av Sigtuna. Så nu ska jag sitta här och vänta på att äta pizza med laget som inte sker förrän 17. Vad ska jag göra i Bålsta till 17?? Blääääääk..

Kvällen igår va väldigt trevlig! Even though jag tappade bort sällskapet jag kom med. Tror jag spenderade halva kvällen att leta efter folk.. hehe. Men det är väl så :) Annars hände det en del andra spännande saker och som vanligt när ställen inte är så stora så kommer det fram en del skvaller. Ingenting jag skulle ta här dock. Man är ju fan inte Gossip Girl direkt. Fick massa härliga kommentarer igår i alla fall, alltid trevligt för självförtroendet, kan det ha berott på hallondoften maybe?

Happ.. jag ska väl lägga mig i soffan och zappa mellan kanalerna i 6 timmar. Kanske fixa mig iordning också? Hmm.. mja, time will tell.

Utgång

Nu är det dags att pallra sig över till resten av tjejerna :) det blir utgång ikväll! Är väldigt nöjd med min veckans fråga och har redan börjat planera nästa veckas! Det va kul och jag träffade många härliga människor! Och ladies, stockholms gator är fulla av hunkar, välja och vraka!

Däremot har jag lärt mig att man ska ha låga skor på sig när man går omkring sådär. Framförallt när man går vilse vid medis.. mycket kullersten........

Anywho! Lite festa lugnt ikväll och sista seriematchen imorgon. Simma lugnt.

Ps. Kör på hallondoft ikväll, vad tror vi? haha Ds


VECKANS FRÅGA

Nu är äntligen starten på mitt projekt här! Tidigare skrev jag om mannen som uttalat sig om att män attraheras mer av kvinnor som luktar som kakor. "Smell like cookies, we love them". Så jag bestämde mig för att fråga männen om detta uttalande kunde tänkas stämma!

PANELEN

    

   

      

   

Här är några från min panel!


100killar från Stockholms gator
har fått svara på frågan och reaktionerna har varit olika. Vissa har blivit irriterade. Andra har frågat om det var ett skämt och börjat leta efter dolda kameran. Vissa ville behålla kakburken som jag hade med mig om någon var osäker på hur kakor kan lukta. 

Så vad är teorierna egentligen? Här kommer några av dem.


NAMN: Johan

På frågan om kakdoft attraherar oftare svarade Johan: Nej
"Jag tror att det handlar om mer än en doft när man attraheras av någon"




NAMN: Oliver (till vänster) Kristoffer (Till höger)

På frågan om kakdoft attraherar oftare svarade Oliver och Kristoffer: Ja
Kristoffer: "Jag tror att det är för att det är fylligare doft, mer mogen men söt. Kvinnlig på så sätt. Det är en överanalyserad tes men jag måste hålla med."
Oliver: "Jag tror att det handlar om att det förknippas med något moderligt."



Övriga kommentarer från undersökningen var också: "Hellre kakor än svett"(
den dök upp många gånger) "Jag har aldrig reflekterat över hur tjejerna luktar" "Driver du med mig?"

Slutresultat:
Men vad anser egentligen majoriteten? Jo, majoriteten anser att NEJ, kakdoft attraherar inte oftare.
Av 100stycken killar svarade endast 29stycken JA och hela 71stycken svarade NEJ.

Så tjejer, beroende på vilken av procenten ni vill träffa så är det bara välja. Men majoriteten säger att er vanliga parfym duger, så länge ni duschar och faktiskt använder den. Svett är förbjudet.


Allt inom citat tecken är inte rakt av citerat utan det är återberättat. Om någon har åsikter på vad jag menar att de sagt får de gärna säga till så ändrar jag det omedelbums :)


Det närmar sig...

Snart är det dax att ta tag i projektet. Åh vad jag längtar! Allt är förberett och klart ;)

Men tiden går lite långsamt nu, kanske bara för att jag vill att den ska gå fortare.

Fredagsfungeringar

Nu har det dragit igång. Fredagens diskussioner är alltid något utöver det vanliga känns det som! Vi har redan avverkat en del funderingar kring Michael Jackson. Bland annat om det nu är så att han "blekte" sin hud.. Bleker man allt då? - som i ALLT. Eller vilken färg hade egentligen hans snopp?

Jag har faktiskt aldrig föreställt mig Michael med manligt könsorgan, eller ett kön överhuvudtaget. När jag tänker efter har han alltid varit lite könslös för mig, han har bara varit Michael Jackson. Sin alldeles egna sort.


Mh vad tror ni?


Fascinerad

Jag känner mig fascinerad av människor som inte förstår att man inte tycker om den. Exempelvis finns det en envis person som gång på gång vill bli väl med mig på facebook. Jag har tackat nej varenda gång. Jag menar på att jag inte känner den här personen vilket gör det ännu mer skumt att personen i fråga konstant requestar mig igen!

Om en person tackade nej till mig skulle jag nog för det första inte märka något. Och skulle jag märka det skulle jag definitivt inte fråga igen utan jag skulle nog känna mig lite sårad, framförallt om jag ansåg mig känna den personen. Vilket min stalker verkar anse.

Fredag gott folk, och LÖNING! Hur jävla bra känns det inte????!!!!

Hushållerskan Malin

Ikväll har jag känt mig som en riktig hushållerska. Okej, jag ljög. Men lite som en i alla fall. Diskade, tvättade och bakade idag! Och vilka goda kakor det blev! Lovade carro att inte äta tills jag mådde illa men guess what - jag mår lite illa.. haha!

Ska borsta tänderna nu. Ni vet det där med att sova tidigt som jag pratade om.

Det svider i ögonen nu faktiskt men jag funderar på om jag måste äta något innan jag går och lägger mig. Mår illa men jag är hungrig. Har målat naglarna också. Det blev inte mörkt mörkt lila utan mörkt mörkt rött! Lyckades som vanligt kleta nagellacket lite fel och trodde med ens att jag hade gjort illa mig och började leta efter ursprungskällan till blodet på handen. Efter lite om och men insåg jag att det bara var nagellacket och kände mig lite dum.

Godnatt och sov gott, det ska i alla fall jag göra :)

Tack vädergud

Vädergudarna måste ha hört mig. Regnet har upphört och istället tittar faktiskt en blå himmel fram bakom molnen. Tänka sig att den låg gömd där.

Jag har suttit här och spånat på vad jag ska göra medan tvättmaskinerna går i tvättstugan.

1. Damsuga
2. Laga mat och äta
3. Baka kolakakor
4. ...?

Jag vet att jag hade något mer men det verkar vara som bortblåst. Känner mig spänd inför mitt projekt som jag drar igång imorgon och som ni får läsa om antingen imorgonkväll om ni inte är ute och röjjer, eller lördagmorgon :) Ni kommer inte bli besvikna. Eller? Tänk om det bara är jag som är exhalterad över det här? haha

Tror att jag kanske ska köpa ett nytt nagellack.. lite mörkare.. har ju ett ljuslila sen förra hösten men det känns inte lika kul att ta fram något man redan haft. Mörkt mörkt lila kanske? hmm..

Mycket cupcakes nu...

Jag vet, mycket cupcakes och kakor nu men det är ju så underbart! Härliga färger, smaker, dofter. You name it. Och här har jag hittat dem i ljusform. Doftljus dessutom! Dessa finns på Bluebox.se 

 

Besviken

Men besvikna steg gick jag från Ica. Inga Ballerina Pepparkaka. Och ingen information på nätet heller. Måste jag vänta i ovisshet?

Regnet öser ner utanför fönstret just nu och jag känner mig lite irriterad över att jag glömt jackan i bålsta och bara har en kofta. Plus att jag har haft paraply med hela veckan, förutom idag. What are the odds? Jag kommer att bli dyngsur!

Kontoret är väldigt harmoniskt idag, behagligt minst sagt!

Ballerina pepparkaka?

Såg just att en annan bloggare hade införskaffat sig Ballerina Pepparkaka! Det är 35 minuter kvar till lunch och jag ska definitivt skynda till kak-hyllorna på ica! Vad är detta för en underbar idé??


Obs, detta är ett vanligt ballerinakex. Hittar inte pepparkaka på bild.


Trött är bara förnamnet

Jag måste verkligen sova tidigare om kvällarna nu. Forskare brukar ju säga att man i snitt behöver ungefär 8 timmars sömn. Jag snittar 6,5. Riktigt dumt! Men det mest idiotiska är att jag känner mig jättetrött där jag sitter framför tvn på kvällen, men kan alltså inte förmå mig att lägga mig och sova istället?

Ikväll blir det ändring. Jag har tvättid till 22 och sen när jag är klar med tvätten då är det fan sova som gäller. Punkt slut.

Är sjukt taggad inför mitt hemliga projekt som kommer att avslöjas här på lördag morgon. Troligtvis på fredagkväll men så många kanske det inte är som kollar bloggar en fredag? Vad vet jag!

Laddar m Greys

Nu sitter jag här och ser på sista avsnittet från förra säsongen som uppladdning inför nästa veckas ssongsstart av Greys Anatomy :)

Gjorde skinkmackor men jag har köpt äcklig skinka så tillslut åkte den av.. mackor med smör? mer spännande saker har hänt!

Idag lyckades jag inte smita tidigare från jobbet och det blev genast vääldigt tight med tid att ta sig till Bålsta. Jag är glad att jag inte bor där längre faktiskt. Idag fick jag sitta på bussen med telefonen i handen och räkna sekunder. När skulle den komma till stationen? När det kom fram till sumpan var klockan 17.21 och tåget går 17.22. Jag såg till att knuffa mig förbi alla barnvagnar och pensionärer på bussen. Hade jag hanat bakom något sådant hade jag aldrig hunnit. Men nu gick det! När dörrarna på bussen öppnades sprang som ett svin och hann in på pendeln precis innan dörrarna stängdes!!

Synd så blev det första bästa vagn där två fulla och respektlösa zigenarkillar står och pratar om mig. Och tro mig. Det var inga vackra saker och handlade väl egentligen bara om vad de ville göra med mig.. jag ville spy.

Well well.. idioter finns det överallt!

Till gladare saker! Tänkte bara tipsa om att läsa här lördag morgon. Jag har ett projekt på gång ;)

Greys Anatomy

Nu är väntan snart över, äntligen får alla vi som följer serien veta vad som händer med Izzie och George som ligger på varsitt operationsbord med livet i sina kollegors händer . Onsdagen den 30/9 klockan 21.00!



Bästa låten att sjunga i duschen

Nu på radion spelas TLC-Waterfalls. Vilket enligt mig är en av de bästa låtarna att sjunga i duschen, shit vad bra den låter där! I och för sig låter väldigt mycket väldigt bra i duschen. Älskar att sjunga där, men det kanske inte är någon newsflash. I alla fall inte för mina grannar som förmodligen har hört min enmansshow en för många gånger. Men det bjuder jag på! Det har blivit mycket The Fray på senaste men ikväll blir det nog fanimej en waterfalls igen.. Don't go chasing waterfalls.. lalala.. gurgel.. lala..

Funderar på om jag ska köra några recept från Cupcakes i helgen. Lyxiga chokladcupcakes tycker jag lät rätt ok?


Hmpf, jag vet inte...

Ooooj vad trött jag blev. Är det nu man får gå och lägga sig och sova igen?


Cupcakes och höstsockar

Har haft en riktigt skön kväll, hunnit städa lite vilket känns bra. Jag har visst blivit lite av ett renlighetsfreak men jag har insett att jag mår bättre så.

Efter jobber begav jag mig till indiska och skulle prova alla de fina kläderna jag tittat ut. Jag köpte en klänning, en kjol och ett par underbara höstsockar - inget av det hade jag tittat ut innan. Men det är ju det som är så spännande ibland, man vet aldrig vad man hittar! Höstsockarna kommer bli perfekta att mysa i när det blir lite kallare ute.

    
 

Har även köpt en bok bok om cupcakes med massor av olika recept på själva
cupcake-smeten och på glasyren, MUMS!

Cupcakes

Nu är det Systrar i jeans och vindruvor som gäller. Det är konstigt hur jobb kan kännas så långt bort när man sitter och gosar ner sig i soffan. Konstigt och väldigt, väldigt behagligt.


Lukta som kakor

Har inte kunnat släppa ett hett tips som man fick på Oprah's när en man som skrivit en bok till kvinnor var där och pratade om hur man skulle göra för att fånga män. Ett av tipsen var att lukta som kakor. "Smell like cookies, we love them!"

Den stora frågan är ju tycker jag - fungerar det? Attraheras män av kakdoft?


Chokladfestivalen närmar sig

Fler än jag som längtar??!

Chokladfestivalen
Gå in på Nordiska Museets hemsida om du vill veta mer!


Ibland gillar jag kontroll

Ibland finns det ingenting mer tillfredsställande än kontroll på tillvaron. Som idag. Jag har full koll och kontroll på mina delar. Det som igår kändes väldigt spretigt och luddigt har jag lyckats placera i sina egna fack och idag känner jag mig inte alls lika stressad.

Vet inte vad jag ska äta till lunch dock? Any suggestions?

Ska i alla fall handla lite mat idag. Ganska tomt i kylskåpet, speciellt efter att jag fick kasta lite grejer igår :( Tråkigt.

Känner mig som en gammal kärring. Har ledvärk. Bajs.


Oboy

Skönt med träning även om vi inte hann med så mycket innan mörkret föll. Ska ta en dusch, några mackor och lite välförtjänt oboy! :)

Imorgon blir det mer work och sen tänkte jag nog ta mig en vända på stan. Har spanat lite på Indiskas hemsida och insett att jag helt enkelt måste dit!!! Massa snygga klänningar and what not! Sen hoppas jag på att en gammal bekant till mig har tid att ta en kvällsfika :) Vore riktigt trevligt!

Är sugen på att se Flickan som lekte med elden.. Kanske måste ragga upp nån/några och se den i helgen??

Stress




Stressen har slagut ut på jobbet och systembytet och lagerflytten börjar bli påtaglig. alla går på högvarv och huvudet känns som att det snurrar 1000varv runt solen i minuten. Jag vet knappt vad som är upp eller ner och håller i trådar till nystan som jag inte vet vad de gäller. Panik.

Utbildningar om några veckor och snart ska vi ha hunnit rensa i systemet. En hel del ska vara klart den här veckan men vi kan inte börja förrän vissa andra delar är gjorda. Så det ligger och gror, växer, tynger.

Det är lunch nu i alla fall och jag ska äta lite tacos.. :) Hade sjukt svårt att ta mig ur sängen imorse förresten och en jobbig tanke har slagit mig. Vi lever bara en gång och då spenderar vi så mycket tid som vi gör på att jobba. Sjukt! Jag vet "vi behöver pengarna.. bla bla"

Tiden går ju fort när det är mycket att göra i alla fall. Thumbs up!


Mörkare hår?

Funderar på att testa färga håret lite mörkare.. Vad tror ni?

Dags att rensa gardeoben på sånt jag inte använder också. Ska slänga massa jeans som jag inte använder och köpa nya par istället. Har inte köpt riktiga jeans på flera år faktiskt och ett av paren jag har kvar köpte jag när jag och tjejerna var på Gotland. Dvs sommaren mellan 2an och 3an på gymnasiet. I know. Inte igår direkt!

Fortfarande förbannad.

Matchen gick åt helvete. Vi förlorade med 4-0 och jag hade en riktigt dålig dag. Var en riktig bitterfitta hela matchen för att inte tala om humöret som dök upp i andra halvlek. Kände hur adrenalinet bara pumpade och jag tappade fokus på spelet. Allt jag ville var att göra illa någon i princip. Gick in oschysst i tacklingar och stämplade folk med flit. När jag insåg detta om mig själv blev jag ännu mer upprörd. Hatar när jag tappar psyket. Dålig insats.

Nu försöker jag lämna det bakom mig. Men jag är fortfarande arg dock. Brukar hänga kvar ett tag för min del efter vissa förluster... Ska snart börja knata mot pendeltåget och ta mig in till min enkla boning!

Gameday

Idag gäller det. Serieledarna. Tufft.

Känner mig lite nervös och för att tagga till har jag drömt fotboll hela natten känns det som! Vet inte varför jag tog på mig att köra idag? Jag är ju i Bålsta nu och ska köra till uppsala och sen ska jag köra tillbaka till Bålsta och seeeeeen ska jag tillbaka till stan?? Hmm.. jaja, ibland tänker man bara helt enkelt inte.

Hoppas att någon annan kan vägen dit för jag har ingen aning om var vi ska. :)


Leave Me Breathless

Det luktar som när jag var 15 år utomhus. De där kvällarna när jag stannade uppe sent framför datorn och kunde prata på msn hela natten. Eller när jag lurade föräldrarna att jag gick och la mig, bara för att kunna smyga ut när de själva somnat. Jackan och skorna låg i garderoben och 30-60 minuter efter att de gått och lagt sig kunde man hoppa ut genom fönstret. Taktiskt och det kändes helt värt det. När jag gick från bilen på parkeringen till huset luktade det exakt likadant. Kyligt, rått, rebelliskt och förbjudet.

Jag är tillbaka från London sedan i torsdags. Förlåt för att jag inte har uppdaterat. Det var dumt av mig. Resan var helt underbar och det var skönt att komma iväg ett tag. Första dagen var det stormväder och vi kunde i princip inte röra oss utomhus, men dagen efter var det varmt och sol. Underbart! Mycket fotboll blev det också eftersom att vi lyckades pricka in Champions Leage dagarna. Klockrent enligt min mening! Fick äntligen gå på Sports Café som var allt jag kunde drömma om! London är helt klart värt det. En del inköp blev det också, bland annat en ny väska. Måste lägga upp bild på den. Love it! :)

Igår gick jag och Carro ut. Sjukt kul! Vi satt och dyngade hemma hos mig först och försökte dricka one too many cider. Tillslut bytte vi till vinflaskan och till sist blev det drinkar på Fridays istället. De har helt underbara drinkar för de som inte vet!! Det måste ni verkligen testa. Härliga människor och en bra stämning. Bartendern som jag dejtade några gånger för typ ett år sen var där.. komiskt.. Sen ångrar jag att vi inte pratade med den snygga killen med den fula kompisen. Dumt. Mycket dumt!

Idag har varit en skön dag också. Vi stressade iväg imorse för att hinna till en fika som Glenn bjudit in oss till. Väldigt mysigt, det tackar vi för! Sen blev det Knarrbackens herrars sista hemmamatch och en korv på sibylla. Konstig middag och mer fotboll på tv med killarna. Sen blev det Freaky Friday med brudarna. Allt som allt är jag väldigt nöjd.

Tomorrow är det maaatch. Mot serieledarna som inte har släppt in mer än 5st mål. Ja! Det blir spännande!

Förvirrad och glad!!

Nu har jag precis avslutat ett samtal med en av mina kära vänner :) Älskar att få lite updates på hur det går för dom som är på vift!

Matchen idag gick så jävla bra och äntligen kände jag mig back on track och stabil igen! Kände att jag hade koll på läget och det var skönt :) Vilken seger!! Vi var så överlägsna och hela andra halvlek var i princip bara spel på deras planhalva! BRA JOBBAT!!

Sen skulle vi ta lagfoton.. aouch. Alla som känner mig vet hur jag och bilder brukar bli. inte så bra.. Så jag kör väl någon knarkar-min eller ett finger i ögat. Eller så ser jag bara väldigt förvirrad ut för shit vad jag har känt mig förvirrad sedan efter matchen. Tror att det är lite mer än vanligt för att jag är trött och spänd inför imorgon!! hihi

London imorgon då! Ska bli riktigt riktigt riktigt roligt! Jag och syster ska försöka begränsa packningen till 1st vecka under 15kg. It's a challange people. Nej då, går nog ganska bra! Känns kul att vi har lyckats pricka in Champions Leage dagarna i London också. Tisdag och Onsdag så oooooom det blir sportbar?!

Nu ska jag käka godis och se på tv och hoppas att jag blir mindre förvirrad. Jag är lite av ett yrväder just nu faktiskt!


Finbesök

Ja, när jag försökte uppdatera senast idag dog datorn så det blev inte av direkt. Min mamma kom hit idag och släppte av min syster och hunden Tessie. Jag passade på att se på Män som hatar kvinnor medan jag hade båda här, har inte vågat se den själv.. Är lite skrajsen av mig ska jag erkänna!

Nu gör sig syster iordning för att gå ut med sina innebandyvänner och jag ska snart gå en promenad med Tessie och sen drar vi nog igång en rulle och myser i soffan hon och jag! Har blivit mycket film nu, men det är skönt, då¨kanske jag är uppvilad till London på måndag!!!!!!!

Faaan vad jag längtar till London! :)) Har suttit och drömt lite om framtiden också, jag undrar vad det ska bli av mig? Ibland blir jag sugen på att bara boka en biljett och dra utomlands! Men så kommer ens realistiska sida fram, hehe tur i oturen kanske..

Myskväll och familjebesök imorgon

Nu har jag tvättat klart och ätit en underbar middag! Blev lite tapasliknande faktiskt. Vitlök kanske hjälper mot förkylningen? Vi får hoppas det för vitlök blev det i alla fall! Vitlöksfrästa champinjoner och räkor.. kyckling och potatis.. MH det var lovely :)

Imorgon kommer min mor, syster och hund och hälsar på, tur att jag har små kladdkakor! By the way så ska jag ta en sån nu tror jag.. Tur att jag städade ikväll också eftersom att de ska hälsa på. Hade lyckats samla lite damm men nu är det finfint här i Casa del Malin!

Jag börjar känna mig lite trött och det känns alldeles perfekt att dra igång filmen nu. Kolla in mina härliga inköp idag ;)

Ha en supermysig fredagskväll :)

Täppt var det här!

Nu är det inte mycket till syretillförsel. Min näsa har väl i princip klappat igen och jag låter lite som.. ah.. ni förstår. Typ Fran Fine.. eller Janice i vänner.

Fick två superfina böcker av Henrik idag också. Vykort med hemligheter som folk har skickat in. En del väldigt mörka och tragiska och andra lite humoristiska, men allt som allt riktigt fina böcker! Tack Henrik! Kan inte sluta titta i dom!

Det ska bli skönt med helg nu! Bara en kvart kvar! Vilken dag det blev?! Riktigt effektiv. Röjde undan en massa saker till mina lediga dagar nästa vecka, guud så trevligt det ska blii :D

Funderar fortfarande över maten. Men filmen verkar i alla fall bli 17 again. Zach Efron är ju så het i den filmen!! Jag och anna satt och gapade stort när vi såg den på bio, så bra var den.. han.. den.. han.. den..  haha, jaaaa petitesser!! ;)

 
   


Äntligen fredag!

Äntligen fredag, kände mig motiverad av just detta när jag äntligen lyckades ta mig ut sängen.. Lät mig själv sova lite längre idag. Och imorgonbitti tänker jag inte gå upp i första taget. Sov morgon, hell yeah! Ikväll blir det en lugn kväll och jag ska faktiskt sitta själv och se på film ikväll? Tragiskt men sant. Känner mig som sagt inte så himla pigg så film är väl ungefär vad jag orkar med. Film och tvätta blev det också..


Hann som ni kanske förstår inte tvätta särskilt mycket igår.. men det fanns ju en ledig tid (konstigt) ikväll så den fick det bli. Vad ska man äta en fredag då? Något smarrigt va? Kom gärna med förslag!


Det som är sjukt idag är att jag känner mig yr. Don't like it. Kan inte fokusera ordentligt på saker och känner mig alltså lite dizzy i bollen.. Skönt med fredag - som sagt! Men nu måste jag bara bli frisk! Fjärdhundra på söndag och jag vill så gärna vara med!


THE UGLY TRUTH

Jag säger bara en sak! Gå och se den! Den är helt underbar! Skrattade så sjukt mycket, riktigt härlig och förlösande film. Lyssnade på gamla godingen Forever på vägen hem och kände hur musiken ville rycka tag i mina fötter och dansa hela vägen hem. Men jag kom till insikt med att jag gick på offentliga platser och dansade inombords istället!

Nu ska jag låta mig inspireras av mina underbara idéer! Hihi


Rosa rattar mot Bröstcancer!


Gott för en god sak! Kommer i Oktober och jag väntar i alla fall med spänning :)


Skum man

Kom förbi en riktigt skum person här för inte så längesen. Han påstod sig sälja kontorsmaterial och var kort och hade marinblå kostym. Han undrade vem som hade hand om kontorsmaterialet och vi ifrågasatte om han hade bokat tid. Det hade han inte och vi bad honom gå. Han ville ha telefonnumret till vem han skulle ringa och boka tid med sen. Det känns sjukt skumt.. Vem gör housecalls?? Jag tror att vi har en bedragare på halsen och att det kan vara bäst att hålla ögonen öppna om denna konstiga man visar sig igen.

Torsdag morgon

Klockan är inte ens 9 och mina tankar har redan hunnit gå runt vintergatan och tillbaka igen. Det är ganska spännande hur mycket man hinner processera i huvudet på kort tid. Bland annat hade jag roligt i tankarna åt en kvinna på tunnelbana som körde 90-talets favoritlugg. Ja, ni vet, den där med två stripor vid sidan av ansiktet och ja, det såg hemskt ut!

Så hur mår jag idag? Lite bättre än igår faktiskt, men de var tungt imorse. Det enda som tog mig ur sängen var vetskapen om att det är Bio ikväll! Annars hade jag gott kunnat ligga kvar. Jag har lite lock för öronen och har använt nässpray för att kunna ta in syre. Halsen känns dock bättre men jag är trött, det ska jag inte smyga under stolen med. Hade en sjuk dröm också som jag hade svårt att släppa när jag vaknade.

Det var jag och en okänd person som tävlade mot varandra i sjuka grenar som innehöll moment som kunde döda oss. Ja det var i alla fall väldigt pulshöjande och obehagligt på en och samma gång.

Grattis till Glenn som fyller år idag förresten :))


The Climb

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb


Jag vet.. Miley Cyrus.. Men jag kan inte förneka att jag gillar den här låten.. :)


Pannkakor och fotboll

Nu har första halvlek av matchen mellan Sverige och Malta passerat. Än så länge mållöst och inte alls samma spel i Svenska laget som förra matchen. Hoppas att de kommer igång i andra nu. Zlatan kommer inte alls fram lika mycket idag som mot Ungern men efter den matchen vet vi ju att killen kan springa, ganska ovanligt annars för honom i landslaget!

Jag är så otroligt mätt just nu. Gjorde pannkakor efter lite inspiration av min mor och syster som skulle äta det till fotbollen idag. Mh, det blev jättebra! Min stekpanna är perfekt för pannkakor, jag vet att Anna påpekade det förut men jag förstod inte exakt hur bra det var.



Förvirrad skulle man kunna kalla mig. Jag har varit extremt förvirrad ett tag nu. Men precis som med Sveriges spel så hoppas jag att det blir bättre snart!

Funderar på att ge upp den där boken jag började på... "Som glöd blir till aska". Inte alls lika bra hittills som jag förväntat mig, ganska seg och tråkig faktiskt och det känns som att författarinnan aldrig kommer igång. Hon har stampat på samma ställe ett antal kapitel nu alltså.. istället funderar jag på att börja på "Den som älskar något annat" av Karin Fossum. Där har vi lite mord och grejer, låter väl iaf som utmärkt läsning??

 


Frusen

Nu längtar jag efter min filt och min vetevärme. Känner mig lite frusen. Har vilat ögonen lite på lunchen.. Det var jätteskönt. Nu ska jag gå och ta mig en kopp varm choklad från maskinen. Känns som att den här dagen är lång. Men jag hoppas att de sista timmarna kommer gå fort.



Ikväll ska jag verkligen försöka sova tidigt, min kropp säger att den vill det :)

2009-09-09

En lyckodag sägs det. Men här är jag fortfarande förkyld och kanske lite mer än igår. Vafalls??

Plus att en del tunnelbanor var inställda och där stod jag förvirrad. Jahopp, det var väl bara vänta då. Sen när tåget kom klämde jag mig in i en fullproppad tunnelbanevagn och försökte att inte trampa ihjäl ungen snett bakom mig varje gång som tåget ryckte till (vilket var lite väl ofta va?)! Tycker att det är synd att de har tagit bort strippstångarna i mitten på de nya tunnelbanetågen, alla är inte tillräckligt långa för att hålla i sig i stången i taket?!

Eftersom jag är förkyld blir det ingen träning idag, suck. Istället ska jag se på fotboll när U21 spelar.. Och hålla tummarna för Knarrbackens herrar i Sigtuna, för det har jag lovat! Tänkte nog hoppa av vid fältöversten idag och köpa lite ljus på indiska. Sjukt var jag förbrukar ljus hos mig, men det är ju supermysigt och jag har inte tillräckligt med lampor :)

Har den mumsiga maten till lunch idag. Känns bra! Känner mig inte riktigt lika trött i huvudet idag som igår i alla fall, det måste väl vara ett gott tecken?

Sweet Home Alabama



Bara sjukt mysig film med skön country musik och härlig dialekt.


Idol, Naglar och Kladdkaka

Nu har man sett första avsnittet på nya säsongen av Idol, alltid lika faschinerande...

Känner att det har varit en väldigt skön kväll! Började med att laga mat och baka när jag kom hem, maten blev faktiskt gudomlig och räckte till två matlådor! Perfekt! Det blev pangasius och räkor i en Skagenpanna som serverades till underbart basmatiris, och lite broccoli på sidan. Stor tumme upp!

Kladdkakan blev också helt underbar, försökte ta en bild på hur underbar den var men det totalsket sig när kameran hade slut på batteri. Men något så när som såhär såg det väl ut.. Och tro mig, avundas, för det var lika gott som det ser ut!




Och med det är ni väl inte långsamma nog att inse att det är mycket grädde och choklad för att vara en del av mitt nya nyttiga liv. Ja, ni har så rätt. Men det var sååå värt det!

Naglarna är målade också, känns fräscht. Men nu ska jag slacka framför Sweet Home Alamaba, älskar dialekten! Haha


Jag bara tjatar egentligen..

Det har börjat, det såg jag på promenaden igår.
Redan finns det lövhögar i allén utanför lägenheten.




Jag bara väntar på att det ska sluta göra ont i halsen nu. Förlåt för att jag tjatar.


Elin Kling söker assistent

Är det fler än jag som ser framför mig hur ögonen på kändiskåta idioter spärras upp av intresse. Helt plötsligt ser jag också framför mig, ironiskt nog eftersom jobbet gäller en tjänst som assistent åt henne under Idol, hur Elin Kling sitter i något som liknar idoljuryn och skickar hem idiot efter idiot som inte någonstans har en realistisk bild av vad de kan och inte. Tror verkligen att det kommer vara lite så för henne tyvärr, det är svårt att sortera ut guldkornen i sanden och framförallt när det gäller en sådan tjänst...

Mitt halsont har inte släppt heller! Hoppas att det tänker sluta snart. Jag känner mig lite tröttare också och har knaprat i mig en panodil för huvudvärk. Hatar det här. Jag ska ju på förhandsvisning av bio på torsdag! Get real kroppen för den här förkylningen is not happening!


Ont i halsen??

Jag vaknade imorse med en känsla av ont i halsen. Vad är detta? Känns som inte allt för längesen som jag var lite förkyld... Jag känner mig lite trött men har i alla fall inte feber :) Alltid något positivt!

Jag blev lite övermodig idag eftersom jag insett att jag kan åka 10minuter senare. så istället för att hinna med allting så sov jag 15minuter längre och gjorde allting långsammare?! Dumt Malin. Så jag fick springa på hemköp och köpa yogurt för att få någon frukost. Budgeten skiter sig ju om jag inte äter frukost hemma? Skärpning!

Ikväll tror jag att det blir lite varmchoklad, vetevärme och soffpotatislir! Såg att det är Sweet Home Alabama på 5an ikväll, en klockren slacker film :)

Djurgårdsbron


Stockholm är oerhört vackert.







Middagsschema och kvällspromenad

Jag sitter här och försöker fundera ut vad jag ska laga för mat. Tror att det blir något väldigt enkelt till lunch imorn, köttbullar och makaroner kanske?

Nu ska jag ta mig ut på promenad med min kamera och njuta lite av tillvaron. Sen blir det film :)


Jag har bestämt mig

Jag lagade inte mat igårkväll utan halvdog i soffan istället. Så idag blev det till att köpa lunch! Blev Thaimat, kyckling m cashewnötter! Lovely!

Funderar på om jag kanske ska fixa till håret lite snart, etapperna börjar växa sig för långa för att man ska kunna göra något med barret. Gillar inte när håret är för långt för frisyren..

Tackade nej till godis nyss också. Jag har faktiskt bestämt mig för att ge det ett nytt försök, det här med att vara lite nyttigare/snällare mot min kropp. Jag vet att jag äter för mycket godis och det är inte det att jag blir fet, inte alls det faktiskt! Däremot åker ju blodsockret bergochdalbana och för att inte tala om vilka pengar det drar med mitt beroende. Önska mig lycka till!




Följ min blogg med bloglovin

Det blir oftast måndag efter söndag

Imorse bestämde jag mig för att testa någonting nytt. Så jag åkte 10 minuter senare hemifrån och jag hann i tid ändå! Vilket kanske beror på att jag faktiskt inte börjar förrän 8.15 men alltid är här 8?? Från och med nu tror jag bestämt att jag åker 10 minuter senare, jag får ju inte bättre betalt bara för att jag är här 15 minuter förre jag börjar! Såg lite nytt ögongodis på tunnelbanan också, det är förmodligen det roligaste som finns på morgonen, att kolla på folk.

Dagen börjar bra faktiskt! Jag har lite halvsexig röst nu på morgonen, lite hes.. får se om den håller i sig hela dagen, haha. Sen kom min boss precis in och frågade om inte jag ville med på förhandsvisning av The Ugly Truth på torsdag! Jag kunde ju inte låta bli att tacka ja eftersom att jag precis tänkt att skriva här hur mycket jag vill se den!

Nu ska jag bara försöka boka om middagen med Glenn och få ihop det med tvättiden den dagen :O



    


Skön seger och godismys

Vi vann idag! Underbart! Vilken kämparinsats det var. Hela laget slet och utan avbytare dessutom! Domaren var helt värdelös, motståndarna spelade med fula trick och jag va nära att nita en tjej! Spännande minst sagt! Var längesen jag kände så stor lust att slå någon på planen... Nävarna var spända och händerna var på väg upp i luften men jag fick lov att behärska mig

Nu sitter jag och ser på Kärleken Checkar In på trean. Orkar inte med mer krävande filmer just nu.. hjärnan jobbar lagom mycket till den! hehe dvs inte alls! Måndag imorgon, känns lite tungt, helger är underbara! Ingen träning imorgon.. Det innebär matlagning istället. Något med fisk kanske?

Hann inte hjälpa Glenn med tankar och funderingar till lägenheten men han klarade sig säkert utmärkt själv. Facebook är sjukt segt idag också. Vad i hela?..




Nu blir det fortsatt mys :)


Daughtry - September





Match idag! Jag sitter här och försöker ladda och komma igång! Känner mig inspirerad av landslagets insats igår så jag hoppas att det kommer gå bra! Såg den här låten nyss och är förmodligen helt efter men den va ju klockren! Skön höstlåt och vilket passande namn sen då..

Åker direkt från matchen till lägenheten, sitter hos föräldrarna nu nämligen. Har en matlåda kvar så dilemmat inför måndag är tydligt. Laga mat ikväll eller köpa lunch på måndag?


Rubrikjävel

Är det bara jag som inte alltid kommer på en bra rubrik? Ibland kanske det liksom bara känns som att den inte spelar så stor roll.. Men så kan man inte spara om inte det fältet är ifyllt.. Suck.

Anywho! Ikväll blev det en strålande match av Svenska landslaget! Jag var helt euforisk när Zlatan gjorde mål i den 92-93minuten! Rättning; är euforisk! Kul att se att landslaget har börjat spela roligare fotboll! Bra bra, fortsätt så :)

Sen efter matchen bar det av till nästa lya där vi satt och svettades och bråkade om sittplatser. Fan stället var rena rama "hela havet stormar". Det blev Stockholm Boogie och ett antal goda skratt för filmen är ju sjuk! Men rolig ;) Efter det kände jag och Carro hur det knorrade i magen så det blev en korv på 7eleven och Carro fick växla sina pengar! Efter det sa vi våra hejdå.. usch, tråkigt.. :/ Sen åkte jag och hämtade mammas cykel på stationen! Såg förmodligen ut som en cykeltjuv eftersom att jag självklart inte hade med mig nyckeln utan fick bära den.. Men vad gör man inte för att få folk att undra riktigt ordentligt?

Nu känner jag att jag måste sova. Hade först tänkt att klämma några kapitel i boken men mina ögon säger åt mig att det inte är en bra idé!

Godnatt Ladies and Gentlemen. Imorgon ska jag försöka hjälpa Glenn att planera sin lägenhet.. Vad tror vi?

Kräftskiva och fotboll

Kräftskivan igår va jättehärlig med mumsiga kräftor, trevligt sällskap och skön dans som avslut! Me like a lot! Blev en ganska lugn kräftskiva dock, men det gjorde verkligen ingenting :)



Sen skyndade vi oss till Bålsta idag för att hinna se på Knarrbackens herrar som spelade 2-2. Synd dom borde vunnit men det gick inte hela vägen bara.. Glenn gjorde ett sånt sjukt snyggt framspel till ett av målen, GRYMT! Jocke lyckades bli utvisad första matchen han spelar, ganska bra jobbat faktiskt! Men mest berodde det på en lite känslig domare.. eller?

Mer fotboll blir det, klockan 8 hoppas jag att alla bänkar sig framför tvn!

För er som inte fattat det ännu så måste ni läsa Ingenting är heligt! Nu har jag börjat på Som glöd blir till aska. Vi får se vad det verkar vara för något. Började med ett lik i skogen - låter lovande!

Konstigt vad man lär sig uppskatta nya saker.. Får med mig gratis smör hem till lägenheten och det känns jättelyxigt! haha!

Vad händer ikväll?!!!!!


Bad hairday

Hatar att jag har en dålig hårdag idag.. känns inte alls bra! Får liksom inte till det.. har haft det halv utsläppt men det såg förtäskigt ut och nu är det uppsatt men det ser fortfarande inte bra ut!

Får se om det går att göra något åt kalufsen innan jag hoppar på tåget!

Tror att jag ska kila och köpa lite gott till min resa också, hihi! Lite lösviktsgodis från Hemköp! Känns roligare med deras lösviktsgodis eftersom att karamellkungen bara känns som samma gamla - vilket självklart ibland är helt underbart! Men idag känner jag för en ny påse ;)

Det löser sig, sa mannen som badade i saltsyra!

Härligt! Det gick bra med hotellet! Nu har vi bokad budget och bra! Blir ett hotell vid Hyde Park så det blir ju uunderbart! :) London is cloooose!!!!!

Har besökt systembolaget nu också eftersom att det blir mindre nyktert ändå på kräftskivan. Inte supa-men mindre nyktert som sagt! Lite vin och cider, lovely! Ska testa ett nytt vin, blir spännande! Får se vad jag och Carro tycker om det! Annars har man ju klarat sig i sina yngre år genom att hålla för näsan och dricka ändå ;) haha!

Det var längesen som jag kände mig som en bokmal. Men jag måste säga att jag älskar att läsa. Glömde dock att kolla upp med en kollega vilken av Lehane man bara Mååste läsa. Så när den blir klar idag ska jag börja på en som heter Som glöd blir till aska. Handlar om en kvinna som misshandlar sin man.. Intressant tycker jag!

Varför kan jag inte bara vara noggrann?

Ja självklart har jag lyckats dra igång någonting som inte borde ha blivit så. skulle boka hotellet idag som jag och syster kom fram till igår. Men då var det slut, jag panikhittade ett annat hotell på samma sida och valde det. Ångrade mig ganska omedelbart och försökte få tag i deras kundservice.. satt i kö i 15 minuter och när jag väl kom fram hade de hunnit debitera mitt konto. Nu måste hon undersöka om det går att boka av. Synd om det inte går... Hittade så mycket bättre grejer på Ving än på Resfeber. DUMMA MALIN!!!!  :(

Yoggi Jordgubb

Köpte en yogurt till frukost idag. Syster sov hos mig inatt och jag kände att jag levde över tillräckligt så jag bestämde mig för att äta frukost på jobbet istället... Okej.. Sanningen: Jag sov lite längre än vad jag borde ha gjort för att jag var så trött, så jag hann inte äta frukost!


Det blev inte Män som hatar kvinnor igår! Jag läste Lehane och fastade liksom där till klockan var för mycket för att börja på en film som är mer än två timmar lång :) Men det får bli i helgen kanske? Söndag kväll?

Helgen då, vad händer? Jo efter jobbet hoppar jag på tåget till Gefle där det blir kräftskiva i mer nyktert tillstånd på kvällen. Carro meddelade att hon inte tänkte dricka och av andra omständigheter vet jag att fler inte kommer att göra det. And quite frankly så känner jag inte för att sitta och pimpla en vinare själv, det kan jag ju göra vilken vardag som helst ;) haha

Vi får se hur dagen artar sig, jag ska i alla fall beställa en till bok att läsa, den här Lehane kommer vara slut ganska snart känner jag på mig!


L'apartement

Jag lekte med kameran och tog lite bilder i lägenheten :) I köket ser man nyförvärvet! El Micro!














Nu ska jag snart äta och sen blir det Män som hatar kvinnor! Den ska tydligen vara väldigt magstark så då passar det utmärkt att syster kommer hit efter träningen och sover! :) Hoppas att vi lyckas välja ett hotell till London-tripen då också! Börjar bli dags nu, hihi!

Men först!!! Några sidor i Ingenting är heligt! Läs den för faan! Just nu har privatdetektiverna nått Florida och börjar misstänka att personen som anställt dem kanske inte är all-that-innocent...


Dream a little dream of me









Ingenting är heligt

På lunchen brände jag mig på tungan på min annars väldigt väldigt goda Kycklingpaj! Det kändes sådär men vad gör man? Skit händer!

Efter att jag hade kallat mina vänner för sockriga geléhallon blev jag så sugen på just såna så jag fick lov att gå till hemköp och handla godis. Tror aldrig jag har handlat för så lite från lösviktsgodiset! 12kronor, hoho, löjligt!

Min kontorskollega har precis avslöjat att hon inte gillar Goo goo dolls - Iris. Jag tänker inte prata med henne på ett tag. Det var det värsta jag har hört?! Det måste ju vara en av de vackraste låtarna som finns. "And I don't want the world to see me.." Åh, jag smälter..

Sen sist men inte minst! INGENTING ÄR HELIGT av Dennis Lehane. Har läst hälften, grym bok och enligt källor inte den bästa han har gjort, can't wait att läsa dom andra också! Starkt tips gott folk, staaarkt tips! Nu ska jag fortsätta jobba igen!


Thurrsdag

Jaa, så var det torsdsag! Känns konstigt att tiden går så himla fort alltså.. Imorgon ska jag till Gävle på Kräftskiva, ska bli himla trevligt! Jag håller på å funderar bara på hur jag ska göra, om jag ska sova i bålsta lör till sön eller om jag ska bege mig in till stan. Rese-mässigt vore det skönt att slippa åka fram och tillbaka.. Men packningsmässigt vore det skönt att inte behöva släpa alla fotbollsgrejjer till Gävle först. Jaja, vi får se.

Nu ska jag gå och hälla upp ett stort glas vatten! Är jättetörstig idag!

Testade vetevärmen i Micron igår, funkade STRÅLANDE!!

London is close

Så himla nära till London nu! Jag tänkte inte på att det var så nära när vi bokade, men galet nära är det ju :) Jobbar denna vecka och nästa vecka och sedan bär det av! ska bli så himla kul att komma iväg lite och med min syster dessutom! <3

En av våra säljare kom in här och bjöd på mums mums! Nice! Jag har sparat min till den inofficiella fikan som är om typ 8minuter.. Brukar inte bli så mycket effektiv tid till fika eftersom telefonen ringer hela tiden undertiden så man får springa emellan, men ändå :)

Hur länge överlever man utan gitarr förresten?? Börjar sakna den mer och mer.. Möjligheten att kunna ta fram den och plinka lite en liten stund bara.. Men nothing. Önskar mig en i födelsedagspresent.. det och en micro men den har jag ju köpt själv nu så gitarr ska ju inte vara helt omöjligt ;) HOPPAS!! Iofs är det rätt länge kvar.. hehe. ca 2 månader men vadårå? haha

Usch, ordbajs.


Microkärlek och.. regn?

Riktigt tråkigt väder idag. Lite ruggigt och regnigt och jag fick lite försmak på hur det kommer vara att vakna i lägenheten under mörkare tider och börjar misstänka att en lampa kanske inte är en sån dum idé? Hmm.. Trodde iaf att jag hade ställt klockan fel idag och vaknat mitt i natten för att det var så mörkt. Men det visade sig att det bara var himlen som spelade mig ett spratt och klockan var mycket riktigt 06,30.

Matlåda har jag idag också. Känns lite ovant men i allra högsta grad nödvändigt. Jag har räknat ut att om jag börjar med storkok och matlådor sparar jag lätt in utgiften för microvågsugnen inom en månad. Luncher är så dyra att äta ute alltså! Helt sjukt!

Gjorde spagetti och köttfärssås igår som jag har i matlåda idag. Men jag gjorde även kycklingpaj, så nu har jag ungefär 4lådor :)

Heja min sparplan, jag ska bli rik!!!!!!!!


Längtar efter att köpa micron...

Det blev inte alls en sån lugn dag som jag hade räknat med. Kände att jag behövde gå in här och skriva lite för att rensa huvudet. Inte för att jag har så mycket att säga men allt bara snurrar just nu. Mycket småsaker att tänka på och hålla isär. Ordning och reda. Det är omöjligt. Ett enda virrvarr av information måste jag säga.

Hoppas att jag kommer tillbaka på banan snart! Vill bara köpa micron nu och komma hem, laga mat och vila framför tvn. :)

Första september

Nu är det början på en ny månad. Mötet igår var lite mer ett informationsmöte.. och hur tänkte jag mina kära vänner när jag sa att jag skulle ta med vetevärmen hem?? Värma den på plattan eller?! Nacken känns lite jobbig idag med så jag kör på en värmande halsduk, hoppas hoppas :)

Nu har jag planerat vad jag ska laga för mat idag också. Blir två maträtter att frysa in och värma i den nya micron som jag tänker köpa mig.. spagetti och köttfärssås och kycklingpaj! Wohoo!

Nä nu måste jag ta mig något varmt att dricka.. det är iskallt här på kontoret idag!!

RSS 2.0